Wie ben jij van The Vampire Diaries?

Welk personage van de serie "The Vampire Diaries" lijkt het meest op jou?

Mogelijke uitkomsten

Elena (760 x uitgekomen)

Vroeger was je een vrolijk meisje, misschien wel een chearleader en je wilt nog steeds dat zelfde meisje zijn, maar door een tragische gebeurtenis is er veel veranderd en ben je nogal van slag. Jij lijk het meest op Elena.

Bonnie (408 x uitgekomen)

Je bent een goede vriendin en je bent soms een tikkie bezorgd. Je gelooft in het bovennatuurlijke en soms denk je zelfs dat jij dat ook bent.
Jij lijk het meest op Bonnie

Carolinehttp://www.seat42f.com/images/stories/tvshows/VampireDiaries/The-Vampire-Diaries-Candice-Accola-Caroline.jpg (593 x uitgekomen)

Jij bent dol op aandacht. Vooral op aandacht van jongens. Je staat graag in het middelpunt van de belangstelling en bent vaak erg vrolijk.
Jij lijkt het meest op Caroline.

Damon (27 x uitgekomen)

Jij hebt een "darkside". Je bent mysterieus en gevaarlijk. Je houd van het onverwachte en laat mensen niet makkelijk weten wat er écht in je om gaat.
Jij lijkt het meest op Damon.

Stefan (58 x uitgekomen)

Je bent sportief en goed in geschiedenis. Verder ben je ook lief en beschermend tegenover je vrienden en je vriendin (als je die hebt.)
Jij lijkt het meest op Stefan.

Jeremy (16 x uitgekomen)

Jij bent niet zo goed met het oplossen van je problemen. Je grijpt liever naar de drugs of alcohol. Je bent nogal op jezelf.
Jij lijkt het meest op Jeremy

Statistieken

Statistieken

Reageer (110)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?