Wie ben jij van de winx?

Ken je winx club?Wel daar heb je toch allemaal feeën?En wil je weten welke fee je bent?Doe dan deze quizlet!

Mogelijke uitkomsten

Bloom (45 x uitgekomen)

Bloom is de fee van Magie en Dromen. Ze komt uit Domino, een koningkrijk in de magische dimensie waar ze een prinses is. (Maar ze word geadopteerd). Bloom heeft ook de kracht van de drakenvlam, daardoor is ze de krachtigste fee in de magische dimensie. ze heeft een huisdier, Kiko, een konijntje. Bloom is 16 jaar en jarig op 10december. Bloom zit op Alfea en deelt samen met Flora een kamer. Bloom heeft lang oranje/rood golvend haar dat in laagjes zit.

Stella (62 x uitgekomen)

Stella is de fee van de zon en maan. Ze woont in Solaria,zij is ook de prinses van Solaria en heeft een magische scepter. Zonder is ze minder krachtig. Stella's ouders zijn gescheiden. Stella is 17 jaar, ze is jarig op 18 augustus.Stella is erg dol op mode en op jongens,ze was ook meteen verliefd toen ze Brandon zag.Stella heeft lang golvend blond haar met een paarse lint in haar haar.Ze heeft een oranje feeënpak. Ze zit ook op Alfea.

Flora (136 x uitgekomen)

Flora is de fee van liefde en natuur.Wel raar is dat als ze de fee van liefde is,ze nog geen vriendje heeft.Ze woont op de vijfde maan van Marigold.Flora is nu 16 jaar oud,ze is op 1 maart jarig.Flora zit op Alfea omdat ze graag een echte fee wilt worden en er van houd om te leren.Zij haalt dan ook meestal de hoogste cijfers samen met Musa.ze deelt een kamer met Bloom, haar helft staat vol met planten.ze heeft een roze feeënpakje.Flora's haar is lang en golvend met 2 lichtbruine plukken.

Musa (56 x uitgekomen)

Musa is de fee van ritme en muziek.Ze woont op de harmonische Nebula.Musa's moeder is overleden toen ze nog heel klein was.Ze heeft een doosje waarin je een hologram van haar moeder kunt zien.Musa is 16 jaar oud.30 mei is Musa jarig.Musa bespeelt verschillende instrumenten. Ze heeft stijl kort zwart haar dat in 2 staarten zit. Musa haalt altijd hoge cijfers en is goed in leren.

Tecna (61 x uitgekomen)

Tecna is de fee van Technologie en wetenschap. Ze woont op de derde vector van de Binary ruimte. Tecna is 16 jaar, haar verjaardag is op 16 december (vlak na Bloom), en deelt een kamer met Musa. Ze heeft kort roze haar. Tecna is het meest verstandig van de 5. Tecna analyseert allerlei dingen en heeft ook een fire wall (magisch schild). Tecna heeft een paars feeënpakje.

Layla (7 x uitgekomen)

Layla is het nieuwste lid van de winx.Layla is 16 jaar oud op 15 juni is ze jarig en de fee van vloeistoffen.Layla komt van de planeet Andros en is de dochter van de koning en koningin van de Andros planeet. Layla is dol op avontuur en doet ook vele sporten.Layla is dol op de pixies.Zelf heeft ze er ook een.Ze slaapt waarschijnlijk bij Francis op de kamer, Francis is een andere leerlinge van Alfea. Layla heeft een groen feeënpakje.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?