Hoe populair ben jij??

de titel zegt het al..

Mogelijke uitkomsten

0% populair (68 x uitgekomen)

Jij populair? Juist het tegenovergestelde, niet dat daar iets mis mee is maar wel iets waar je aan zult moeten werken. Je houd jezelf veel op de achtergrond en probeert niet op te vallen, als je bij familie ofzo bent dan wil je heus wel kletsen maar in de klas absoluut niet. Je houd jezelf stil en werkt maar hard door. Natuurlijk zijn goed cijfers belangrijk en fijn maar vriendinnen hebben op school zou helemaal fijn zijn. Je hoeft niet meteen brutaal ofzo te worden om wat populairder te worden, bouw het in stapjes op. Als je naast een meisje zit dat je wel aardig lijkt knoop daar eens een gesprek mee aan, klets bij je vriendinnen wat meer en probeer andere mensen te leren kennen door daar eens naast te gaan zitten. Je zult zien dat praten dan al snel stukken makkelijker zal gaan.

20% populair (151 x uitgekomen)

Jij bent niet erg populair maar alleen ben je ook niet. Je hebt vast en zeker rond de vijf vriendinnen waar je het ook goed mee kunt vinden. Je cijfers zijn vast ook wel goed maar soms is vijf vriendinnen niet echt leuk. Gepest word je niet maar af en toe zou je wel eens willen dat je wat populairder was, of niet? Net als wat er bij ‘0% populair’ staat moet jij het ook in stapjes opbouwen. Ga eens naast iemand zitten die je nog niet kent en knoop daar een gesprek mee aan, klets wat meer met je vriendinnen en zie het positieve overal van in. Want als je vrolijk en spontaan bent zullen mensen ook wat meer met je omgaan. Langzamerhand kun je ook banden proberen op te bouwen met mensen die je nog niet kent. Zorg wel dat je die banden ook behoud en val niet terug.

50% populair (333 x uitgekomen)

Jij bent goed bezig! Je zit precies op het midden en dat is goed. Je cijfers zijn vast in evenwicht (voldoende dus) en vrienden heb je genoeg. Ik heb niet echt tips of hints voor je want je bent goed bezig zo. Waar je altijd natuurlijk wel op moet letten is dat je de vriendschappen die je hebt goed behoud. Dat wil zeggen, niet liegen enzovoorts. Wees dus ook een lieve vriendin net als jou vriendinnen voor jou zijn. Ga dus niet meteen met je mening klaar liggen maar denk eventjes na voordat je wat zegt. Maar daar zul je vast niet veel aan hebben want dat zijn gewoon de basis dingen.

75% populair (47 x uitgekomen)

Zozo, 75%. Jij bent aardig populair bij jou op school, maar ben je er wel zeker van dat je niet teveel pest of plaagt? Je menig geven vind jij niet moeilijk en daar is ook niets verkeerds aan maar mijn advies aan jou is toch om ff te dimmen. Je kunt andere snel kwetsen met opmerkingen die je als een grapje bedoelt. Probeer daarom eerst na te denken voordat je iets zegt want later zou je er spijt van kunnen hebben en jezelf rot voelen is niet bepaald leuk. Als je aardig doet tegen de minder populaire zul je zien dat als hun jou ook aardig gaan vinden, want meer vriendinnen is nooit verkeerd. Maar behoud je vriendschappen wel goed, dat is het belangrijkste. En je cijfers? Hoe is het daarmee? Niet goed? Dat dacht ik al, je zit net op het randje dus probeer wat meer tijd aan leren te besteden want goede cijfers zijn belangrijk tenzij je later putjesschepper wilt worden.

100% populair (180 x uitgekomen)

Wow! Jij bent populair! Ben jij soms de populairste van de school?? Ik denk van wel of misschien heb je het zelf niet eens in de gaten. Je vriendinnen volgen je overal maar ben je er zeker van dat het je echte vriendinnen wel zijn? Doen ze niet gewoon aardig tegen je omdat ze erbij willen horen en ook populair willen zijn of omdat ze bang zijn dat ze door je gepest worden. Pest jij eigenlijk? Vast wel, iedereen doet het wel eens of je het nu wilt of niet het gebeurt altijd wel eens. Maar volgens mij gebeurt het bij jou regelmatig. Hou je ff in het is voor niemand leuk om gepest of geplaagd te worden en verder kun je er zelf ook nog problemen mee krijgen, denk maar aan leraren of ouders want zodra hun het in de gaten krijgen krijg je vast en zeker op je kop of een bult strafwerk. Hou je in en probeer niet elk moment van de dag met je mening klaar te liggen. En je cijfers? Hoe gaat het daarmee? Probeer ook daar wat meer aandacht aan te besteden want zo goed zijn die volgens mij niet. Een popi kan natuurlijk ook aardig zijn maar de meeste zijn af en toe (of vaak) een beetje een bitch. En jij? Ben jij ook een bitch? WERK ER AAN!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • LovePLL

    100 procent populair! Tuurlijk 😂

    9 jaar geleden
  • Square

    20%, maar de beschrijving bij 0 past eigenlijk beter. :'D

    1 decennium geleden
  • Yasmien

    0 %

    1 decennium geleden
  • Gwen10

    100%

    1 decennium geleden
  • Flux

    50% (dance)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?