7 MINUTEN IN HEAVEN WITH VARIOUS ANIME CHARACTERS

de naam zegt genoeg :P
Series:
Bleach: Ichigo, Grimmjow
Katekyou hitman Reborn!: Spanner, Yamamoto

Mogelijke uitkomsten

Spanner (31 x uitgekomen)

Groenz0rz!

Toen je vrolijk met het groene briefje voor Spanner's neus zwaaide, voelde hij zich behoorlijk fucked. Oké, je was lekker. Oké, je was alles wat hij ooit gewild had. Maar om je nou te nemen in een kast, dat ging wat te ver. Hij had ook principes. Zijn oorspronkelijke plan was om een grote Mosca voor je te bouwen, met duizende rozen en liefdesfilmpjes. Later op de avond zou er misschien wat robot-pr0n langskomen om Spanner op te winden, maar jij zou je er niet aan storen.
Maar nu, nu moest hij met je de kast in - dus hij besloot het beste ervan te maken. Toen Rian [BierIsKeiProwanthetisPRO] jullie de kast in duwde, vielen jullie op elkaar. Jij misschien op zijn kruis, wat behoorlijk pijn deed, maar dat doet er niet toe.
In ieder geval, Spanner greep zijn kansen en plantte verscheidene kusjes op de wang.
"Spanner, mag ik vragen waar je mee bezig bent?" vroeg je hem, want je had zo het idee dat hij een bonenpot kuste in plaats van jou. Too bad. Spanner liep zo rood aan als een 'boon' [ HAHAHAHA ] en besloot je maar eerst eens te zoeken met zijn handen. Toen hij wat intiemere delen per ongeluk vastpakte, wist je zeker dat hij hier geen ervaring mee had.
"Spanner, doe gewoon die overall uit en laat me zien wat je in je hebt!"

Zo gezegd, zo gedaan. Spanner neukte je in 3 minuten in een veel te krappe kast helemaal plat, en jullie eindigde als stelletje. Leuk en cliché.

Alternatief einde;
Spanner veranderde je in een mosca. =)

GL.

Yamamoto Takeshi (25 x uitgekomen)

bl4uz0rs

Toen je, een beetje down, want je had hier eigenlijk niet zo'n zin in, het blauwe briefje pakte, fleurde je mood een beetje op toen je Yamamoto op zag staan en met his laid-back attitude de kast in liep. Wat zeg ik? Een beetje? EEN BEETJE?!!1!!! JE WERD EFFIN GEIL!!! :@ Snel stond je op en herhaalde zijn actie, door ook de kast in te lopen. Rian (BierIsKeiProwanthetisPRO) gooide met enthousiasme de deur achter jullie dicht, wat resulteerde in jij op Yamamoto vallen van de shock. (dat is AVN, algeheel verneukt nederlands) "Sorry," kreunde je terwijl je jezelf omhoog duwde. Maar door de ongelukkige plaatsing van je hand was het niet zo prettig voor Yamamoto. (hinthint) Hij maakte een zielig geluidje als antwoord en zei: "Maakt niet uit. Het is niet jouw schuld." Zijn stem maakte je nog geiler dan je al was, en je was maar al te blij dat je een meisje was, zodat het niet merkbaar was in het uiterlijk.
Het was een minuut stil, terwijl jullie de positie considerden waarin jullie zaten. Jij bovenop Yamamoto, hij onder jou. Het was, zo gezegd, een beetje awkward. "Duuuuuuuuuuuus," begon hij, "Gaan we nog iets doen?" je geilheid nam het over en in een flash zaten jouw lippen op de zijne. Het werd al snel heter en heter en jullie tongen vochten voor dominantie. Zijn hand baande zich een weg naar de onderkant van je shirt. Maar helaas voor jou had hij de kracht in zijn handen effetjes niet onder controle en scheurde hij je shirt helemaal aan flarden. Maar het kon jullie nu even niks schelen. Jullie waren nu even druk bezig met elkaar aflebberen. De tijd vloog voorbij en voor dat jullie het in de gaten hadden was de tijd voorbij. De deuren van de kast gingen open en licht scheen naar binnen. LE GASP!! Dat was de reactie van iedereen die jullie daar zo zag zitten. Jij zonder T-shirt, en hij, nou ja, laten we maar zeggen ondergekwijld.
Jullie leefden nog lang en gelukkig :D

Alternatief einde;
Toen jjullie samen in de kast zaten en jij op hem was gevallen, duwde hij je met geweld van zich af en bitchsslapte je. "Flikker op!" schreeuwde hij. "Ik hou al van Gokudera!!!" :@

GL

Kurosaki Ichigo (55 x uitgekomen)

l'0r4ng3. [ORANJE STFU.]

