Ben jij spiritueel?

Is spiritualiteit iets voor jou? hou je je er al mee bezig of ben je er nieuwschierig naar? of is het echt niets voor jou of is dit nog niet de tijd.
zoek het uit en doe de quiz.

Mogelijke uitkomsten

Jij bent spiritueel. (30 x uitgekomen)

Je kent het begrip, en handeld er ook naar. misschien weet niet iedereen het van je maar misschien ook juist wel. tarot, pendelen, met dieren communicieren door telepatie, psygometrie affermeren. de meeste begrippen zijn je wel bekend. en als het even kan hou je een steen in je broekzak die je echt helpt.

je bent opweg naar spiritualiteit (13 x uitgekomen)

Nee, alles kennen doe je nog niet. sommige dingen vind je lastig of begrijp je nog niet. maar je staat er geheel voor open en bent er wel nieuwschierig naar. mijn tip voor jou is om eens te kijken of er een leuke curcus in de buurt is die je verder kan helpen, want je bent echt wel gentereseerd.

Je neigt naar spiritueel worden. (10 x uitgekomen)

Je hebt er wel wat over gehoord maar bent eigenlijk nog een beetje blanco. je twijveld ergens nog of weet niet helemaal zeker of dit iets voor jou is. sluit je ogen en volg je hart. laat je leiden want dit kon ook nog wel eens iets voor jou zijn.

standvastig blanco (10 x uitgekomen)

Je hebt er van gehoord misschien geloof je erin maar misschien ook niet. je staat in elk geval niet open voor het feit dat je er zelf aanleg voor hebt. durf een beetje te vertouwen het zou kunnen maar het licht helemaal aan jezelf. natuurlijk ben je wel koppig dus als je alsnog niet toegeeft verbaast me dat niets. het leven is van jou.

spiritueel? daar geloof ik niet in. (4 x uitgekomen)

Je kent het of je kent het niet. maar je staat er in elk geval niet voor open. misschien kijk je af en toe even naar een programma of iets dergelijks, maar eigenlijk is dit niets voor jou. wie weet komt het later, maar is het niet zo is het ook niet erg.

haha gek! (5 x uitgekomen)

Oké deze test was niet helemaal aan jou besteed. je vind het grote onzin en beweert al die dingen zelf ook wel te kunnen. gewoon maar wat zeggen en kaarten leggen het is toch allemaal onzin. mensen verzinnen het toch allemaal zelf in jou beleving.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • TheNogitsuneFAN

    Ik ben onderweg! =D

    8 jaar geleden
  • wolferlover2000

    'spiritueel daar geloof ik niet in'
    ik vind de uitslag 'je neigt naar spiritueel worden' beter bij me passen

    9 jaar geleden
  • Rawiyah

    ik nijg naar spiritueel worden

    1 decennium geleden
  • MissUnusual

    Spiritueel =D

    1 decennium geleden
  • Meymoon

    Je neigt naar spiritueel worden. ;o

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?