Ben Jij Een Pokefreak?

NEEEEE, zuh zittuh offeral, de pokefreaks komen eraan. hun pokemon rotorfiguren hebben hun geesten overgenomen en hun hersens uit hun kont gezogen.(dome mensen hebben hun herses in duh kont zittuh) BEN JIJ HELEMAAL EEN POKEFREAK GEWORDEN, DAN KOMEN WIJ JE OPSLUITEN IN DE VREEMDE MENSE DIERENTUINMN



(juhst KITTIN')

Mogelijke uitkomsten

POKEFREAKALARRUHM (6 x uitgekomen)

Neeeeeeee, juh bent verdoemd door je gameboy en je andere troep van pokemon!!!! naar duh DOOM DIMENSIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

(narg You M ass ke reet, juhweightwal van bakugan)

helaas geen foto, deze mensen zijn te gevaarlijk.

POKEFAN (2 x uitgekomen)

om 12 uur midden nacht verander je in een pokefreak en dan het ergste je verndert in ASSH, of een andere hersenloze aap!!!!!!

Normaal (2 x uitgekomen)

Juh bent helemaal weg van duh GIRLZ & BOYZZ en pokkemon zitt niet in je harses gepropt. Je hebt nog steeds kans om snachts in een herzenloze ap te veranderen, mar dat is dan de schuld vn de yoghurt die je hebt gekocht in de supermarkt toen er toevallig een apencel in sloop en zich in jouw lichaam nestelde en jou tot weeraap maakt. IK ZOU JOU NOG WEL EEN KEER OP TV ALS AAP DIE HET WEER VOORSPELT.

on gedierte bestrijder (2 x uitgekomen)

Je pakt je geweer als je pokemon op de thee fee ziet en je gaat er op schieten. En savonds op het kerkhof schiet je met een bazooka de hersenloze met snot bedekte kwijlende hoofd van de pokefreaks die net in een aap zijn veranderd eraf.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?