Emo, gothic, of normaal ?

Ben je á gothic, een emo, of een normaal mens.

Mogelijke uitkomsten

Emo (14 x uitgekomen)

Je snijd jezelf,en haat alles, je hebt gaaf haar, maar bent toch best jaloers op de normale meiden, meestal heb je iets vervelends in je leven meegemaakt.

Gothic (14 x uitgekomen)

Je bent eng, houd van de kleuren zwart en rood, bent afgezonderd van de rest en maakt kleine kinderen bang. o.Ô

Normaal mens (49 x uitgekomen)

Je bent gewoon een meisje, maar je kan een heel ander innerlijk hebben dan iemand anders. Trek je er niks van aan en maak anderen blij, maak wat van jezelf en van je leven!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • DarkUniverse

    Wow gewoon wow... DAT ZEG JE NIET OVER EMO'S EN GOTH'S (sorry dat ik dit g zeggen..) ik vind je een trut.! Goth's maken geen kleije kinderen bang en emo's haten niet alles of snijden zich kapot!!! Emo's snijden zich SOMS meestal om dat mensen hen te erg pesten
    of om dat ze verschrikkelijke dingen hebben mee gemaakt... O en goth's zijn niet eng en zijn ook niet zo afzonderlijk dan je denkt.. (sorry dat ik dit ga zeggen) maar hopelijk lees je deze dingen en krijg je wat haat... :Dmee gemaakt...

    8 jaar geleden
  • jessica13pax

    punt 1 emo's snijden zich niet dat doen sommige niet alle.
    Punt 2 je hoeft niks vervelends hebben meegemaakt

    1 decennium geleden
  • bfmvred

    emo, weet ik.
    nog een tip: als je jezelf snijd, zorg dan dat niemand het ziet anders zegt iedreen dat je emo bent, krijg je gezeik van je ouders en van de leraren.

    (was vandaag bij mij gebeurt...

    :S)

    1 decennium geleden
  • CHOCOLOLLY

    Wat een kut quiz zeg
    Je snijd jezelf,en haat alles, je hebt gaaf haar, maar bent toch best jaloers op de normale meiden, meestal heb je iets vervelends in je leven meegemaakt.
    Je hoeft jezelf echt niet te snijden en alles te haten! En dat haar is meestal scene.. [toch?]
    Liesforaliar heeft gelijk!
    Je hoeft jezelf niet te snijden en jaloers te zijn op anderen. Als emo moet je trots zijn dat je een andere stijl hebt en niemand achterna loopt zoals die trutten en al die sletten die er rondlopen!
    En goth's maken mensen bang. Yeah right! Ik wordt eerder bang van trutten dan van goth's
    Serieus, zoek een leven!

    En meestal snijden emo's zichzelf! Echt niet. kut vooroordelen die bestaan. En goth's kunnen kinderen best bang maken zonder dat ze het weten, Maar dat komt gewoon omdat een fucking 'normaal' persoon niks gewend is. Dat ligt dus niet aan de goth maar aan een "normaal" [mega haakjes] persoon!

    Maar vooral succes met je quiz. Als jij leuke vooroordeeltjes wil hebben, ik hou je niet tegen. Maar dit is echt een sucksende quiz. BullShit!

    1 decennium geleden
  • Liesforaliar

    Goosh, je weet niks van emo zijn af als je zoiets doms zet?!
    Je hoeft niet te snijden om emo te zijn. Je hoeft geen erge dingen mee gemaakt te hebben. je bent ni jaloers op 'normale meisjes'.
    EMO'S DURVEN TENMINSTE ZIJN WIE ZE WILLEN ZIJN EN ZIJN NIET ZIELIG OM BRAAF TUSSEN DE LIJNTJES TE LOPEN OMDAT ZE BANG ZIJN DAT IEMAND ZE ZAL HATEN!
    This sucks.
    En Goth's?! mensen bang maken fso whahahhaa xd

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?