Wat vinden jongens leuk aan jou?

Natuurlijk heb jij eigenschappen die jongens aantrekken als een magneet. Maar welke zijn het precies? Vis het uit en verhoog je liefdesleven én je ego!

Mogelijke uitkomsten

Humor (1740 x uitgekomen)

Is het je gevoel voor humor? Je nonchalance? Je aparte manier van doen? In ieder geval voelen jongens het aan alsof jij één van hen bent, maar dan wel een superaantrekkelijk exemplaar. Ze hoeven zich bij jou niet in te houden, jij weet jongenshumor te relativeren en dat levert je respect op. Maar... ook liefde, want je wordt voor hen allemaal speciaal als je ook oor hebt voor hun innerlijke knopen en verborgen verdriet. In jou zien ze de mogelijkheid om meer te krijgen dan alleen vriendschap.

Charmant! (1398 x uitgekomen)

Als jongens je leren kennen, denken ze achteraf aan je terug met 'wauw, zij is geweldig!'. Enne... dan hebben ze het over je uitstraling, want jij bent lief, charmant en je weet met je zachte aanpak zo te flirten dat zowat elke jongen voor je bezwijkt. Laat hen de volgende keer ook je stoerdere kant zien (neurie iets van Good Charlotte, bijvoorbeeld) en de buit is gegarandeerd binnen!

Gevoelig... (764 x uitgekomen)

Jongens mogen jou benaderen met de allerorigineelste openingszin van de wereld, jij weet steeds subtiel te antwoorden. Hun indruk van jou is dat je een slimme babe bent, die oppervlakkige gesprekken kan omdraaien naar een innige babbel die een band schept. Jongens hebben het gevoel dat ze écht contact met je hebben, dat jij begrijpt wat ze bedoelen en dat vinden ze onweerstaanbaar, zeker als je hen af en toe ook aan het glimlachen brengt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (40)

  • BethGoes

    Charmant... okeeeey, wist ik niet

    7 jaar geleden
  • Opperbibbsie

    Humor.

    Volgens mij vinden de meeste mij daardoor irritant.
    xD

    7 jaar geleden
  • Derks

    Gevoelig hmmmmmmmmmm okay, ik ben benieuwd hahaha

    7 jaar geleden
  • Allmilla

    gevoelig, klopt wel :)

    7 jaar geleden
  • Chasing1D

    Humor.. nou valt nog af te wachten :'D

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?