Wat Is Jou Mentale Leeftijd !?

Wat nou als je 15 bent maar eigenlijk een gedachtengang hebt van een 33 jarig... ja soms ben je ouder of jonger dan je biologische leeftijd... doe hier de test en kom er achter wat jou mentale leeftijd is!!

Succes !!

Mogelijke uitkomsten

5 t/m 15 jaar (277 x uitgekomen)

Jij bent echt nog kinderlijk.
als jij een probleem hebt ga je het net als deze leeftijds kinderen het oplossen door te huilen of te gaan schreeuwen. of heel kinderachtig papiertjes met roddeltjes rond te gaan verspreiden. of het op internet te plaatsen. misschien is het tijd dat jij je is volwassener gaat gedragen. tog ben je ook leuk en speels dus dat is tog maar weer een pluspunt !!!

15 t/m 20 jaar (939 x uitgekomen)

Jij bent een echte puber. alles is slecht behalve jij zelf. de hele wereld is tegen je. maar houd je soms ook rekening met brutalieteit/opstandigheid tegen anderen ?? doe dat wel he dan komt alles goed !! voorderest ben je nog lkkr jong en zit je vol kracht 'keep it on' zou ik zeggen !!!

20 t/m 30 jaar (1308 x uitgekomen)

Ja je bent net een jongvolwassenen. lekker uitgaan en knal vol energie tog moet je dit kunnen combineren met je studie en of werk. comunicatie is wel op zijn plek tog !! gelukkig ben je nog aan het leren om dit allemaal op zijn plek te krijgen !!

30 t/m 40 jaar (6952 x uitgekomen)

Aaaah volwassen... mooi tog... maar behoud je je gedachten wel een beetje jong. is tog ook niet leuk om alleen maar serieus te blijven. voor de rest kan je je goed concentreren en heb je meestal wel alles op zijn plek.. GA ZO DOOR =D

40 t/m 50 jaar (679 x uitgekomen)

ow god bijna een middelbare gedachten leefdtijd.. jij weet hoe je met je problemen moet omgaan.. en je hebt al je zaakjes netjes op orde en dan bedoel ik zowel de thuis situatie als de werk of school situatie je maakt alles af.. goedzo maar geniet ook maar is van het leven he ;)

50 t/m 60 jaar (815 x uitgekomen)

middelbare leeftijd... je weet hoe je met alles moet omgaan... maar laat je is gaan joh waarom zou je je zo ingehouden en netjes houden als je je is een keertje helemaal los zou kunnen laten gaan... life the day as long as you can ;)

60 t/m 70 jaar (92 x uitgekomen)

Je bent nu wel echt een oude vrouw/man waar is die levende spontaane tiener gebleven ga is op zoek maar behoud wel de wijsheid van deze oude vrouw/man gedachten

70 t/m 80 jaar (353 x uitgekomen)

BEJAAAAAAAAAAAAAAAAAARDDD !!! wijsheid en rust daar draait het bij jou om maar je bent ook wel lui en je weet niets van feestjes af... tog maar ff veranderen he...?

Statistieken

Statistieken

Reageer (86)

  • RareHPFan

    30 t/m 40 jaar, interessant. Vooral als je biologische leeftijd 12 jaar is.

    4 jaar geleden
  • rainbowcorn

    30 -40 uhm ik ben 12

    6 jaar geleden
  • Amelieiscool

    :(((dance):@(baby)(A):D(doeg):S(cat)(typing)(cool):8(flower)(H)(K)(lol)(N):X:|:O(Y):P:P:((6)(hoera)_O_(yeah)(zip):)(nerd)(krul):Y):$(fish);):9~(duivel)(huil)xD

    7 jaar geleden
  • Amelieiscool

    5-15 ik ben 11(typing)

    7 jaar geleden
  • CLauDIaAAA

    15/20 (hoera)(dance)(hoera)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?