welkuuuuh wraak actie past bij jouw?

oke heb je wel eens dat je iemand van de aard bodem wil laten verdwijnen of iemand wil kwellen of heb je gewoon een wrwhawhaghegheghe bui? doe deze quiz en je weet wat je kunt doen..........(6)(duivel):Y):Y)(niet geschrikt voor engeltjes)

Mogelijke uitkomsten

dart pijltjeskanon (25 x uitgekomen)

als je iemand pijn wil doen maar ook op een leuke manier......(vind ik dan) dan haal je een kanon.(zo eentje op de foto
jij:waar haal ik die vandaan?
ik: die verzin je maar of je steelt er effe eentje van een museum ofzuuh..........
maar goed je zorgt voor een stuk of duizend dartpijltjes(zou ook niet weten waar je dat vandaan haalt maar oke die verzin je ook maar....) en je wacht tot diegene klaarstaat recht voor je en dan pak je een lont(zo eentje die je voor vuurwerk gebruikt, of gewoon lucifers ofzo.... en je steekt hem aan en dan boem boem boem zitten er allemaal dartpijltjes op het lichaam van diegene en jij hebt geen medelijden!!!ghegheghegheghewhawhawha (hoop ik zit er eentje in de roos....als je begrijpt wat ik bedoel........ maar er is 1 risico...(wat trouwens bij alle wraak plannen zo is.....):
diegene kan je terug pakken dus als je slim bent gebruik je zoveel pijltjes dat diegene het niet meer na kan vertellen.(ik zeg het nog 1 keer !niet bestemt voor engeltjes.....)hoop dat ik mensen nu niet aanspoor om echt te doden want dat doe ik niet leg alleen wat opties voor........)

verrassingpakketje (11 x uitgekomen)

oke voor deze wraak achtie heb je een paar dingen nodig: *een grote doos
*tape,of toilet papier(zoveel mogelijk dat je een mummy kan maken.......van iemand die een wraakactie nodig heeft....gheghehghe.
*nog extra tape om het goed vast te plakken.
*een plek waar water is......(het liefst een rivier ofzo dat naar heel ver weg stroomt)
zo gaat ie:
je bent alleen bij diegene je hebt de tape of toilet papier in je zak......en dan benader je de gelukkige van achteren en je valt aan!!!!!!!je wikkelt of taped diegene helemaal zodat eht een mummy is geworden......... en dan pak je een doos ofzo en stop je die gene in je doet het dicht en taped het super goed dicht(ongeveer 100 keer om tapen.....)
dan rol je zorg je dat de doos bij het water komt en dan als toetje gooi je degen in het water en voila is diegene van de aardbodem verwenen!!!!
p.s vergeet niet om een vreugdedansje te doen en
onschuldig te doen tegenover diegene zijn vrienden en familie en dan heb jij een lang en gelukkig leven zonder je vijand en als je diegene niet wilt laten doden is dit ook ene manier als diegen maar niet stikt........en anders prik je er gaatjes in...... ook een idee voor de beetje engeltjes onder ons.
(ook voordeze actie geld...... voor engeltjes niet geschikt!!!!!)

normale wraakactie (3 x uitgekomen)

een wraak actie wat je altijd hoort...(doodschieten,neersteken,terugpakken enz.) als je wraak wilt nemen doe het dan origineel veel leuker .... maarjah blijkbaar houd jij niet van origineel ofzo dit kan ook (maar raad je het niet aan om echt te doen......krijg je problemen door......niet dat dat bij de andere acties niet zo is maar oke.... het zal wel)

turug pakken met iets meisjes achtigs (9 x uitgekomen)

een echte meisjes actie.......truttig doen,roddelen,vriendje afpakken.. dat soort dingen..............................(niet mijn stijl.maar het is blijkbaar iets wat jij zult doen..)
(als uitzondering is dit voor de mensen die wel wat engeligs in zich hebben.......)
p.s mij niet vragen waarom ik dit plaatje uit koos.

een dominoeffect (7 x uitgekomen)

oke deze actie is voor de technische handige mensen onder ons.....(ik niet dus....)en die van ingewikkeld houden....(erg ingewikkeld!!!!)
oke begin met een start iets en dan zoals ik eht zeg maak je een dominoeffect wraakactie..... en de bedoeling is dat je vijand......ghegheghehgewhawhawhawha op het einde in mootjes is gehakt.......(of als je diegene liever als trofee op je kamer wilt......kan je diegene ook laten indutten met gas of met cement laten begieten of verzin maar wat............
(deze is weer niet voor engeltjes)

plat als een pannekoek (9 x uitgekomen)

oke bij deze actie heb je iets groots nodig.... bijvoorbeeld bij de bouwplaats een heipaalmachine(als je weet wat dat is...) of een takelmachien (weet je wel die ze gebruiken bij huizen enzo bouwen)

de actie zelf:
probeer als de bouwmensen op de koffie zijn ofzo of weg in de machien te klimmen...... bestudeer eerst de knopjes hoe het moet(pfoe zit je niet op school laat ik je studeren.... zwaar he!)
en dan lok je diegen naar de bouwplaats(misschien door een nep berichtje van diegenes nep liefje....)
en dan als diegen er is ga je aan de gang en pak je iets zwaars op met de machine en dan boem laat je het vallen op diegene en is diegene zo plat als een pannekoek... (als ik echt in mijn fantasiewereld zat zou ik die gene oprollen zoals je met een pannekoek ook doet en dan op eten.... mmmmmm eet ze!!!!!)

geen wraakactie (2 x uitgekomen)

jij bent te engelig en braaf om iets te doen of uberhaupt om zoiets te denken!!!!je ziet in iedereen wel wat goeds! zulke mensen moeten er ook zijn!

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • King_Boo

    plat als een pannenkoek (duivel)

    9 jaar geleden
  • Evyta

    PLAT ALS EEN PANNENKOEK ooooyeaahh

    1 decennium geleden
  • Digger

    plat als een pannenkoek, maar ik snijd liever kelen door...

    1 decennium geleden
  • stuk

    flat as a pancake I (L) pancakes

    1 decennium geleden
  • Theartoflife

    dart pijltjeskanon (lol) :D

    ik heb echt een wraakactie gepland, maar ik ga m al lastig vallen met prank calls xD

    hij blijft maar vragen stellen: IK WIL NU POTVERDORIE (is nog netjes) JE KOP ERAF HALEN EN VERBRIJZELEN!!!

    ik hou niet van uitgaan. bovendien is het geldverspilling en wie weet gaat ie dan vieze dingen met me doen :S

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?