Op wie van Ghost Slayers lijk jij?

Kom erachter op wie jij lijkt uit de populaire serie op het web Ghost Slayers (:

- www.ghost-slayers.webs.com

Mogelijke uitkomsten

Debbie (8 x uitgekomen)

Jij bent Debbie!
Iedereen denkt dat je een heel normaal meisje bent, maar eigenlijk ben je heel bijzonder, want je bent mogelijk paranormaal begaafd! Verder ben je erg behulpzaam en misschien heb je, net zoals Debbie, ook wel een site om mensen te helpen.
Je bent ook vaak vrolijk en aardig, maar wel een tikkeltje gestoord. Je hebt een rijke fantasie en hebt een maffe obsessie, zoals Debbie gek is op haar knuffelkip Kippie.
Debbie is een leuke meid, dus ben maar blij, je mag er wezen! (:

Nikki (9 x uitgekomen)

Jij bent Nikki!
Af en toe ben je een beetje verlegen als je iemand net kent, maar na een tijdje klets jij ze de oren van hun hoofd af! Je grootste passie is zingen en je hoopt er later ook je werk van te maken. Muziek is dan ook je grootste passie en verder zijn vrienden heel belangrijk voor je, maar af en toe wat tijd voor jezelf vind je ook heerlijk. Je vindt het dan ook leuk om dingen met vrienden te doen, maar wanneer je alleen bent, heb je daar ook geen moeite mee. Heel ideaal dus! (:

Karl (3 x uitgekomen)

Jij bent Karl!
OMG JIJ VIESPEUK!
Je bent gewoon een gore pedo!
Ö

Kippie (5 x uitgekomen)

Jij bent Kippie!
Ahw, het kan haast niet anders of jij bent mega-cute en aardig! (:
Je houdt van mensen om je heen en de gezelligheid. Iedereen zou je zo willen knuffelen en vooral Debbie, want ze is geobserdeerd door je!

Henk-Jan Pieter (1 x uitgekomen)

Jij bent Henk-Jan Pieter.
Aanstellen en DramaQueen zijn jouw tweede namen. Mogelijk ben je gay, of eigenlijk is er geen twijfel over mogelijk!

Rico (0 x uitgekomen)

Jij bent Rico!
Wow, het kan haast niet anders of jij bent een enorme techniek freak! Je hebt altijd slimme ideeën en met je enorme techno kennis los jij alle computer en tv problemen van je vrienden zo op. (:

Jeroen (2 x uitgekomen)

Jij bent Jeroen!
Een echte grappenmaker ben jij, maar ook wel een beetje vies. Je bent namelijk dol op poep, gadverdamme! En je bent ook wel raar. Echt waar, maar niet getreurd, iedereen lacht om je. (:

Pudding (3 x uitgekomen)

Jij bent de Puddinggeest!
Leuk vind je het, om mensen te verrassen en irriteren. Je bent nogal pudding achtig en vind het vast ook heel lekker, net zoals Mr. Pudding!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?