Shiroi Ashiato (ShuuxNii) SA

een SA met Shuu en Nii van girugämesh omdat Ka-chan dat wou xD

Shiroi Ashiato betekend witte voetstappen >.<

de tekening komt van mezelf xD
ze hebben hier hun Crazy Crazy Crazy dvd look maar... Shuu zou hier net zo goed Satoshi in zijn Break Down look kunnen zijn xD

btw... stelen is gratis, vragen ook, dus mocht je mijn tekening ergens voor willen gebruiken, vraag me het dan
wie weet stuur ik je de orginele 'grotere' versie ook nog wel >_>

luistert: Phantasmagoria - Hikari ni Furu Ame

Mogelijke uitkomsten

de voetstappen die mijn hart besmeuren... (18 x uitgekomen)

Na een van girugämesh's concerten zat Shuu op een van de banken backstage om even uit te rusten. Nii liet zich over de bankleuning 'struikelen' en liet zich naast Shuu vallen. "Shuu Shuu, ik heb even een klein vraagje." zei Nii opgewonden. "En dat is?" vroeg Shuu licht geïrriteerd door zijn hyperactieve vriend. "Hoe lang kennen we elkaar al?" vroeg Nii. "Sinds de basisschool." zuchtte Shuu. "Dus... het zit zo, ik ga mijn woonkamer verfen en ik wou vragen of je mij kon helpen." zei Nii droog. "Wat de hel heeft dat nou weer met elkaar te maken???" vroeg Shuu. "Gewoon, om te laten zien dat we in de tijd dat we elkaar kennen ik al heel wat voor je gedaan heb." zei Nii. "Volgens mij heb ik meer voor jou gedaan dan jij voor mij." zei Shuu geërgerd. Nii schudde zijn hoofd. "Nee hoor." zei hij poeslief. "En die ene keer dan, toen je dat meisje leuk vond in groep 6 maar je het haar niet durfde te zeggen en dat ik een briefje afkomstig van jou in haar kluisje stopte?" vroeg Shuu. "Ze kwam opdagen op de tijd en plaats die in het briefje stonden alleen maar om me af te wijzen." zei Nii een klein beetje beteuterd. "Of die ene keer dat je je sleutels kwijt was, je een nacht buiten moest slapen, je koorts kreeg en ik je weer opgelapt heb?" vroeg Shuu. "Uiteindelijk bleek dat jij MIJN sleutels in je broekzak had." zei Nii. "Goed, ik help je wel." zuchtte Shuu. "Yay, je bent echt mijn beste vriend," zei Nii, "ik zie je morgen bij mij thuis dan." En Nii verdween uit het concertgebouw vermoedelijk naar zijn eigen huis aangezien de tour eindelijk voorbij was.
De volgende middag kwam Shuu bij Nii's huis. Het was een bende in de tuin (Nii had al het meubelair buiten gezet), de voordeur stond open, het stonk binnen al naar verf, de gang was een bende en er liepen witte voetstappen richting de woonkamer. "Nii? Oi Nii, waar zit je?" riep Shuu. Shuu hoorde wat vallen en werkte zich langs de bende in de gang naar de woonkamer. Daar lag Nii op de grond onder de witte verf. "Hoi Shuu." zei hij droog. Nii was waarschijnlijk met verfpot en al van het trapje afgevallen, want de verfpot lag op zijn kop. Shuu kon het haast niet meer in houden. "Oh god, Nii je bent echt een gigantische kluns." lachte hij. Nii lachte penibel. "Ga jij eerst die verf maar even van je af wassen, dan zal ik even die bende hier opruimen," zei Shuu, "ben blij dat je wel zo verstandig bent geweest om plastic over de vloer te leggen." Er klonk nog een penibel lachje van Nii voordat hij naar boven verdween.
Shuu was net klaar met de kamer in ieder geval een heel klein beetje op te ruimen. Vooral de verf die op de grond was gevallen. Zouden er niet NOG meer witte voetstappen door het huis gaan. Shuu zou net bezig gaan met verfen toen Nii achter hem was komen staan, wat hij niet door had. Shuu draaide zich om en veegde met een natte witte kwast over Nii's buik. "Nii, laat me niet zo schrikken," mopperde Shuu terwijl hij naar Nii keek, "en waarom ben je nog naakt?" Nii lachte pijnlijk. "Ik krijg het verf niet van me af, dus.... zou jij het voor me willen doen?" vroeg Nii terwijl hij met puppyogen naar Shuu keek. "Jij bent soms echt net een klein kind," zuchtte Shuu, "hup, naar boven jij." Shuu liep achter Nii aan naar boven. Nii giechelde. "Wat?" vroeg Shuu. "Niks hoor," zei Nii, "moest alleen even denken aan vroeger, toen gingen we altijd samen in bad." "En?" zei Shuu. Nii schudde zijn hoofd terwijl hij in bad stapte. Shuu pakte een washandje en begon de witte vlekken in Nii's nek weg te schrobben. Nii pakte wat schuim in zijn handen en blies het de hele badkamer door. "Zit eens stil, of ik ga je pijn doen." zei Shuu. "Sorry," zei Nii, "hey, moet je dit eens zien." "Wat nou weer?" vroeg Shuu terwijl hij over Nii's schouder heen boog. "Dit." zei Nii terwijl hij Shuu vol op zijn bek pakte. Shuu schrok, maar hij stribbelde niet tegen. "Weet je Shuu," begon Nii toen hij de zoen brak, "ik heb je al weet ik het hoe lang op deze manier leuk gevonden." Shuu werd rood. "W-w-wat?" zei Shuu. Nii zuchtte. "Ik wil dat je nu dit gaat doen, A. je vind me ook op die manier leuk en stapt nu in bad of B. je vind me niet op die manier leuk, gaat naar huis en doet alsof dit nooit gebeurd is." zei Nii. Shuu schrok een beetje van het feit dat Nii zo serieus was, maar besloot toch maar om zich uit te kleden en in bad te stappen. "Ik wist het wel." zei Nii met een grote glimlach op zijn gezicht terwijl hij Shuu knuffelde.
