Wat voor kledingstuk ben jij?

Jaa je zou het niet verwachten, dat je een kledingstuk kunt zijn, maar echt, een kennis van een vriendin van een oom die bevriend is met de vader van mn neef zijn vriendin haar overgrootvader is laatst plots veranderd in een trui :S. Die hele familie overstuur, maargoed het kon niet ongedaan gemaakt worden. Daarom: WAT VOOR KLEDINGSTUK BEN JIJ? Indien je volgende week ineens MOET kiezen wat voor kledij je wilt zijn. :O

Mogelijke uitkomsten

Trui (25 x uitgekomen)

Jij houdt niet van kou en kleed je graag warm aan in de winter. Je bent niet zo'n mode-popje die zich laat leiden door de koudste mode-kleding! GO GURL/BOY.

Hemdje (24 x uitgekomen)

Zomer of winter, jij draagt altijd hemdjes en als je moest kiezen werd je er dus ook een. Jij laat je niet van de wijs brengen door je ouders die zeggen dat jij je te open kleedt. Zou je wel moeten doen, foei!

Onderbroek/Slip (14 x uitgekomen)

Jij bent niet zo van de broeken en truien, jij bent gewoon een onderbroek! Het is natuurlijk niet het meest schone kledingstuk dat er bestaat, maar wel een van de meest intieme! Dat past precies bij jou.

Sok (3 x uitgekomen)

Jij bent niet meer en niet minder dan een lekkere sok! Altijd in voor een wandelingetje en als het op voetmassages aankomt, laat maar komen! Jij weet van wanten, ehh, sokken!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Deadly_Silence

    Trui ;)

    9 jaar geleden
  • AroonCat

    hahaha, slip hahahaaaaa, loowl klopt eigenlijk wel XD

    1 decennium geleden
  • Wunderland

    Hemd..! & die beschrijving is eggt awesomee!

    1 decennium geleden
  • Mliss

    Ik ben een trui!
    Omg,ik wil graag mijn moeder bedanken,en bla bla bla..
    x]

    1 decennium geleden
  • Theartoflife

    sok :P
    ik heb het de helft van de tijd een beetje koud (ook al kleed ik me goed aan en volg niet de laatste mode, dus boeien) en ik let wel op mn voeten (ik stoot mn tenen de laatste tijd erg vaak.. dus..)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?