Wie ben jij uit 90210?

90210 is een Amerikaanse tienergeoriënteerde soapserie. Het is een spin-off van Beverly Hills, 90210 en ging in de Verenigde Staten op 2 september 2008 in première op het televisienetwerk The CW. In Nederland ging de serie op 2 januari 2009 van start op NET 5. NET 5 heeft inmiddels een pauze ingelast, 90210 zal weer beginnen op 16 juni.[1]

Mogelijke uitkomsten

Dixon Wilson (0 x uitgekomen)

Jij bent Dixon! Hij is de geadopteerde zoon van Harry en Debbie Wilson. Hij is erg slim, maar belandt regelmatig in gevecht met anderen.

Annie Wilson (28 x uitgekomen)

Jij bent Annie! Annie is de dochter van Harry en Debbie Wilson. Ze wil later graag actrice worden en vindt het niet belangrijk om populair te zijn op school.

Debbie Wilson (0 x uitgekomen)

Jij bent Debbie! Zij is de echtgenote van Harry en moeder van Annie en Dixon. Ze is werkzaam als fotografe.

Harry Wilson (1 x uitgekomen)

Jij bent Harry! Hij is de zoon van Tabitha, echtgenoot van Debbie en vader van Annie en Dixon. Hij kreeg ooit zijn diploma aan West Beverly Hills High en keert nu terug om er directeur te worden.

Silver Silver (29 x uitgekomen)

Jij bent Erin, ook wel Silver Silver genoemd! Zij is de dochter van Mel Silver en Jackie Taylor. Zusje van Kelly Taylor en David Silver. Beste vriendin van Annie. Ze heeft haar eigen serie op Youtube en wordt gedurende de loop van de serie verliefd op Dixon.

Ethan Ward (2 x uitgekomen)

Jij bent Ethan! Ethan is een stereotype atleet die erg populair is. Ooit had hij een relatie met Naomi.

Naomi Clark (22 x uitgekomen)

Jij bent Naomi! Naomi is een verwend, aantrekkelijk en rijk meisje die ooit een relatie had met Ethan. Het is de bedoeling dat ze eerst overkomt als verwend nest, maar dat ze later meerdere lagen blijkt te hebben.

Adrianna Duncan (2 x uitgekomen)

Jij bent Adrianna! Adrianna is een meisje dat meestal de hoofdrol in de toneelstukken van school heeft. Ze heeft een moeilijke moeder en is verslaafd aan drugs. Ze is vriendinnen met Naomi en zwanger.

Tabitha Wilson (0 x uitgekomen)

Jij bent Tabitha! Tabitha is de moeder van Harry en grootmoeder van Annie en Dixon. Ze is een alcoholistische en vergeten actrice in haar zestiger jaren die in de jaren '70 erg bekend was.

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • Ickpenrijck

    Wie the fuck is silver

    1 decennium geleden
  • aliceistop

    Adriana ben pas 16 en zwanger...

    1 decennium geleden
  • xbubbles

    silver!

    1 decennium geleden
  • naantje

    silver(yeah) jipie die vind ik het leukste samen met adrianna!! 90210 is super leuk!!

    1 decennium geleden
  • xJusty

    Erin [a]

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?