wie vind jij het leukste van Bleach<33

vind het hier uit:-)
vind jij Kurosaki Ichigo het leukste? Kuchiki Rukia, Kuchiki Byakuya, Abarai Renji, Orihime Inoue, Yasuta Chad, Uryu Ichida, of Ichimaru Gin
vind het hier uit;)

Mogelijke uitkomsten

Kurosaki Ichigo (30 x uitgekomen)

Ichigo is een 15-jarige scholier met oranje haar wat de reden is dat hij daarmee vaak gepest wordt. Ichigo zegt dat het hem niets doet wat anderen over hem denken en vindt de gevechten met zijn pesters wel leuk.

Ichigo is een goede student, hij staat op de 23ste plek van zijn school. Ichigo studeert en doet zijn huiswerk omdat hij thuis niets beters te doen heeft. Hij werkt zo hard op school om leraren het tegendeel te bewijzen, omdat die een beeld van hem hebben als vechtersbaas.

Ichigo bezit de kracht om geesten te zien als een onderdeel van zijn spirituele kracht. Als zijn volledige spirituele kracht is aangewakkerd door zijn ontmoeting met Rukia Kuchiki. Doordat hij het niet onder controle kan houden beginnen zijn vrienden ook spirituele krachten te ontwikkelen door bij hem in de buurt te zijn.

Ichigo leeft met zijn vader Isshin Kurosaki en zijn twee jongere zussen, Yuzu en Karin Kurosaki. Zijn vader heeft een medische kliniek. Karin kan ook geesten zien en Yuzu heeft de moederrol op zich genomen.

Ichigo houdt van chocola en karashi mentaiko. Zijn favoriete bekendheden zijn Al Pacino en Mike Ness. De persoon die hij het meest bewondert is William Shakespeare.

Ichigo's naam geschreven als homofoon kanji, betekent 1 en 5 als zijn naam wordt gesplitst in ichi (一) en go (五). Het woord ichigo (苺/イチゴ) op een andere manier geschreven betekent "aardbei" en wordt als een meisjesnaam gebruikt. Ichigo verteld dat zijn naam wordt gespeld als ichi (一) als in 1 of eerste en go (護) van beschermer. Ichigo's vader vertelde dat zijn naam "Hij die beschermt" betekent. De naam betekent ook één leven.

Kuchiki Rukia (0 x uitgekomen)

Rukia stierf in de echte wereld als baby en is met haar oudere zus Hisana Kuchiki naar Soul Society gestuurd. Hisana probeerde Rukia te verzorgen en te beschermen, maar ze kon niet voor zichzelf zorgen en een baby en liet hierdoor Rukia achter. Toen Rukia opgroeide werd ze vrienden met Renji Abarai en bleven bij elkaar om te overleven. Wanneer ze naar de shinigami-academie ging werd ze geadopteerd door de Kuchiki-familie. Hisana, die jaren daarvoor getrouwd is met een Byakuya Kuchiki is gestorven aan een ziekte. Op haar sterfbed heeft ze Byakuya gesmeekt Rukia te vinden en haar te adopteren. Voorwaarde hiervoor was dat Rukia nooit te weten mocht komen dat Hisana met Byakuya getrouwd was. Byakuya hield zijn afspraak tot aan het einde van de Soul Society Arc, waar hij Rukia verteld over het verleden van Hisana.

Rukia kwam in de 13de divisie terecht en haar krachten maakte haar kandidaat om een seated officer te worden. Byakuya voorkwam dit door zijn positie als captain omdat hij zo'n positie voor Rukia te gevaarlijk vind. Gedurende die tijd raakte Rukia bevriend met de luitenant van die divisie, Kaien Shiba, en trainde onder hem. Tijdens een missie werd Kaien door een hollow bezeten en was Rukia genoodzaakt om Kaien te vermoorden om zichzelf te beschermen. Terwijl Kaien stervende was verontschuldigde Kaien zichzelf om Rukia in deze situatie te brengen. Rukia bracht zijn lichaam terug naar zijn familie, maar kon de moed niet opbrengen om te vertellen hoe hij was gestorven. Ze deed dit pas nadat ze het verhaal van Hisana had gehoord.

Orihime Inoue (3 x uitgekomen)

Orihime Inoue heeft lang oranje-bruin haar met speldjes bij haar oren. Die draagt ze als herinnering aan haar broer. Ook zijn de speldjes een bron van haar kracht, de Shun Shun Rikka. Haar grote borsten zijn meestal onderwerp van grappen in de serie. Ook heeft ze een heel hard hoofd waarmee ze al verschillende mensen mee verwond heeft. Orihime heeft bruine ogen in de kleurenpagina's van de manga, maar grijze ogen in de anime.

