Welke Angel van Angelic Layer hoort bij jou?

Angelic layer is een anime dat gaat over een meisje dat meedoet aan een spel, Angelic Layer. Met een helm op kun je poppen in een Layer besturen en in een wedstrijd met elkaar laten vechten. Welke Angel hoort bij jou?!

Mogelijke uitkomsten

Hikaru (16 x uitgekomen)

Hikaru!
Hikaru is de Angel van Misaki. Misaki kent Angelic Layer nog niet maar vind het later wel erg leuk.
Hikaru is vooral rood gekleed en is ondanks dat ze eruit ziet als een tomboy een meisje. Ze is kleiner en lichter dan de meeste Angels en ook minder opgegroeid. Maar door dit is ze ook heel snel en acrobatisch. Als Misaki haar de Layer ingooit roept ze ''Vleugels van een engel! Begeleid mij en Hikaru!''. Hikaru maakt gebruik van haar snelheid en neemt ook aanvallen over uit sporten als bijvoorbeeld judo. Ook neemt ze de aanval van Suzuka, Rolling Thunder (rollende donder), over. Later kan Hikaru ook nog net zoals Athena vleugels gebruiken. Hikaru is jou Angel!

Suzuka (11 x uitgekomen)

Suzuka!
Suzuka is de angel van de 5 jarige Hatoko. Ondanks dat Hatoko nog erg jong is is ze een expert op het gebied van Angelic Layer.
Suzuka heeft vooral paarse en zwarte kleuren en is een soort vrouwelijke ninja. Ze is erg beheerst maar ook ongelovenlijk snel, haar bijnaam is dan ook ''snelheid van het licht''. Als Hatoko haar in de Layer gooit roept ze ''Ga sneller dan licht en geluid, Suzuka!''. Haar meest bekende aanval is Rolling Thunder, rollende donder. Suzuka is favoriet in het tournooi en ook al heel bekent in de Angelic Layer kringen. Hatoko wil door met Suzuka van de kampioen te winnen laten zien dat leeftijd of grote niets uitmaakt in een spel als Angelic Layer. Suzuka is jou Angel!

Shirahime (3 x uitgekomen)

Shirahime!
Shirahime is de Angel van Sai. Sai speelt Angelic Layer om een andere reden dan alle andere spelers maar is erg sterk.
Shirahima is gekleer in vooral wit met paars en ze heeft roze ogen en Haar bijnaam is de witte princess. Ze ziet er dan wel erg vrouwelijk uit maar ze is ook een behoorlijk zware Angel. Toch is ze ook snel en door haar gewicht springt ze vaak tegen haar tegenstanders aan. Haar vechtstijl is wel altijd erg mooi en gracieus. Verder is ze eigenlijk heel kalm en net als Blanche heeft ze ook een Hyper Mode alleen word die nooit gebruikt. Als Sai haar de Layer in gooit roept ze ''Laat de zilvere sneeuw vallen! Dans, Shirahime!''. Shirahime is jou Angel!

Blanche (3 x uitgekomen)

Blanche!
Blanche is de Angel van Kaedo. Blanche word meestal uitgesproken als Branche. Blanche is frans voor wit.
Blanche gaat gekleeld in het wit als een soor zuster maar met haar blonde haar kan ze ook worden gezien als een soort engel. Blanche ziet er misschien wat liefjes en meisjesachtig uit, eenmaal in Hyper Mode gaat ze vollop los! Blanche is zo snel dat er tot nu toe nog maar vier andere Angels zijn geweest die haar aan hebben kunnen raken tijdens een wedstrijd. Als Kaedo haar in de Layer gooit roept ze ''Blanche (Branche)! Je kan bereiken wat je maar wilt!''. Blanche is jou Angel!

Ranga (6 x uitgekomen)

Ranga!
Ranga is de Angel van het pop idool Ringo die in het geheim meedeed aan Angelic Layer.
Ranga gaat gekleed in Arabische stijl en draagt vooral warme kleuren. Ze is een soort vrouwelijke danseres en is een lichte Angel. Ze danst veel, ook tijdens wedstrijden waardoor ze aanval weet te ontwijken en ze ook zelf uitdeelt. Ook heeft ze een speciale aanval, De dans van de dood, waarbij ze de wind gebruikt om van een afstand aan te vallen. Als Ringo haar in de Layer gooit roept ze ''Begin met dansen! Ranga!''. Ranga is jou Angel!

Wizard (3 x uitgekomen)

Wizard!
Wizard is de enige mannelijke Angel die er bestaat en is van de ''de prins van Angelic Layer'', Ohjiro.
Wizard is bijna compleet in het blauw gekleed en draagt een soort bril die lijkt op de helmen die de Deusen, eigenaar van de Angel, dragen. Zoals hier boven al staat, is hij de enige mannelijke Angel of een van de weinige... Hoe dan ook je ziet ze gewoon verder niet. Wizard is geen typische zware of lichte Angel en vecht gewoon. Maar hij heeft ook een speciale aanval, Magische blokade, waarmee hij de tegenstander terug slaat als deze aanvalt. Het is bekent hoe hij dat doet maar als je het wilt weten moet je of op internet kijken/de serie/PB naar mij sturen omdat ik de spanning erin wil houden voor de mensen die het misschien nog willen kijken. Het is niet bekent wat Ohjiro roept als hij Wizard in de Layer gooit, komt waarscheinlijk door al die hordes meisje die lopen te gillen zodra ze hun zien. Wizard is jou Angel!

Athena (1 x uitgekomen)

Athena!
Athena is de Angel van Shuko. Samen zijn ze al voor drie jaar de kampioenen van Angelic Layer. Iedereen toont diep respect voor hun en doordat Misaki Athena op een groot scherm zag wou ze Angelic Layer gaan spelen.
Athena loopt rond in een soort harnas en heeft lang blond haar. Ze is vernoemd naar de godin Athena en vecht met minstens zoveel kracht als de godig van de oorlog zou hebben gedaan. Een wedstrijd waarin Athena speelt duurt meestal niet lang omdat deze zo sterk is. Echter, als Shuko er plezier in heeft gebruikt ze niet meteen haar volledige kracht in de strijd. Athena heeft een speciale aanval, Astrale Uitstoot. Hierbij stoot ze een grote bol aan energie uit die de hele virtuele omgeving in de Layer verwoest. Er is nog nooit een Angel geweest die na deze aanval is opgestaan. Maar naast dat gebruikt ze ook gewone vechttechnieken en komt Astrale Uitstoot maar zelden voor. Verder heeft Athena ook vleugels en valt daarmee ook de Layer binnen als Shuko ''Athena's vleugels! Open de toekomst!'' roept. Athena is jou Angel!

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • aiame

    Sirhime (yeah)
    (flower)

    1 decennium geleden
  • Wolfwood

    Shirahime =3

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    wizard xD
    heb ik weer heX

    1 decennium geleden
  • ONEOKROCK

    Hikaru :)

    Mooie naam, altijd al gevonden sinds .. dat ik Japan leuk vind >.<

    1 decennium geleden
  • Noekie110

    hikaru (hoera)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?