Logeren in de achtertuin,



Uitgebreid verhaal over Joyce en Barbara die gaan logeren in Barbara haar achtertuin, met de tent. Ze beleven de gekste en leukste dingen, enjoy yourself !

<3

Mogelijke uitkomsten

Chapter one: De reis, (14 x uitgekomen)

Barbara is 13 jaar oud en houd van schrijven muziek en al haar (internet)vrienden. Woont in Nederland en is opweg naar Joyce om haar op te halen en haar ouders te overtuigen dat ze in veilige handen is. Om daarna Joyce mee te nemen naar Nederland voor 2 maanden waar ze gaan logeren in de tent in Barbara’s achtertuin.

Zuchtend kijk ik uit het raam. Voor de zoveelste keer check ik mijn mobiel, en ik tik zenuwachtig met mijn nagels op mijn been. Vandaag ga ik naar Joyce toe. Ik gaap, logisch als je om 4 uur je bed uit gaat om de trein van 5 uur te halen. Ik had mij inderdaad, zoals gewoonlijk, verslapen. Ik ga met mijn vinger over mijn iPod die oplicht. Ik zit als enige in de cabine, en saai is het. De muziek galmt hard door mijn oren, als mijn mobiel oplicht. ‘1 nieuw bericht, van Joyce.’ Ik open het bericht. ‘Hoe ver zijt gij?’ Ik glimlach, en druk op antwoorden. ‘Ik zit in de trein, ben er over een klein 2 uur.’ Ik druk op verzenden en kijk naar buiten. Ik mag nu niet in slaap vallen, stel dat ik die halte mis. Dan ben ik flink de lul, het zal overigs wel iets voor mij zijn.

Deel 1, geschreven door Barbara.
Reactie?

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Kryptonite

    snel verder ;d

    1 decennium geleden
  • Obscene

    Snel verder :'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?