Quiz for my story xd.

Dit is dus de quiz voor wie je bent in mijn story. ;p staat bij mijn stories (Story without a name)

Mogelijke uitkomsten

Jade Dormet (of JD ;D) (17 x uitgekomen)

Je naam is Jade Dormet. 18 jaar op de wereld en je favoriete hobby is moorden. Niet alsof je er een reden voor had, maar je doet het gewoon graag. Ingewanden uitrukkken, bloed laten vloeien; het was dagelijkse kost. En je werd nooit gevonden. Je kracht was de menselijke tijdbom en je had ook het vermogen om bloed te sturen. Iets dat lekker bij je past. Een bloedstuurder dus. Als er iets is dat je haat, is meisjes die je achtervolgen. Buiten dat ene meisje dat Ella heette, ze was een Goddess.

Elizana Bellas (14 x uitgekomen)

Je naam is Elizana, of Ella voor vrienden. Je bent gesloten, niemand kent je echt buiten je beste vriend. Je verslaving is gevestigd op Jade, of JD zoals je hem moest noemen. Hij behandelde je zoals zijn slaaf, maar nog liever dat dan vermoord te worden. Ookal kon hij dat niet, je stond hoger in "De Rang". Je bent een Goddess van gedachten. Mensen manipuleren en met hun gedachten spelen was leuk, alleen als ze je vijanden waren. Als iemand je aanviel, sprong je dark aura op en kon niemand je nog aanraken. Makkelijk, he?

Nannà Belfast (17 x uitgekomen)

Jij bent Nannà. Je bent 17 en houd van je boeken die je elke dagen leest. Je bent vrienden met iedereen, en met wat dan ook . Je bestuurd de geest van dieren die je helpen met alles, maar ook met je broer Ali. Zijn glimlach was de jouwe waart. Voor de rest, was je alleen. Alle familie, was dood.

Uitgemoord.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • caballo

    Nannà Belfast(flower)

    1 decennium geleden
  • Delic

    Elizana Bellas...

    1 decennium geleden
  • IamLOVE

    Nanna klinkt cool^^

    1 decennium geleden
  • IAMDEAD

    elizana bellas

    1 decennium geleden
  • Dobato

    Jade :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?