welke haarkleurpast het beste bij jou? (geloof niet alles!!)

dor deze quiz te maken kom je erachter welke haarkleur het beste bij jou past! suc6! :D(lol)(doeg)(Y):P(hoera)(yeah):);)xD

Mogelijke uitkomsten

paars /roze (11 x uitgekomen)

als je van een lekker opvallende kleur houdt moet je dit doen! mijn 2-ling zus heeft het ook en het staat haar vet leuk ! suc6! ik zo wel eerste niet-permanente verf halen voor het geval het niet staat XD deze verf is er binnen een paar wasbeurten weer uit.

zwart met rood (vet hip)!! (5 x uitgekomen)

dit kapsel is voor mensen geschikt die net zoals ik hun wel een beetje iets aantrekken van anderen. ik heb mijn haar ook zwart met rood geverfd en het staat best leuk.het valt wel wat minder op dan paars met roze maar ach wat boeit het.

groen, geel of blauw (of een combinatie) (1 x uitgekomen)

je kunt met deze kleren meerdere combinaties maken het is maar net welke kleuren je mooi vind en je mooi staan. je kan ook eerst 1 kleur proberen.

zwart / bruin (42 x uitgekomen)

dit is voor mensen die hun haar wel willen verfen maar niet te erg willen opvallen.wil je helemaal niet opvalln verf je haar dan gewoon niet. niets is verplicht.

zwart met een andere felle kleur! (12 x uitgekomen)

door een deel van je haar zwart en een gedeelte een felle kleur te doen valt de felle kleur erg op.ik zou wel bijvoorbeeld de onderste laag van ja haar zwart doen anders valt het nogsteeds niet zoveel op .XD suc6

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Fireflightx

    Zwart/Rood

    1 decennium geleden
  • MerlaWorld

    hoi mensen plaats hier a.u.b. je reactie op deze quiz XD!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?