Tattoo Shop Girls - 00 -[Trace Cyrus - Alex Gaskarth]

Dit is dus een verhaal over Trace Cyrus en Alex Gaskarth . Het gaat twee verschillende meisjes die verliefd worden op deze knaperds ;) . Meer uitleg in proloog .

<3

Mogelijke uitkomsten

Laura Abegail Barakat. (8 x uitgekomen)

Hi , ik ben Laura Abegail Barakat . Maar iedereen noemt me Laura . Er zijn maar twee mensen die weten dat ik ook nog Abegail noem . Mijn Broer Jack( van All Time Low) en mijn kleine tweelingzus Becca . Ik ben 18 jaar oud en sinds deze zomer runnen mijn zus en ik een tattoo shop (met een beetje financiele hulp van ons broertje ) . Zelf heb ik twee tattoo's : een ster op mijn heup ( zoals Bill van Tokio Hotel) en op mijn linkeronderarm de datum : '12-04-1991' met daaronder ' litle sis'.
Ik , mijn zus en mijn broer zijn heel close omdat onze ouders zijn gestorven . Onze broer heeft sinds dien voor ons gezorgt .
Maar dat was genoeg over mezelf .
Bye x

Rebecca Amy Barakat. (24 x uitgekomen)

Hi , ik ben Rebecca Amy Barakat . Maar iedereen noemt me Becca . Ik een mijn big sis Laura , runnen een tattoo shop . Het is echt wel nicé . Er zijn al kei veel beroemde mensen langs gekomen zoals Pete Wentz enzo . Ik zelf heb 7 tattoo's allemaal gezet door mijn zus . Op mijn twee polsen heb ik peace tekens , op mijn heup de datum : '12-O4-1991' met daar onder 'Big Sis' , op mijn rechter schouder heb ik een kruisteken staan , op mijn linker bovenarm een retro microfoon , op mijn linkerenkel een ster en op mijn linker onderarm staat : 'JACK ATACK' .Die laatste is voor mijn broertje . Dat kruisteken is ook belangerijk voor mij omdat ik het heb laten zeten als eerbetoon aan mijn ouders . Ik mis ze heel hard . Maar het leven gaat verder :')
Ohja ik ken Trace Cyrus al voordat hij beroemt was , maar da weet mijn zus niet ...
Ciao xx

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?