Welk Type twilight-fan ben jij

Ben jij ook zo'n fan twilight. kom er hier achter welke!!!!

Mogelijke uitkomsten

Team Edward (84 x uitgekomen)

jij bent op en top team-edward. vampieren zijn alles voor jou en je hebt een big cruch op Edward Cullen of iemand anders van de cullen clan. weerwolven zijn voor jou maar stinkende honden en je blijft het liefst zo ver mogelijk bij ze vandaan.

Team Bella (43 x uitgekomen)

Jij bent zowel gek op Edward als op Jacob en je vind het lastig als je moet kiezen. maar als je gedwongen word kies je toch voor Edward omdat je weet dat je niet zonder hem kan. toch doet deze keuze je pijn omdat je ook gek bent op Jacob en je zou het liefst gelijk weer naar hem toe rennen om hem te troosten.

Team Seth (19 x uitgekomen)

Jij bent zowel gek op Edward als op Jacob maar als je zou moeten kiezen zou je voor je pack gaan en kies je Jacob. toch zou je moeite hebben met deze besslissing omdat je dikke maatjes bent met de Cullens en het doet je dan ook oprecht pijn in je hart om ze te verlaten.

Team Jacob (32 x uitgekomen)

Jij bent op en top Team Jacob. jij hebt waarschijnlijk een Big Cruch op Jacob Black en wou dat hij met jou was ingeprint in plaats van met Nessie. Vampieren zijn voor jou maar stinkende bloedzuigers met een paar uitzonderingen(Bella en Renesmee(kweet is een halfboedje en stinkt niet voor weerwolven maar is toch half vampier:p)) en je blijft het liefst bij ze uit de buurt

Statistieken

Statistieken

Reageer (25)

  • xmrsxhoranx

    Team Edward. wauw ik ben niet echt een twilight fan en ik heb geen idee wrm ik deze quiz doe maar ik vind Jacob juist wel leuk maar ik dacht dat hij Edward heet ok wtf xD

    7 jaar geleden
  • Morgenster

    team jacob, maar er zitten wel veel leuke in team cullen

    1 decennium geleden
  • CharlieWT

    Team Eddo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • SylviaScenic

    Team Edward! Al ben ik eigenlijk Team Jalice :Y)

    1 decennium geleden
  • JayDick

    haha, van mijn part ben ik ze allemaal.. maar het meeste TEAM JASPER!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?