Www.SexMetEenCelebrityHierzo.com[R-Patz/JoBroJoe/TomK/JackR/more..] #2

Ik wil graag reacties =)
Klik even hier op, het gaat over wie er weg mag uit deze quiz, want ik wil de personen tot vier beperken en niet tot zes zoals nu :)
http://www.quizlet.nl/polls/671/voor-diegene-die-mijn-quizjes--wwwsexmeteencelebri/?mode=stemmen

Mogelijke uitkomsten

Robert Pattinson (35 x uitgekomen)

Ik zet mij op zijn schoot, face to face. Hij kust mij zachtjes in mijn nek. Ik druk mij tegen hem aan. Ik voel zijn erectie tegen mij been aan schuren. Ik drukt ruw mijn lippen tegen de zijne. Ik ga met mijn handen onder zijn t-shirt. Ik trek zijn tshirt over zijn hoofd, en kan het niet laten om zijn lichaam te bekijken. Ik voel zijn handen rondom de zoom van mijn topje, hij trekt het ook uit. Zijn ogen branden op mijn borsten. Hij drukt ruw zijn lippen op de mijne, en het evalueerd zich in een tongzoen. Ik druk hem volledig tegen het bed aan. Hij draait mij om en komt zo op mij te liggen. Mijn broek vliegt uit en even later ligt zijn broek en zijn schoenen+kousen de grond op. Ik draai ons weer om en druk heel mijn lichaam tegen hem aan. Ik maak neukbewegingen. Hij hijgt, en kreunt zelfs lichtjes. Zijn vingers vinden de sluiting van mijn BH, Mijn bh valt even later de grond op. Zijn handen plaatsten zich op mijn borsten, en masseerde ze lichtjes. Hij rukt ruw mijn string van mij af. Hij draait ons terug om. Ik trekt zijn boxershort van hem af. Zijn erectie prik tegen mijn lies aan. Hij plant zijn lippen terug in mijn nek. Ik neem een condoom uit het kastje, dat naast ons stond. Hij grijnst, en doet die meteen bij zich om. Hij duwt mijn benen een beetje open, ik sla mijn benen rond zijn middel. Hij komt met een diepe stoot in mij. Hij stoot snel en diep. Ik sla mij hoofd na achter, en kreun. Hij kan het goed, maar sosm lijkt het alsof hij nog een beetje nerveus is. Zijn handen pakken mijn heupen vast , tilt mij een beetje op en stoot nog dieper. Zijn lippen plaatsten zich in mijn keelholte, en hij drukt er kleine, natte kusje op. Na een vijftal minuten begint zijn lichaam te schokken, hij komt met een luide kreun klaar. Hij stoot nog een paar minuten door zodat ik ook klaar kom. Hij komt daarna uit mij en laat zich even op mij rusten. Hij draait zich uiteindelijk van mij af. Hij kleed zich rustig aan, maar draait zich van mij weg, zodat ik zijn lichaam niet kan zien. Zie je wel hij is er bang van, schaam zich voor zijn lichaam, alhoewel hij mag er wel wezen hoor. Robert: Euhh... ik denk dat ik weg moet gaan, euhmm dank u. Ik kleed mij ook aan. Ik voel zijn ogen zich op mij branden. Ik doe mijn schoenen aan en zie dat er 200dollar op het kastje ligt, met een telefoonnummer bij. Ik steek het papiertje en het geld in mijn zakken. Ik loop de kamer uit, naar de bureau van Ria. Ria: Klaar? Ik: Inderdaad. Ria: De heer Pattinson zag er vrolijk uit, toen hij het hier verliet. Ik: Ja hij liet zijn nummer achter. Ria: Kim je weet het eh, geen relaties , maakt niet uit of ze vriendschappelijk of liefdevol zijn, mag hier niet, het is verboden. Dus goei die nummer maar weg. Ik knik alleen maar. Het is hoogste tijd om echt eens te stoppen en normaal werk te vinden , maar het verdient goed en ik kan het geld goed gebruiken.

