Friends^^ Or Boys?,, (girls)

GEwoon een quiz over VRiendschap en LIefde, JWZ
kus(flower)

Mogelijke uitkomsten

Verliefd is heeerlyk, maar vriendschap ook ;) (11 x uitgekomen)

Jij weet wat belangrijk voor je is, en of dat nou Liefde is of Vriendschap, Als je het maar hebt. Jij zou je vrienden nooit verwaarlozen ookal heb je een vriendjee,,Je vrienden zijn jouw alles,, MAar die liefde mag er ook zijn;-)

tip*;
Probeer niet alleen aan hun te denken maar ook aan je jezelf, je hoeft niet de hele tijd rekening te houden met al die anderen, Denk aan wat jij zelf het liefste wil ;-)

Vrienschap (5 x uitgekomen)

Jouw vrienden zijn Heilig voor jee,, en Liefde? Tjaa,, daar doe je ook wel aan. Als je moet kiezen tussen eerst naar de film met je Liefde en daarna afspreken met je vrienden of Een hele dag met je vrienden ,zul je snel zeggen dat je het liefst het tweede hebt. Met je vrienden ben je liever,, omdat je weet dat ze er altijd voor je zullen zijn

tip*;
Overdrijf het niet, ik snap dat Je vrienden alles voor je zijn ,maar zij kunnen ook zonder jou ;) (dat is natuurlijk niet vervelend bedoelt) Vrienden zijn er om dingen met je te delen, dus ook jouw liefdesleven. Zij willen jou ook zien als je gelukkig bent met jouw liefde, en een keer met hem afspreekt.

Liefde= Alles; Alles is Liefde ;o (0 x uitgekomen)

Liefde,, zucht,, het betekent zoveeel voor je..HEt liefste zou jij elke dag bij hem willen zijn en hem non-stop kunnen zoenen, Als je even Single bent, ben je bijna DIEP_ONGELUKKIG! :o Je hebt genoeg vrienden, maar denk niet altijd dat die het leuk vinden als je afspraken met hun vergeet vanwege je vriendje

Tip*;
Liefde is fijn, dat weten je vrienden ook, maar zij willen ook jouw aandacht. Jullie zijn niet voor niets vrienden,,Denk ook maar eens aan de tijden dat je Alleen maar met je vrienden was// DAt was toch ook leuk? GEniet ook van de momenten met je vrienden, je vriendje zou het echt niet erg vinden als je een keer NEE zegt, omdat je al afgesproken had met je vriendje;; En denk na,, jullie zijn nog niet getrouwd ;)

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?