Orihime is vriendelijk, grappig, gevoelig en aardig. Soms komt ze naïef over wat niet bevestigd wordt met haar hoge schoolcijfers. Ze is een ramp met technische dingen, ze heeft daarom ook geen mobiele telefoon. Volgens Tatsuki Arisawa heeft Orhime de zwarte band in een vechtsport.

Orhime heeft gevoelens voor Ichigo Kurosaki en ontwikkelt die gevoelens ook tijdens de serie. Dit leid tot jaloerse gevoelens tegenover Rukia Kuchiki. Haar gevoelens biecht ze op aan Rangiku Matsumoto en aan Ichigo als hij slaapt.

Uryu Ishida (8 x uitgekomen)

Uryu Ishida is een zwartharige bebrilde tiener. Hij is een goede student en wordt soms gezien als een geek. Hij heeft een ongewone interesse in naaien. Hij zit in een handvaardigheidsclub op school. Uryu is over het algemeen verlegen en stil, maar probeert cool te zijn als er vreemde mensen in de buurt zijn, zoals kleding dragen die hij leuk vind.

Uryu leeft bij zijn moraal dat bekend staat als Trots van de Quincy. Ook heeft hij een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Hij komt op voor vrouwen die slecht worden behandeld door mannen. Uryu wil niet grof geweld gebruiken in een gevecht tenzij het niet anders kan.

Als kind bracht Uryu veel tijd door met zijn grootvader, Soken Ishida. Op een jonge leeftijd zag Uryu dat zijn grootvader werd aangevallen door een hollow. Dit is een reden dat hij shinigami haat, omdat Soken constant werd gemonitord werd maar de shinigami te laat kwamen om hem te redden. Hij heeft voor een lange tijd gedacht dat de shinigami gebruik hebben gemaakt van de omstandigheden om zo van Soken af te komen. Later werd bekend dat de captain van de 12e divisie, Mayuri Kurotsuchi, achter de vertraging van de shinigami zat zodat de ziel van Soken ingenomen kon worden om te onderzoeken. Hoewel hij vrienden is geworden met een shinigami (Ichigo Kurosaki), Uryu wil niet als vriend gezien worden en zegt shinigami's nogsteeds te haten en dus Ichigo's vijand is. Desondanks helpt Uryu Ichigo in ieder gevecht met als excuus dat Ichigo een hulp-shinigami is.

Yasutora Chad (8 x uitgekomen)

Chad is een tiener van Mexiaanse afkomst. Hij is groot en lijkt ouder dan dat hij is. Hij heeft een tatoeage op zijn linkerschouder met de tekst Amore e Morte (Liefde en Dood in het Italiaans) en een hart, slang en engelvleugels rond het hart.

Tijdens zijn jeugd was Chad erg geweldig. Door zijn lengte intimideerde en sloeg hij elk kind dat hem irriteerde. Oscar Joaquin, zijn grootvader die hem opvoedde, inspireerde Chad om aardig te zijn. Naderhand gaf Oscar hem een Mexicaanse munt, die Chad bij zich draagt na zijn dood. Sindsdien heeft Chad besloten om niet meer te vechten, tenzij hij daarmee anderen kan beschermen, zelfs als hij zijn eigen leven daarmee in gevaar brengt.

Chad is een rustig persoon en soms onderwerp van grappen of pesterijen omdat hij nooit terugvecht. Desondanks wordt hij als een gelijke behandeld door zijn vriendengroep (Ichigo, Keigo en Mizuiro). Hij kent Ichigo al lang, ze zijn vrienden geworden nadat Ichigo hem gered heeft van pestkoppen. Sindsdien hebben ze ook besloten om samen zij aan zij te vechten. Chad is dan ook vastbesloten om te trainen om Ichigo te helpen met zijn gevechten als de tegenstanders sterker worden naarmate de serie vordert. Chad heeft een zwakte voor schattige dingen, zoals kleine dieren en Kon. Naast zijn fysieke kracht is Chad ook intelligent.

Kuchiki Byakuya (24 x uitgekomen)

Byakuya Kuchiki is het 28ste hoofd van de Kuchiki-familie, een van de vier adellijke families in Soul Society. Byakuya handelt als een aristocraat en blijft altijd rustig en onverschillig naar andere mensen. Ook in gevechten blijft hij de rust zelfde en is hij zelden verrast door acties van anderen.

Byakuya gelooft in de wet en het rechtssysteem. Hij volgt de regels op zonder daar aan te twijfelen. Hij gelooft dat hij als hoofd van een adellijke familie en captain de regels niet opvolgt niemand het zal doen Hij vindt dat iedereen die tegen de wetten in gaan gestraft moeten worden. Desondanks geeft hij om degene die belangrijk voor hem zijn en zal hij ze beschermen.