Tom Kaulitz (9 x uitgekomen)

Ik zet mij op zijn schoot, face to face. Hij kust mij zachtjes in mijn nek. Ik druk mij tegen hem aan. Ik voel zijn erectie tegen mij been aan schuren. Ik drukt ruw mijn lippen tegen de zijne. Ik ga met mijn handen onder zijn t-shirt. Ik trek zijn tshirt over zijn hoofd, en kan het niet laten om zijn lichaam te bekijken. Ik voel zijn handen rondom de zoom van mijn topje, hij trekt het ook uit. Zijn ogen branden op mijn borsten. Hij drukt ruw zijn lippen op de mijne, en het evalueerd zich in een tongzoen. Ik druk hem volledig tegen het bed aan. Hij draait mij om en komt zo op mij te liggen. Mijn broek vliegt uit en even later ligt zijn broek en zijn schoenen+kousen de grond op. Ik draai ons weer om en druk heel mijn lichaam tegen hem aan. Ik maak neukbewegingen. Hij hijgt, en kreunt zelfs lichtjes. Zijn vingers vinden de sluiting van mijn BH, Mijn bh valt even later de grond op. Zijn handen plaatsten zich op mijn borsten, en masseerde ze lichtjes. Hij rukt ruw mijn string van mij af. Hij draait ons terug om. Ik trekt zijn boxershort van hem af. Zijn erectie prik tegen mijn lies aan. Hij plant zijn lippen terug in mijn nek. Ik neem een condoom uit het kastje, dat naast ons stond. Hij grijnst, en doet die meteen bij zich om. Hij duwt mijn benen een beetje open, ik sla mijn benen rond zijn middel. Hij komt met een diepe stoot in mij. Hij stoot snel en diep. Ik sla mij hoofd na achter, en kreun. Hij kan het goed, maar sosm lijkt het alsof hij nog een beetje nerveus is. Zijn handen pakken mijn heupen vast , tilt mij een beetje op en stoot nog dieper. Zijn lippen plaatsten zich in mijn keelholte, en hij drukt er kleine, natte kusje op. Na een vijftal minuten begint zijn lichaam te schokken, hij komt met een luide kreun klaar. Hij stoot nog een paar minuten door zodat ik ook klaar kom. Hij komt daarna uit mij en laat zich even op mij rusten. Hij draait zich uiteindelijk van mij af. Hij kleed zich rustig aan, maar draait zich van mij weg, zodat ik zijn lichaam niet kan zien. Zie je wel hij is er bang van, schaam zich voor zijn lichaam, alhoewel hij mag er wel wezen hoor. Tom: Euhh... ik denk dat ik weg moet gaan, euhmm dank u. Ik kleed mij ook aan. Ik voel zijn ogen zich op mij branden. Ik doe mijn schoenen aan en zie dat er 200dollar op het kastje ligt, met een telefoonnummer bij. Ik steek het papiertje en het geld in mijn zakken. Ik loop de kamer uit, naar de bureau van Ria. Ria: Klaar? Ik: Inderdaad. Ria: De heer Kaulitz zag er vrolijk uit, toen hij het hier verliet. Ik: Ja hij liet zijn nummer achter. Ria: Kim je weet het eh, geen relaties , maakt niet uit of ze vriendschappelijk of liefdevol zijn, mag hier niet, het is verboden. Dus goei die nummer maar weg. Ik knik alleen maar. Het is hoogste tijd om echt eens te stoppen en normaal werk te vinden , maar het verdient goed en ik kan het geld goed gebruiken.

Bill Kaulitz (6 x uitgekomen)

