Welk Twilight Karakter Ben Jij?

Fan van Twilight? Dan wil je vast weten op welk Twilight Karakter jij het meeste lijkt! Dus doe snel de test!

Mogelijke uitkomsten

Bella Swan (44 x uitgekomen)

Jij bent een rustig type, je bent gesteld op je privacy en hebt een paar vrienden met wie je het meest omgaat. Toch ben je heel geliefd bij andere mensen omdat je zo jezelf bent. Als je eenmaal op iemand gesteld raakt zal je die gene niet snel meer loslaten.

Edward Cullen (44 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Edward! Je bent zorgzaam en romantisch en gaat helemaal voor een persoon. Je bent goed op school of op je werk en geeft veel om de mensen die dicht bij je staan. Bovendien ben je ook nog eens ongelooflijk knap!

Jacob Black (50 x uitgekomen)

Net als Jacob Black ben jij voor veel mensen in je leven een lichtpuntje. Je bent altijd vrolijk, aardig en erg dapper. Je zal niet snel achteruitwijken van iets engs doen zoals bungeejumpen en dat maakt jou zo leuk om in de buurt te hebben hoewel je wel erg koppig kan zijn!

Alice Cullen (19 x uitgekomen)

Jij hebt net zo'n sprankelend en lief karakter als Alice Cullen. Je bent heel aardig voor andere mensen en zal andere altijd helpen! Je bent ook wel in voor een feestje organiseren omdat je graag mensen om je heen hebt..

Rosalie Hale (18 x uitgekomen)

Stille wateren hebben diepe gronden net als Rosalie Hale laat jij niet snel mensen toe in je leven. Je kan soms wat jaloers overkomen maar eigenlijk ben je heel anders dan je je voordoet. Als mensen jou eenmaal kennen worden ze helemaal verliefd op jou karakter en je mooie uitrlijk.

Esme Cullen (6 x uitgekomen)

Net als Esme Cullen ben jij ongelooflijk zorgzaam. Je geeft veel om anderen ook al ken je ze niet zo goed. Mensen zijn graag in jou omgeving en genieten altijd van jou aanwezigheid!

Emmett Cullen (16 x uitgekomen)

Net als Emmett Cullen ben jij een soort beschermende grote broer/zus voor de mensen van wie je houd. Je vind een plagerijtje op z'n tijd wel oke maar als je vrienden in de problemen zitten sta jij voor ze klaar!

Jasper Hale (17 x uitgekomen)

Jij bent slim en handig net als Jasper Hale. Meestal ben je redelijk stil maar van binnen ben je altijd dingen aan het bedenken en goede plannen aan het maken..

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Wentz

    AAAALICEEEE(H)

    1 decennium geleden
  • Jera

    Bella Swan ;]

    1 decennium geleden
  • AliceAndJazz

    Alice alweer!

    1 decennium geleden
  • Salaryman

    Jasper Hale.

    1 decennium geleden
  • Xinny5

    Edward (yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?