In welk boek hoor jij thuis?

Hou je van romans of horros. Doe snel deze quiz en je weet het antwoordt!

Mogelijke uitkomsten

Timboektoe (12 x uitgekomen)

Lekker naar Frankrijk en met dit hette weer ben jij niet uit het meer of zwembad te slaan! Helemaal Timboektoe dus. Een camping in Frankrijk. Timboektoe is voor jou hét boek om te lezen.

Kruistocht in Spijkerbroek (7 x uitgekomen)

Werken en ploeteren is echt iets voor jou. Het liefst zou jij Dolf achterna springen de tijdmachine in. Het verleden vind jij prachtig en het liefst ben jij in de bieb maar de rij van Geschiedenis. Neem Kruistocht in Spijkerbroek mee naar vakantie of lees hem lekker voor het slapen.

Hoe overleef ik ... (1 x uitgekomen)

Kun jij je écht inleven bij het leven van het Brabantse meisje Rosa van Dijk? Dan leef jij het liefst in de boeken van Hoe overleef ik .. om haar te helpen met d'r problemen. Tip voor als je je verveeld: Lees: Hoe overleef ik (zonder)Liefde

Sprookjesboek (6 x uitgekomen)

Geloof jij nog steeds in die wonderen die in Sprookjes staan? Droom jij weg met Assepoester en loop jij mee met Roodkapje door het bos? Dan leef jij het liefst in Sprookjes zoals Vrouw Holle en Repelsteeltje. Zoek een Sprookje + dromerig muziekje en je vliegt helemaal weg!

Donald Duck (9 x uitgekomen)

Ellenlange lappen tekst is niks voor jou! Jij hebt liever Donald Duck of Suske & Wiske. Lekker met plaatjes en weinig tekst waar jij helemaal in mee gaat. Misschien heeft Willie Wortel wat uigevonden om jouw naar Donald Duck te toveren? Wie weet denkt hij eraan ..

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Umbra

    Kruistocht in spijkerbroek

    klopt!

    I love History!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?