Ik zet mij op zijn schoot, face to face. Hij kust mij zachtjes in mijn nek. Ik druk mij tegen hem aan. Ik voel zijn erectie tegen mij been aan schuren. Ik drukt ruw mijn lippen tegen de zijne. Ik ga met mijn handen onder zijn t-shirt. Ik trek zijn tshirt over zijn hoofd, en kan het niet laten om zijn lichaam te bekijken. Ik voel zijn handen rondom de zoom van mijn topje, hij trekt het ook uit. Zijn ogen branden op mijn borsten. Hij drukt ruw zijn lippen op de mijne, en het evalueerd zich in een tongzoen. Ik druk hem volledig tegen het bed aan. Hij draait mij om en komt zo op mij te liggen. Mijn broek vliegt uit en even later ligt zijn broek en zijn schoenen+kousen de grond op. Ik draai ons weer om en druk heel mijn lichaam tegen hem aan. Ik maak neukbewegingen. Hij hijgt, en kreunt zelfs lichtjes. Zijn vingers vinden de sluiting van mijn BH, Mijn bh valt even later de grond op. Zijn handen plaatsten zich op mijn borsten, en masseerde ze lichtjes. Hij rukt ruw mijn string van mij af. Hij draait ons terug om. Ik trekt zijn boxershort van hem af. Zijn erectie prik tegen mijn lies aan. Hij plant zijn lippen terug in mijn nek. Ik neem een condoom uit het kastje, dat naast ons stond. Hij grijnst, en doet die meteen bij zich om. Hij duwt mijn benen een beetje open, ik sla mijn benen rond zijn middel. Hij komt met een diepe stoot in mij. Hij stoot snel en diep. Ik sla mij hoofd na achter, en kreun. Hij kan het goed, maar sosm lijkt het alsof hij nog een beetje nerveus is. Zijn handen pakken mijn heupen vast , tilt mij een beetje op en stoot nog dieper. Zijn lippen plaatsten zich in mijn keelholte, en hij drukt er kleine, natte kusje op. Na een vijftal minuten begint zijn lichaam te schokken, hij komt met een luide kreun klaar. Hij stoot nog een paar minuten door zodat ik ook klaar kom. Hij komt daarna uit mij en laat zich even op mij rusten. Hij draait zich uiteindelijk van mij af. Hij kleed zich rustig aan, maar draait zich van mij weg, zodat ik zijn lichaam niet kan zien. Zie je wel hij is er bang van, schaam zich voor zijn lichaam, alhoewel hij mag er wel wezen hoor. Bill: Euhh... ik denk dat ik weg moet gaan, euhmm dank u. Ik kleed mij ook aan. Ik voel zijn ogen zich op mij branden. Ik doe mijn schoenen aan en zie dat er 200dollar op het kastje ligt, met een telefoonnummer bij. Ik steek het papiertje en het geld in mijn zakken. Ik loop de kamer uit, naar de bureau van Ria. Ria: Klaar? Ik: Inderdaad. Ria: De heer Kaulitz zag er vrolijk uit, toen hij het hier verliet. Ik: Ja hij liet zijn nummer achter. Ria: Kim je weet het eh, geen relaties , maakt niet uit of ze vriendschappelijk of liefdevol zijn, mag hier niet, het is verboden. Dus goei die nummer maar weg. Ik knik alleen maar. Het is hoogste tijd om echt eens te stoppen en normaal werk te vinden , maar het verdient goed en ik kan het geld goed gebruiken.

Alex Evans (5 x uitgekomen)

Ik zet mij op zijn schoot, face to face. Hij kust mij zachtjes in mijn nek. Ik druk mij tegen hem aan. Ik voel zijn erectie tegen mij been aan schuren. Ik drukt ruw mijn lippen tegen de zijne. Ik ga met mijn handen onder zijn t-shirt. Ik trek zijn tshirt over zijn hoofd, en kan het niet laten om zijn lichaam te bekijken. Ik voel zijn handen rondom de zoom van mijn topje, hij trekt het ook uit. Zijn ogen branden op mijn borsten. Hij drukt ruw zijn lippen op de mijne, en het evalueerd zich in een tongzoen. Ik druk hem volledig tegen het bed aan. Hij draait mij om en komt zo op mij te liggen. Mijn broek vliegt uit en even later ligt zijn broek en zijn schoenen+kousen de grond op. Ik draai ons weer om en druk heel mijn lichaam tegen hem aan. Ik maak neukbewegingen. Hij hijgt, en kreunt zelfs lichtjes. Zijn vingers vinden de sluiting van mijn BH, Mijn bh valt even later de grond op. Zijn handen plaatsten zich op mijn borsten, en masseerde ze lichtjes. Hij rukt ruw mijn string van mij af. Hij draait ons terug om. Ik trekt zijn boxershort van hem af. Zijn erectie prik tegen mijn lies aan. Hij plant zijn lippen terug in mijn nek. Ik neem een condoom uit het kastje, dat naast ons stond. Hij grijnst, en doet die meteen bij zich om. Hij duwt mijn benen een beetje open, ik sla mijn benen rond zijn middel. Hij komt met een diepe stoot in mij. Hij stoot snel en diep. Ik sla mij hoofd na achter, en kreun. Hij kan het goed, maar sosm lijkt het alsof hij nog een beetje nerveus is. Zijn handen pakken mijn heupen vast , tilt mij een beetje op en stoot nog dieper. Zijn lippen plaatsten zich in mijn keelholte, en hij drukt er kleine, natte kusje op. Na een vijftal minuten begint zijn lichaam te schokken, hij komt met een luide kreun klaar. Hij stoot nog een paar minuten door zodat ik ook klaar kom. Hij komt daarna uit mij en laat zich even op mij rusten. Hij draait zich uiteindelijk van mij af. Hij kleed zich rustig aan, maar draait zich van mij weg, zodat ik zijn lichaam niet kan zien. Zie je wel hij is er bang van, schaam zich voor zijn lichaam, alhoewel hij mag er wel wezen hoor. Alex: Euhh... ik denk dat ik weg moet gaan, euhmm dank u. Ik kleed mij ook aan. Ik voel zijn ogen zich op mij branden. Ik doe mijn schoenen aan en zie dat er 200dollar op het kastje ligt, met een telefoonnummer bij. Ik steek het papiertje en het geld in mijn zakken. Ik loop de kamer uit, naar de bureau van Ria. Ria: Klaar? Ik: Inderdaad. Ria: De heer Evans zag er vrolijk uit, toen hij het hier verliet. Ik: Ja hij liet zijn nummer achter. Ria: Kim je weet het eh, geen relaties , maakt niet uit of ze vriendschappelijk of liefdevol zijn, mag hier niet, het is verboden. Dus goei die nummer maar weg. Ik knik alleen maar. Het is hoogste tijd om echt eens te stoppen en normaal werk te vinden , maar het verdient goed en ik kan het geld goed gebruiken.

