SMIH. [Hot boys.]

Stel je voor, jij en je beste vriendin worden uitgenodigd op een feestje, wat blijkt nou? Er zijn alleen bekende jongens! Te leuk voor woorden. (: Als je beste vriendin dan hard roept dat jullie Seven Minutes in Heaven gaan spelen word je wild. Vooral omdat het alleen maar hotties zijn. De een wat meer dan de ander, maar dat geeft niet. Ze hebben allemaal wel wat lekkers. =D

Mogelijke uitkomsten

Ryan Reynolds. (14 x uitgekomen)

Zodra ze het flesje pakken en het begint met draaien krijg je het al warm. Je kijkt even naar de jongens en kijkt dan weer naar de fles. Jij bent aan de beurt, als eerste. Maar met wie? Er word nog eens goed gedraaid aan de fles, nogmaals kijk je naar de jongens. Dan stopt hij bij Ryan Reynolds. Je krijgt het meteen warm en glimlacht flirterig naar hem. Hij steekt zijn hand uit en zegt met zijn sexy stem: "Ik ben Ryan." Jij antwoord met een piepstemmetje: "_____". Hij grijnst even en gaat staan. Ondertussen merk jij dat hij je hand nog vastheeft en giecheld even. Hij trekt je met gemak omhoog, even de tijd om zijn spieren te checken. Lekker breed, zo mooi! 'Ga de kast nou in, anders is de tijd al om!' roept je beste vriendin. Jij en Ryan Reynolds lopen grijnzend naar de kast en dan word hij dichtgegooid. Hij slaat meteen zijn armen om je heen, zijn spieren hard tegen jou aan. Ineens voel je zijn lippen op de jouwe en openen jullie monden. Jullie kunnen niet van elkaar afblijven. Dan word er hard op de deur gebonkt, jullie laten elkaar net op tijd los voordat de deur openvliegt. Je bijt ondeugend op je lip en pakt zijn hand weer vast. Zelfverzekerd loop je naar de rest van de jongens. Later die avond geven jullie elkaar je telefoonnummer en beloven jullie elkaar geregeld te bellen en een keer af te spreken.

Ed Westwick. (6 x uitgekomen)

Er word een grote draai gegeven aan de fles, je bent aan het genieten. Hoe dan ook, iemand heeft geluk. Jij bent, hij stopt bij jou. Nog net hou je een gil in en kijk je naar de fles die weer een nieuwe zwaai heeft gekregen. Zodra hij stopt kijk je naar degene bij wie hij stopt. Het is Ed Westwick! Je grijnst en steekt je hand vrolijk uit. "_____" grijns je. "Ed." zegt hij met zijn ondeugende grijns. Jullie gaan beide staan en lopen naar de kast. Onderweg erheen pakt hij je hand vast en knijpt er zachtjes in. Langzaam kijk je hem aan en bijt je speels op je lip. Je beste vriendin komt achter je aangerend en gaat bij de deur staan. Zodra jullie binnenstaan gooit ze de deur met een harde klap dicht. Meteen voel je Ed's hand al op je kont. Terwijl je ogen nog wennen aan het donker hoeven die van hem dat niet. Hij legt zijn andere hand op de wang en zoent je meteen. Natuurlijk ga je mee, het is Ed! Jij slaat je armen beide om zijn nek en speelt wat met zijn haar. "____ Je tijd is over, kom eruit!" roept je vriendin. Ed geeft je nog een snelle kus en laat je los, behalve je hand. Zodra de deur open word gegooid lopen jullie er zelfverzekerd uit, met een brede grijns. Jullie gaan bij de rest zitten en hebben alleen nog maar oog voor elkaar. En wat leuk van hem dat hij zijn nummer op je arm heeft geschreven!

Jensen Ackles. (20 x uitgekomen)

Zodra het flesje draait stopt hij bij Jensen Ackles. Die hottie vind jij wel leuk! Nu maar hopen dat het flesje bij jou stopt. Je beste vriendin en jij kijken elkaar strijdlustig aan. Zodra het flesje bij jou stopt spring je onmiddelijk op. Jensen kijkt je grijnzend aan. "Jensen" grijnst hij. "____" antwoord je speels. Hij slaat zijn hand om je heup heen en jullie lopen naar de kast. Zodra de deur dichtgaat word je tegen de muur aangeduwd. Hij streelt je overal en zoent je hevig. Net zodra jij zijn shirt uit wilt trekken word er op de deur geklopt. Hij kon niet op tijd van de wegkomen en de deur vliegt open. De jongens en je beste vriendin kijken jullie lachend aan. Jij en Jensen vinden het minder grappig, vuurrood zijn jullie. Zodra jullie terug gaan zitten geeft hij je nog een snelle kus en geeft zijn kaartje. "Bel maar als je het af wilt maken." zegt hij grijnzend.

Milo Ventimiglia. (12 x uitgekomen)

Je beste vriendin geeft een grote zwaai aan het flesje. Vol zenuwen kijk je toe, je houdt je ogen niet van het flesje af. Zodra hij bij Milo Ventimiglia vind je dat jij het verdiend. Je geeft een grote draai aan de fles en geeft hem al een speelse blik. "___" stel je jezelf al voor. Hij grijnst. "Milo." zegt hij tevreden. Zodra het flesje bij jou stopt springen jullie beide op. Op naar de kast! Zodra jullie er zijn en de deur dicht is begint hij je meteen uit te kleden. "Rustig aan!" roep je uit. Je stribbeld wild tegen. Dit had je niet van hem verwacht. Zodra je beste vriendin de deur opentrekt grijpt ze je vast en schieten de andere jongens op hem af. Ze sleuren hem de deur uit. Daarna troosten de andere jongens je en slaan ze allemaal een keer hun arm om je heen. Zo zie je maar, iets slechts kan ook iets goeds worden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • WTlover

    Ed westwick *_* <3 xxx

    1 decennium geleden
  • SceneQueenSN

    jensen ackles(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?