welke superheld ben jij

Ben jij superman batman spiderman of geen van drieen?in deze quiz kom je er achter op welke superheld jij bent.
Veel plezier!!!!!!!!!!!!!

Mogelijke uitkomsten

superman (25 x uitgekomen)

Jij bent een echte held en bent nergens bang voor goedzo maar pas wel op dat je niet in de problemen komt te zitten!Jij ben SUPERMAN!

Batman (1 x uitgekomen)

Jij bent nergens bang voor nouja nergens als niemand kijkt loop je gillend weg voor een spin je doet het goed maar pas op er zijn ook vijanden zoals water.

spiderman (4 x uitgekomen)

Jij houd heel erg van klimmen en bent nergens bang voor als je een kat in de boom ziet zitten klim je meteen de boom in goed zo

Geen van drieen (19 x uitgekomen)

Als jij een kat in de boom ziet roep je meteen om hulp je bent geen superheld maar dat is niet erg probeer het ook niet te worden want dan kom je in de problemen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • emmac8

    Superman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?