Joe Jonas (3 x uitgekomen)

Ik zet mij op zijn schoot, face to face. Hij kust mij zachtjes in mijn nek. Ik druk mij tegen hem aan. Ik voel zijn erectie tegen mij been aan schuren. Ik drukt ruw mijn lippen tegen de zijne. Ik ga met mijn handen onder zijn t-shirt. Ik trek zijn tshirt over zijn hoofd, en kan het niet laten om zijn lichaam te bekijken. Ik voel zijn handen rondom de zoom van mijn topje, hij trekt het ook uit. Zijn ogen branden op mijn borsten. Hij drukt ruw zijn lippen op de mijne, en het evalueerd zich in een tongzoen. Ik druk hem volledig tegen het bed aan. Hij draait mij om en komt zo op mij te liggen. Mijn broek vliegt uit en even later ligt zijn broek en zijn schoenen+kousen de grond op. Ik draai ons weer om en druk heel mijn lichaam tegen hem aan. Ik maak neukbewegingen. Hij hijgt, en kreunt zelfs lichtjes. Zijn vingers vinden de sluiting van mijn BH, Mijn bh valt even later de grond op. Zijn handen plaatsten zich op mijn borsten, en masseerde ze lichtjes. Hij rukt ruw mijn string van mij af. Hij draait ons terug om. Ik trekt zijn boxershort van hem af. Zijn erectie prik tegen mijn lies aan. Hij plant zijn lippen terug in mijn nek. Ik neem een condoom uit het kastje, dat naast ons stond. Hij grijnst, en doet die meteen bij zich om. Hij duwt mijn benen een beetje open, ik sla mijn benen rond zijn middel. Hij komt met een diepe stoot in mij. Hij stoot snel en diep. Ik sla mij hoofd na achter, en kreun. Hij kan het goed, maar sosm lijkt het alsof hij nog een beetje nerveus is. Zijn handen pakken mijn heupen vast , tilt mij een beetje op en stoot nog dieper. Zijn lippen plaatsten zich in mijn keelholte, en hij drukt er kleine, natte kusje op. Na een vijftal minuten begint zijn lichaam te schokken, hij komt met een luide kreun klaar. Hij stoot nog een paar minuten door zodat ik ook klaar kom. Hij komt daarna uit mij en laat zich even op mij rusten. Hij draait zich uiteindelijk van mij af. Hij kleed zich rustig aan, maar draait zich van mij weg, zodat ik zijn lichaam niet kan zien. Zie je wel hij is er bang van, schaam zich voor zijn lichaam, alhoewel hij mag er wel wezen hoor. Joe: Euhh... ik denk dat ik weg moet gaan, euhmm dank u. Ik kleed mij ook aan. Ik voel zijn ogen zich op mij branden. Ik doe mijn schoenen aan en zie dat er 200dollar op het kastje ligt, met een telefoonnummer bij. Ik steek het papiertje en het geld in mijn zakken. Ik loop de kamer uit, naar de bureau van Ria. Ria: Klaar? Ik: Inderdaad. Ria: De heer Jonas zag er vrolijk uit, toen hij het hier verliet. Ik: Ja hij liet zijn nummer achter. Ria: Kim je weet het eh, geen relaties , maakt niet uit of ze vriendschappelijk of liefdevol zijn, mag hier niet, het is verboden. Dus goei die nummer maar weg. Ik knik alleen maar. Het is hoogste tijd om echt eens te stoppen en normaal werk te vinden , maar het verdient goed en ik kan het geld goed gebruiken.

