Am I History? [01]

nouja mijn verhaal,
ik had het op een forum geplaatst,
daar waren ze redelijk enthousiast,
en nu wil ik is kijken wat jullie ervan vinden!

Xx

Mogelijke uitkomsten

begin (20 x uitgekomen)

Ik keek uit mijn raam en denk aan vroeger. ik sta op uit mijn stoel die standaard richting het raam gedraaid staat. Ik loop naar het kleed voor de haard waar ik op neer plof en waar onze dikke rode kater Saki gelijk op mijn schoot ploft. “zo meneer de koning, mag dat wel van mij?” zeg ik lachend als ik hem onder zijn kinnetje krab. Ik moet denken aan hoe ik hier vroeger altijd zat met Edward. Samen lekker knusjes op de bank bij de haard. Er glijdt een traan over mijn wang, en ik proef de zoute smaak van verdriet in mijn mond.

Edward was mijn eerste echte vriendje en ik heb ongeveer 6 maanden met hem gehad. Toen vertelde hij dat hij gevoelens voor een ander meisje had. Het is toen uitgegaan, en na 2 dagen was het over tussen Edward en dat andere meisje. In ieder geval stond edward dus weer bij mij voor de deur, en hij wilde mij terug. Hij wist pas wat hij had toen hij het kwijt was. Ik pikte het niet, en gooide de deur in zijn gezicht dicht. Toen ik later die avond op bed lag, hoorde ik hem samen met 2 vrienden voorbij lopen en die liepen allemaal mij de schuld te geven. 2 weken later hoorde ik dat Edward het thuis zo verpest had dat hij naar een pleeggezin moest.
_____________________________________________________________
Oké weer even terug naar nu. Ik moet hem dus uit mijn hoofd zetten, ook al moet ik toch nog steeds denken aan zijn stralende ogen waar ik toen verliefd op werd. ’S Nachts dwaalt hij door mijn dromen en … “STOP!” roep ik. Ik moet echt is stoppen met aan hem denken.

Sorry dat ik het steeds over hem heb, ik zal het ook is over mezelf hebben, Ik ben Daliah, een meisje van 17 jaar en ik heb nu rood styl haar. Ik hou er van om mijn haar te verven, en met Yana af te spreken. Yana is mijn beste vriendinnetje en samen houden we van gekke foto’s maken, shoppen en dansen. Dus eigenlijk gewone tienerdingen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Heretics

    verder!

    1 decennium geleden
  • xStarLight

    Super mooi geschreven!
    Geef je een seintje als het volgende deel er is?

    X.
    SummerTear

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?