hoe trouw ben jij?

je hebt een nieuw vriendje en bent stapelverliefd. Wat doe je? gun je ander mannelijk schoon geen blik meer of rij je af en toe nog een scheve schaats? Maak mijn test en ontdek hoe trouw jij bent!

Mogelijke uitkomsten

hondstrouw (137 x uitgekomen)

jij bent enorm trouw en kan aan alle verleidingen weerstaan. je lief kan zich geen betere vriendin wensen. je zal nooit iemand bedriegen en je bent 100% eerlijk tegen je vriend. hij hoeft zich dus geen zorgen te maken, want je offert alles op voor hem. let er wel op dat je vertrouwen niet beschaamd wordt, niet iedereen is zo trouw als jij!! xD :p

niet zo trouw (89 x uitgekomen)

jij vindt trouw niet zo belangerijk en neemt het er dus niet nauw mee in een relatie. je bent wel gek op je vriend, maar flirt er op los met anderen. gelukkig weet je zelf ook dat je niet verder kunt gaan dan dat! je bekijkt liefde als een spelletje, maar ziet je vriend het ook zo?

ontrouw (17 x uitgekomen)

jij kunt beter geen relatie aangaan want je wil vrij zijn en veel mensen versieren. het probleem is dat je wel vaak een vriend hebt, die je dan na een week al bedriegt. je laat veel gebroken harten achter, maar hebt het zelf niet door. pas op wat je doet,OOIT KOM JE EEN JONGEN TEGEN DIE JE ECHT ZIET ZITTEN. WAT ALS HIJ NIETS MET JE WIL BEGINEN DOOR JE REPUTATIE????!!!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • OrbofDoom

    niet zo trouw?? OMG heb nii eens een vriendje!! x] nooit gehad ook x]

    1 decennium geleden
  • stuk

    haha, ontrouw, ik heb hem ook gewoon maar ingevuld zonder te kijke wat stond... XD

    1 decennium geleden
  • Joke69

    Das uit de Joepie xD

    1 decennium geleden
  • ez

    ontrouw :s
    yeah right
    dus echt niet klopt niet weejo :P

    1 decennium geleden
  • BillxLover

    Niet zo trouw:S

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?