[SA] De stonede garnaal.

Een verhaal over een stoonde garnaal.

Mogelijke uitkomsten

[SA] Pip de stonede garnaal. (33 x uitgekomen)

Hallo, ik ben Pip de garnaal. Ik heb een probleem, ik ben verslaafd aan drugs. Ik ben altijd stoned. Hier mijn verhaal over mijn verslaving en mijn ervaring met de afkick kliniek.

13:30 - @ Het Visschen Lyceum.
Over 5 minuten gaat de zoemer, dan is het pauze. Ik weet al wat ik dan ga doen. Ik friemel even in mijn broekzak om zeker te weten of het er nog is. Opgelucht zucht ik. Ik werk nog even door, en dan gaat de zoemer. Ik zwem naar buiten, naar een afgezonderde plek waar ik altijd ben in de pauze en haal hem uit m'n broekzak. Keurig in verpakking zit mijn joint. Wiet gemixt met tabak. Ik steek 'm op en stop 'm in mijn mond, ik voel de smaak binnenkomen als ik diep inhaleer. De smaak is al fijn om te proeven, maar het effect is veel fijner. De eerste keer was het vervelend, ik kon er niet tegen en moest overgeven. Toch vond ik het lekker (de joint dan). Later kreeg ik steeds meer de behoefte aan stoned worden, dus ik ging door. Nu gebruik ik dagelijks. Maargoed. Ik ga op de grond liggen en voel het effect al aankomen. Ik heb een Indica-soort gebruikt, dus ik word zo "über-stoned". Dan voel ik me zwak en duf, daarna ga ik hallucineren, maar eigelijk voelt het toch allemaal wel chill. Aah, daar is het effect. Ik zit als een papzak tegen de boom aan en zing duf een of ander liedje, daarna zak ik in slaap...

15:30 - @ Boom op de geheime plek.
Ik word wakker. Hoe laat is het? Ik ben nogsteeds zwak, maar het lukt me om mijn mobiel te graaien en hem open te klappen. What the fuck, 32 gemiste oproepen? Allemaal van klasgenoten. 19 ongelezen sms-en? Holy crap. Ik lees ze maar na de helft stop ik, want in ze allemaal staat: "Waar ben je Pip?" Ik sta op en sjok (ik kan niet harder) terug naar school. Ik loop naar binnen in de klas en zie mijn mede-garnalen giechelen. "Waar heb jij uitgehangen?" Vraagt mevrouw Vissers. "Muh." Antwoord ik. "Je ogen zijn rood je stinkt naar tabak en.." Ze maakt haar zin niet af en kijkt met ogen wijd open naar mijn hand. Ik kijk er ook naar en tot mijn grote schrik zie ik dat mijn joint er nog in zit. "Muh." Zeg ik weer want meer kan ik niet zeggen. Vissers sleurt me mee en belt een afkick kliniek. Meteen word ik er naartoe gebracht(niks geen ouders bellen, garnalen leven alleen.) en kom ik in een hal te zitten met andere verslaafden. Een garnaal zit in ee hoekje te kotsen. Whoa, die is echt wel zo stoned als een garnaal. Maar wat nu? Ik word meegesleurd door een of ander raar ding en eindig in een andere kamer, waar ze me onderzoeken. Even later gaan ze me allerlei dingen leren hoe ik moet afkicken, en ik volg ze gewoon op. Twee en een kwart jaar later ben ik afgekickt en mag ik naar huis.

16:00 (3 jaar later) - @ Thuis.
Ik lach om het verhaal wat ik zelf heb meegemaakt. Ik was een stonede garnaal, haha. Nouja, was? Ik trek een hijs van mijn joint.


Eens een stonede garnaal, altijd een stonede garnaal...

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • SINNER

    Peace to the stonede garnaal ^^
    Godverdomme, iedereen is tegen me, nou wil ik ook -_-"
    En ik heb donderdag pas weer =.=
    Thank you for making me realise I'm a junkie ^^
    Lots o' love. xx.

    1 decennium geleden
  • Devilicious

    :D echt diet echt fockig genius :P OF hoe je het owk schrijft xD

    1 decennium geleden
  • Behavior

    Geniaal

    1 decennium geleden
  • Aragorn

    haha, geniaal ;D

    1 decennium geleden
  • Chasassyeon

    XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?