Ben jij gemeen?

Misschien denk je van je zelf wel dat je een engel bent,maar is het tegendeel waar.Of ben je een meisje dat nog niet half in de gaten heeft hoe lief ze eigenlijk voor iedereen is?
Test het hier!

Mogelijke uitkomsten

B!tch (4 x uitgekomen)

Nounou,je mag best iets liever en dankbaarder voor iedereen zijn.Je denkt misschien wel dat je de mooiste meid van de school bent,maar als geen lieve en zelfs arrogante uitstraling hebt ben je harstikke lelijk.En je trouwens je gedrag blijft lang goedgaan maar op een bepaald moment breekt het je af.

Ertussenin. (43 x uitgekomen)

Je hebt zo je mensen die je niet mag,en daar zul je ook niet aardig doen.Maar je bent niet arrogant en de mensen die aardig tegen jou doen,daar doe jij ook aardig tegen.

Engel (12 x uitgekomen)

Jij respecteer iedereen en het maakt je ook niks uit hoe iemand er uitziet.Als iemand gemeen tegen je doet laat je het niet merken en blijf zoals gewoonlijk een engel.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • OrbofDoom

    Ertussen. Klopt wel, ik zal niet gauw gemeen doen tegen iemand die ik niet ken maar ik heb zo mijn grenzen, en niemand flirt met mijn lover. Ik ga dan nog niet zo ver om hem/haar het leven zuur te maken maar ik word wel verschrikkelijk jaloers en pisnijdig. Want, mijn :Y).

    Leuke quiz! Er zit veel variatie in de vragen en dat is goed.

    8 jaar geleden
  • blankendaal

    ertussenin(Y)

    1 decennium geleden
  • DreamGirly

    ertussenin:D

    1 decennium geleden
  • Charming

    ertussenin (A)

    1 decennium geleden
  • xxrobin

    Ertussen

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?