Byakuya draagt het standaard captain uniform samen met een wit hoofddeksel kenseikan genaamd. Dit symboliseerd zijn adellijkheid als hoofd van de Kuchiki-familie. Ook heeft hij een witte sjaal die gemaakt is door een meester wever. De sjaal is gemaakt van zilverwit zijde (ginpaku kazahana no uzuginu) en is al jaren in de Kuchuki-familie. Van de waarde van de sjaal zouden tien grote huizen kunnen worden gebouwd.[1] In de anime is de sjaal heel licht groen (aflevering 52 en 53).

In de Shinigami Illustrated Picture Book Byakuya laat zijn komische kant zien waar hij normaal serieus is. Hij gaat naar de bijeenkomst van luitenanten als zijn luitenant Renji Abarai absent is. Ook gaat hij naar de Shinigami Women's Association als Rukia niet aanwezig kan zijn. In de Illustrated Picture Book van aflevering 113 merkt hij op dat hij zijn haar knipt met zijn zanpakuto senbonzakura.

Abarai Renji (32 x uitgekomen)

Renji heeft lang rood haar dat meestal in een paardenstaart zit. Zijn gehele bovenlichaam is bedenkt met tatoeages. Hoe hij daar aankomt is onduidelijk, wel komen er steeds meer bij naarmate hij in rang stijgt. Hij draagt een standaard shinigami-uniform met iets op zijn hoofd, een hoofdband of een zonnebril.

Renji zijn persoonlijkheid varieert van zelfgenoegzaam en verwaand in zijn eerste verschijning in Bleach tot zelfmedelijden en gedeprimeerd na zijn nederlagen. Hij is een van de weinige niet-captains die bankai kan gebruiken, wat hem een van de sterkste niet-captains van Soul Society maakt. Op veel vlakken lijkt hij op Ichigo Kurosaki wat er toe leid dat ze in de Bount arc vaak als broers gezien worden.

Ichimaru Gin (30 x uitgekomen)

sorry dit is in het engels;)

Gin's most distinguishing characteristic is his expression; with his slitted eyes and ever-present grin, his face looks like that of a fox. Ichigo derisively nicknames him "fox-face" in their first meeting because of this (in the English dub, he instead replies with a more generalized insult). He also has unusual silver hair, which has a purple tint to it in the anime; his name refers to his hair color, gin (銀, "silver"). Gin rarely removes his smile or opens his eyes; his eyes open when he is significantly annoyed or angry. There are only a few times when he opens his eyes: once in a flashback when he and Aizen rescued Momo Hinamori, Izuru Kira, Renji Abarai, Shuhei Hisagi, and other students from hollows, and the other during a battle with 10th Division Captain Tōshirō Hitsugaya. His eyes are alternately portrayed as light green/blue,[2] blood red,[3] and yellow.[4] In contrast, there are far more moments when he stops smiling, those usually being lesser degrees of annoyance, genuinely apologetic moments, or in deep contemplation over a sudden epiphany.

Gin's constant happy façade tends to have the opposite effect on those he meets, making them instantly distrust him. His use of sarcasm only further encourages this, especially in those who have known him for a long time. Rukia comments on how she felt like snakes were wrapping around her neck whenever Gin spoke, despite the fact that he was speaking to her brother at the time. Kaname Tōsen notes that Gin has a similar effect on just about everyone when explaining Wonderweiss Margera's frightened reaction to Gin. In the anime, Gin speaks with a distinct Kyoto dialect, which is indirect and polite. His English dubbed voice is also formal and polite, but with a rather mocking and facetious undertone.

Gin, in his new outfit, alongside Aizen (center) and Tōsen (right).

After betraying Soul Society, Gin switches his captain's attire for a similar but unmarked garment. He now wears a long, white robe over his normal Soul Reaper hakama. The hilt of his zanpakutō visible protrudes from under the robe through the opening down to his waist. Later, Ichimaru is seen wearing a white hakama like the arrancar, instead of the black one he first appears in. Gin wears his robe open in a narrow 'V' down to his waist, closed to below the hips, then open again to the hem, which falls about mid-calf. His robe has long bell sleeves where he hides his hands as is done with kimono sleeves. The lining of the robe and edges or layers of the under-robe(s) appear black. From other examples, it is likely he is also wearing black tabi with white waraji. His zanpakutō is not visible with this outfit.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Wolfwood

    Gin <3

    7 jaar geleden
  • RedCloud

    why does everyone forget Ulqiorra?

    1 decennium geleden
  • DeidarasGirl

    ichigo!!!! (H)

    1 decennium geleden
  • HoshiOokami

    renji <'3

    1 decennium geleden
  • Hazelx

    Byakuya <3 (H)(H)(H)(H)(H)
    al is Gin ook leuk!!! (H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?