In welke afdeling op zweinstein hoor jij?

als je op Zweinstein komt, wordt je gesorteerd in een afdeling. maar als je deze Quizlet doet, dan ook! (Y) (maar dan op een andere manier natuurlijk)

Mogelijke uitkomsten

Griffoendor (50 x uitgekomen)

Griffoendor staat voor dapperheid, durf, ridderlijkheid en moed.
De kleuren die bij Griffoendor horen zijn rood en goud en het afdelingsdier is een leeuw. De oprichter van deze afdeling is Goderic Griffoendor, en het afdelingshoofd is op dit moment Minerva Anderling. Neem je plek bij de Griffoendor-tafel, want het feest begint zo!

Zwadderich (25 x uitgekomen)

Zwadderich staat voor sluwheid en schuwt alles, zolang hun doel maar wordt bereikt. De kleuren van Zwadderich zijn groen en zilver en het afdelingsdier is een slang. De oprichter is Zalazar Zwadderich en het afdelingshoofd is op dit moment Hildebrand Slakhoorn. Neem je plek aan de Zwadderich-tafel, want het feest begint zo!

Huffelpuf (11 x uitgekomen)

Huffelpuf staat bekent om een harde werker, die trouw is en veel geduld heeft.
De kleuren van Huffelpuf zijn geel en zwart en het afdelingsdier is een das.
De oprichter van deze afdeling is Helga Huffelpuf, en het afdelingshoofd is Pomona Stronk. Neem snel je plek aan de Huffelpuf-tafel, want het feest begint zo!

Ravenklauw (11 x uitgekomen)

Ravenklauw staat bekend om een flinke dosis gezond verstand, geleerd en bijdehandheid. De kleuren die hier horen zijn blauw en brons en het afdelingsdier is een raaf. De oprichter is Rowena Ravenklauw en en op dit moment is het afdelingshoofd Filius Banning. Neem je plek aan de Ravenklauw-tafel, want het feest begint zo!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?