Nii stond op en trok Shuu mee. "Waar gaan we heen?" vroeg Shuu. "Naar mijn kamer, mijn bed is groter en comfortabeler dan het bad." zei Nii. "Laat me me dan eerst even afdrogen." zei Shuu. "Nat ben je sexier." zei Nii. "Hentai." zei Shuu terwijl hij zijn hand los trok en een handoek uit de kast trok. "Flauw." zei Nii. "Niet flauw," zei Shuu terwijl hij een handdoek naar Nii gooide, "straks mag ik al dat water ook nog opruimen zeker." Nii lachte voor de zoveelste keer penibel en begon zich af te drogen. Toen ze droog waren, gingen ze wel naar Nii's kamer. "Trouwens, wie is de seme?" vroeg Shuu. "Jij." zei Nii speels. "Maar jij hebt je het meest als een seme gedragen." zei Shuu. "Als ik dat niet had gedaan, had ik je niet gekregen, weet je wel hoe moeilijk het voor me was om me als seme te gedragen, ik ben een echte maso." zei Nii met een pijnlijke glimlach. Shuu zuchtte. "Goed, ik ben de seme wel," zei hij en hij duwde Nii op het bed, "ga er later geen spijt van krijgen. "Believe me, I won't." antwoordde Nii daarop.
Shuu liet zich op het bed vallen en torende boven Nii uit. Er verscheen een glimlach op Nii's gezicht terwijl hij dacht aan wat er zou komen. "Niet zo lachen, anders bederf je mijn zin." zei Shuu. "Gome." antwoordde Nii met puppyogen. Shuu zoende Nii en liet zijn lippen via Nii's nek naar Nii's borstkas glijden. Eenmaal bij Nii's tepels aangekomen, begon Shuu de ene te likken en speelde hij met zijn vingers met de andere. Nadat de ene tepel goed nat was, nam Shuu hem in zijn mond en beet en sabbelde erop. Dit herhaalde hij bij de andere tepel en daarna hervatte Shuu zijn tocht naar beneden. Shuu likte eerst speels op Nii's eikel, toen langs Nii's schacht en daarna nam hij Nii helemaal in zijn mond. Nii kreunde flink. Vlak voordat Nii zijn limiet bereikte haalde Shuu zijn mond weg en begon hij Nii weer te zoenen. "Ah, Shuu, ah, maak af waar je ah, mee begint." kreunde Nii in de zoen. Er verscheen een speelse grijns bij Shuu op de lippen terwijl hij met 2 vingers Nii's anus ging voorbereiden op wat ging komen. Nii kreunde nog meer door de twee vingers die in en uit zijn anus gingen en het duurde niet lang of hij kwam klaar. "Shuu, toe nou." klaagde Nii. "Wat?" vroeg Shuu onschuldig. "Please, ik wil je in me." jammerde Nii. "Ja ja." zei Shuu terwijl hij glijmiddel over Nii's anus en zijn penis smeerde. "Schiet op." jankte Nii. "Houd op met zeuren of ik kap er mee." mopperde Shuu. Nii hield zijn mond snel. Shuu was ondertussen een klein beetje chaggie geworden, dus hij ramde geweldadig in Nii. "Itai." zei Nii, maar hij hield zijn mond toen maar gauw weer. Ondanks dat Shuu Nii geweldadig binnen was gegaan, begon hij voorzichtig met het op en neer gaan. Maar dat duurde niet lang. Shuu ramde steeds sneller en harder in Nii en telkens maar weer raakte hij dat gevoelige plekje waardoor Nii niet kon verhelpen dat hij het uitkreunde. Nii voelde hoe Shuu zijn magische goedje in hem losliet en door dat gevulde gevoel bereikte Nii zijn limiet en kwam hij alweer klaar.
Nii en Shuu deden het nog een paar keer voordat Shuu zich naast Nii liet vallen. "Nu zijn we nog geen meter opgeschoten met het verfen he." zei Shuu. "Ehehe... morgen maar weer?" vroeg Nii. "En dan eindigen we zeker weer zo en komen we nog geen stap verder." antwoordde Shuu. "We gaan eerst verfen, daarna naar bed." zei Nii. "Beloofd?" vroeg Shuu. "Beloofd." antwoordde Shuu. Shuu zoende Nii nog even en ging toen slapen. Nii kroop dicht tegen Shuu aan en viel toen ook in slaap.










(lekker afgezaagd -.- ik geloof dat ik hier zo ongeveer een week geleden mee begonnen was, maar ik had nooit zin om verder te gaan -_- ik ben echt lui ^^')

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Kyoru

    anhahaxD
    omg, sexyheid\! 0.o^^
    please, snel verder xD
    me likes this(ben niet oversekst 0.o neeeeeeeuhxD)
    gnahxD
    xK.K.^^

    1 decennium geleden
  • xWeaslyx

    OMG GEWELDIG GEWOOON :D:D:

    <333333333333333333333333333333333333

    Whieee

    op naar de volgende hehe :P

    xxK.C<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?