Jackson Rathbone (19 x uitgekomen)

Ik zet mij op zijn schoot, face to face. Hij kust mij zachtjes in mijn nek. Ik druk mij tegen hem aan. Ik voel zijn erectie tegen mij been aan schuren. Ik drukt ruw mijn lippen tegen de zijne. Ik ga met mijn handen onder zijn t-shirt. Ik trek zijn tshirt over zijn hoofd, en kan het niet laten om zijn lichaam te bekijken. Ik voel zijn handen rondom de zoom van mijn topje, hij trekt het ook uit. Zijn ogen branden op mijn borsten. Hij drukt ruw zijn lippen op de mijne, en het evalueerd zich in een tongzoen. Ik druk hem volledig tegen het bed aan. Hij draait mij om en komt zo op mij te liggen. Mijn broek vliegt uit en even later ligt zijn broek en zijn schoenen+kousen de grond op. Ik draai ons weer om en druk heel mijn lichaam tegen hem aan. Ik maak neukbewegingen. Hij hijgt, en kreunt zelfs lichtjes. Zijn vingers vinden de sluiting van mijn BH, Mijn bh valt even later de grond op. Zijn handen plaatsten zich op mijn borsten, en masseerde ze lichtjes. Hij rukt ruw mijn string van mij af. Hij draait ons terug om. Ik trekt zijn boxershort van hem af. Zijn erectie prik tegen mijn lies aan. Hij plant zijn lippen terug in mijn nek. Ik neem een condoom uit het kastje, dat naast ons stond. Hij grijnst, en doet die meteen bij zich om. Hij duwt mijn benen een beetje open, ik sla mijn benen rond zijn middel. Hij komt met een diepe stoot in mij. Hij stoot snel en diep. Ik sla mij hoofd na achter, en kreun. Hij kan het goed, maar sosm lijkt het alsof hij nog een beetje nerveus is. Zijn handen pakken mijn heupen vast , tilt mij een beetje op en stoot nog dieper. Zijn lippen plaatsten zich in mijn keelholte, en hij drukt er kleine, natte kusje op. Na een vijftal minuten begint zijn lichaam te schokken, hij komt met een luide kreun klaar. Hij stoot nog een paar minuten door zodat ik ook klaar kom. Hij komt daarna uit mij en laat zich even op mij rusten. Hij draait zich uiteindelijk van mij af. Hij kleed zich rustig aan, maar draait zich van mij weg, zodat ik zijn lichaam niet kan zien. Zie je wel hij is er bang van, schaam zich voor zijn lichaam, alhoewel hij mag er wel wezen hoor. Jackson: Euhh... ik denk dat ik weg moet gaan, euhmm dank u. Ik kleed mij ook aan. Ik voel zijn ogen zich op mij branden. Ik doe mijn schoenen aan en zie dat er 200dollar op het kastje ligt, met een telefoonnummer bij. Ik steek het papiertje en het geld in mijn zakken. Ik loop de kamer uit, naar de bureau van Ria. Ria: Klaar? Ik: Inderdaad. Ria: De heer Rathbone zag er vrolijk uit, toen hij het hier verliet. Ik: Ja hij liet zijn nummer achter. Ria: Kim je weet het eh, geen relaties , maakt niet uit of ze vriendschappelijk of liefdevol zijn, mag hier niet, het is verboden. Dus goei die nummer maar weg. Ik knik alleen maar. Het is hoogste tijd om echt eens te stoppen en normaal werk te vinden , maar het verdient goed en ik kan het geld goed gebruiken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Jacksessed

    SEXYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY (H)

    1 decennium geleden
  • BlessedFate

    Echt super goed.
    Xx

    1 decennium geleden
  • WorkOfArt

    wow echt goed =D

    1 decennium geleden
  • xSafetyPin

    supaaaahhh

    snel verder hea

    and let me know ;)

    kusje,-

    1 decennium geleden
  • Salaryman

    Zou het nummer toch niet weggooien tho :x
    Ghehe

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?