Oké, je had hier echt geen zin in. Je had geen zin om geneukt te worden in een kast, waarvan je zeker wist dat het hier toch wel op uit zal lopen. Maar gelukkig voor jou, trok je Ichigo. Ik bedoel, hij is nogal pro. Hij neukt geen mensen in kasten, daar ziet hij geesten voor ftw. Tenminste, dit dacht je. Toen Lola [BIERISKEIPROzombie.] jullie beide de weg liet zien naar de kast, had Lola niets anders verdiend dan one big hit in the face van mnr. Aardbei.
Eindelijk in de kast - b'cuz, yeah, Ichigo is lang en als je dat in een kast wil hebben... - was het een beetje awkward.
"So.. what are you up to lately?" hoestte hij, om zijn enorme blos te verbergen. Die je toch niet kon zien, maar Ichigo is de slimste niet. Je haalde je schouders op, wat Ichigo niet kon zien. Dus hij voelde je maar, waar jij totaal geen problemen mee had. Langzaam, maar lekker, vond jij je weg in zijn boxers en hij zijn handen ergens bij je tieten. Een beetje romantiek hier en daar maakte het goed. Ichigo noemde je mooi en leuk enzo en dit verzin je zelf er maar even bij.
Toen eindelijk zijn riem los was, vloog zijn broek er ook vanaf en zijn shirt was blijven hangen achter de blikopener. [Wat doet een blikopener in een kast? O__O lololololol] Anyway, Ichigo had honger, dus hij begon aan je nek te zuigen. wat ook nergens op sloeg want hij is geen vampier. Edward ook niet, hij speelt het alleen maar en hij glinsterd in de zon. Maar dit is jouw moment, dus jij dacht; imma gonna get low! Dat vond Ichigo erg plezierig. En na dit avontuur leefden jullie nog lang en gelukkig. Jullie kregen 4 kinderen, Lola, Rian, Tyler en thecomputernerd01. :]

Alternatief einde;
Jullie kregen 6 kinderen, Lola, Rian, Tyler, thecomputernerd01, Shane Dawson en NigaHiga.

Alternatief einde #2.;
Jullie kregen 36 kinderen, die allemaal Fred heten en een kut irritant stemmetje hadden en allemaal famoush op YOUTUBE.

Alternatief einde 3.;
Jullie kregen green kids. en bestelden elke week pizza.
met ansjovis.

GL

Grimmjow Jeagerjaquez (46 x uitgekomen)

L1GHT Bl4UW

Yeah man, je vond dit spelletje helemaal TE PRO!! :D Met elk rondje werd je heter en heter. En toen je eindelijk aan de beurt was trok je UBER AWESOME PWNENDE LIGHT BLAUWE KAARTJE FTW. And you were like: OMG, that's SO AWESOME toen Grimmjow opstand en z'n trademark grijns opzette omdat hij met zon uber chikkie de kast in mocht. Dat vond ie kei PRO. Dus jullie liepen samen de kast in en nadat de deuren gesloten werden gingen jullie LOS (WANT DAT IS PRO). Hij duwde je tegen de kastmuur aan (weetikveel hoe je dat noemt :D) en begon meteen met je riem losmaken. Jij maakte ondertussen z'n jek los, all the while terwijl jullie elkaar furieus aan het zoenen waren. Zijn tong maakte zijn weg naar je sleutelbeen en begon daar met het maken van een zuigzoen. Jouw hand zat ondertussen vastgeplakt aan z'n DAMDAMDAM en ging daar hard tekeer, causing him to moan and groan terwijl hij onderhand een derde hickey aan het maken was. Jullie hadden nog 2 minuten en hij was onderhand alweer bij je tieten aan kwijlen was en jij was hem aan het fappen as if there was no tomorrow. Jullie gebruikten de laatste minuut om eens lekker af te koelen (that means bekken :D want dat is PRO)

Alternatief einde:
Hij pakte z'n jonko en stak hem aan, alleen maar om HEEL perongeluk de brandende aansteker in je haar et gooien.

Alternatief einde deel 0234972856738:
Hij kilde je the moment dat je in de kast stapte, because he's bad like that.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • TheUndertaker

    yaaaay nigahiga en thecomputernerd01 xD omg ik kan nu gelukkig sterven xD

    1 decennium geleden
  • haruhi

    ichigo :3

    1 decennium geleden
  • DeidarasGirl

    ichigo en WTF? NIGAHIGA? FRED? WHAHAHAHA AWESOME!!! XD

    1 decennium geleden
  • Flint

    Spanner!
    Whaaaaaa! Nog nooit zo fucking hard gelachen bij een quiz.
    Jou quiz was echt PRO!

    1 decennium geleden
  • DB5K

    ik had spanner

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?