De Liefde Voor Altijd - De Brief

Heejj Pplz.
Dit verhaaltje bevat wel de spelers van twilight en een beetje het zelfde idee, vampieren, weerwolven, maar niet het preciese verhaal, soms kunnen er wel scenes uit de film/boek in zitten. maar dan toch aangepast.
dit om plagiaat tegen te gaan xD

Mogelijke uitkomsten

De brief. (13 x uitgekomen)

Hier sta ik dan, voor het huis. Het is een groot verlaten uitziend huis. Ergens in een groot bos, ver van de bewoonde wereld. Ik klop 3 maal op de deur. Precies zoals het in de brief stond.

Geachte Mevrouw Swan,

In verband met een toelatings gesprek voor onze school verzoeken wij u om aanwezig te zijn om 20.00, 14 februari 1918. Klop bij uw aankomst 3 maal op de deur aub.

Met vriendelijke groeten,
Edward Cullen.


Het huis geeft me een angstaanjagend gevoel, onveilig, spookachtig, ergens ver van de bewoonde wereld, als er iets zou gebeuren, niemand zal mij hier horen. Na ongeveer 5 seconde wordt de deur geopend, voor mij staat de mooiste, knapste, lekkerste jongen die mijn ogen ooit zullen zien. Hij steekt zijn hand naar me uit, ik geef hem mijn hand en voel hoe zijn hand de mijne raakt, zijn hand is koud, ijskoud.
Hij zegt zijn naam, “Edward Cullen, Nice To Meet You.”
Ik staar een beetje verdwaast voor me uit, in een soort trance, ik verdrink in zijn mooie, goud bruine ogen. “IsaBella Swan, Nice To Meet You Too.” zeg ik een beetje zacht en verlegen. Ik voel een soort aantrekkingskracht, iets in hem maakt mij nieuwsgierig. Hij duwt de deur open en gebaart mij dat ik voor mag gaan. Hij doet een stapje opzij om mij er langs te laten, ik draai me om, maar geen Edward. Ik ga zitten op de bank en kijk een beetje rond. Na 2 minuten komt Edward binnen met een dienblad,”Kopje Thee?” vraagt hij. “Uuh, Ja Hoor.” zeg ik. En hij schenkt een kopje thee in.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • mortem

    snel verder! ^^


    xoxo

    1 decennium geleden
  • MoonLove

    Jam Jam geef mij ook maar koppie thee (A)

    Tuurlijk ikke maken willen gaan geval iets :P

    ^^

    (K)

    1 decennium geleden
  • ThreeCheers

    Omg,, ik dacht ff dat het juist die Edward was die aan ging kloppen XD ik dacht al wtf "Voor mij staat de mooiste, knapste, lekkerste jongen die mijn ogen ooit zullen zien." XDDD ik dacht al; wtf issie gay ofzo.?
    Maar nee,, het was een meisj(nerd)
    Nja kvind em wel leuk enzo,,
    Byebyeee xx loveyou

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?