Welke barbbie film past bij jou (nerd)

Beetj stom hea!?
Maar ik verveel me,
de titel zegt het ;)

Mogelijke uitkomsten

Barbie en de maie van pegasus (nerd) (6 x uitgekomen)

In Barbie(TM) en de magie van Pegasus, haar eerste sprookjesprinsesfilm, gaat Barbie(TM) vliegen.Prinses Annika (Barbie(TM)) ontdekt het avontuur als ze vriendschap sluit met Brietta - een prachtig gevleugeld paard - dat haar naar meeneemt naar het mooie koninkrijk in de wolken. Annika heeft maar drie dagen de tijd om de vloek van Wenlock te verbreken, een boosaardige tovenaar die de koninklijke familie in steen heeft veranderd. In haar strijd tegen Wenlock ontmoet Annika nieuwe vrienden waarmee ze naar het Verboden Bos reist, door ijsgrotten schaatst en boven de wolken vliegt op zoek naar de magische toverstaf van licht. Vlieg mee met Barbie(TM) op haar meest adembenemende avontuur ooit!
De film bevat 15 minuten aan spectaculaire 3D-scenes en is voorzien van muziek van de 6e symfonie van Beethoven.
Taal: Nederlands gesproken
Geluid: 5.1 en 2.0 Dolby Digital Audio
Extra's:
- Fragmenten "Hope Has Wings" Muziekvideo
- Spel 'Brietta verzorgen'
- Geanimeerde interactieve menu's
- Trailers

en dit alles is te zien in 3D

Barbie en het zwanenmeer (19 x uitgekomen)

Barbie (TM) komt tot leven in deze betoverende computeranimatie. Barbie (TM) en Het Zwanenmeer is de derde speelfilm van Barbie en is gebaseerd op de schitterende muziek van Tchaikovsky en een geliefd sprookje. Barbie (TM) speelt de rol van Odette, die een eenhoorn volgt naar het Betoverde Bos. Daar wordt ze door de boosaardige tovenaar Roodbaard in een zwaan verandert. Roodbaard is van plan de Sprookjesprinses van de troon te stoten om zelf de macht in handen te nemen. De Sprookjesprinses weet de betovering van Odette voor een deel op te heffen. Zodat Odette 's nachts een mens is en overdag een zwaan. Odette weet niet zeker of zij wel de juiste persoon, maar ziet het als haar taak om het Betoverde Bos te redden van Roodbaard. Maar hoe kan een jong meisje, slechts gewapend met moed, eerlijkheid en een goed verstand, het Betoverde Bos bevrijden? En dat allemaal terwijl de knappe Prins Daniel verliefd wordt op haar. Barbie (TM) en Het Zwanenmeer is een film vol fantasie met de onvergetelijke muziek van Tchaikovsky uitgevoerd door het London Symphony Orchestra. Choreograaf Peter Martins (New York City Ballet) tekende voor de elegante bewegingen van de personages. Barbie (TM) en Het Zwanenmeer laat zien dat we soms dapperder zijn dan we zelf denken.

Ondertiteling Engels (doven, slechthorenden)
Menu talen Engels, Nederlands, Frans
Beeldformaat Anamorphic widescreen
Audio (Audio type) Engels (Dolby Digital 5.1), Nederlands (Dolby Digital 5.1), Frans (Dolby Digital 5.1)
Kleurfunctie Kleur
Regiocode 2

Barbie in de notenkraker (8 x uitgekomen)

Barbie komt tot leven in deze magische animatiefilm. Het sprookje begint als Clara van haar favoriete tante een prachtige, houten Notenkrakerpop cadeau krijgt. s'Nachts komt de Notenkraker tot leven en beschermt Clara tegen de gemene Muizenkoning. Door een vloek van de Muizenkoning wordt Clara echter zo klein als een pop. Clara moet op zoek naar de suikertaartfee; de enige die de betovering kan verbreken. Samen met de Notenkraker begint Clara aan een spannend avontuur om van de vloek verlost te worden.

Barbie dagboeken (25 x uitgekomen)

70 minuten

geregisseerd door Eric Fogel
met de stemmen van Kelly Sheridan, Sarah Edmondson en Venus Terzo

Barbie heeft niet veel gedaan tijdens de zomervakantie, behalve geoefend met haar bandleden. Het schooljaar begint met een teleurstelling, als een populairder meisje de presentatrice wordt van het schooljournaal, en zij alleen maar reporter mag zijn. De populairste jongen wordt echter gedumpt en is nu geïnteresseerd in Barbie, waardoor ze een heerlijke tijd tegemoet gaat. Helaas eindigt hun relatie even abrupt als deze begon, en de verkoopster in de kledingzaak legt een pleister op haar wond, door haar een gratis armband te geven met bijpassend dagboek. In een poging opnieuw populair te worden wil ze optreden met haar band tijdens het herfstbal

Barbie Fairytopia (de magie van de regenboog/mermedia) (27 x uitgekomen)

Met in de hoofdrol Barbie als Elina! Aan de andere kant van de regenboog, in het land Fairytopia, woont Elina, een mooie bloemenfee die heel graag vleugels wil hebben. Ze woont samen met Bibbie, een eigenzinnige maar lieve pluisbal, in een grote bloem in een magisch weiland. Op een dag wordt Elina wakker en ontdekt ze dat haar bloemwoning ziek is en dat haar feeenvriendjes en vriendinnetje niet meer kunnen vliegen! Ze verzamelt de moed om te helpen en begint aan een fantastische reis op zoek naar Azura, een beschermfee die het probleem misschien kan oplossen. Onderweg ontmoet ze nieuwe mensen die haar moed op de proef stellen en haar de waarde van echte vriendschap tonen. Maar kan een fee zonder vleugels heel Fairytopia redden? Ga mee met Barbie die als Elina in haar eerste Fairytopia film schittert en ontdek een magisch land van feeen, bloemen en betoverende gebeurtenissen!



Specificaties
Genre: Familie
Subgenre: Animatie
Speelduur: 65 minuten

Barbie en de 12 dansende prinsessen (13 x uitgekomen)

In Barbie in The 12 Dancing Princesses, danst Barbie zich een weg naar jouw hart n dit leuke en betoverende, geheel nieuwe avontuur. Volg Barbie als de mooie prinses Genevieve en haar dansende prinsessenzusjes als zij een geheime toegang ontdekken naar een wonderbaarlijke, magische wereld waar wensen uitkomen! Maar wanneer hun vader het gevaar loopt zijn koninkrijk kwijt te raken moeten prinses Genevieve en haar zusjes samenwerken om de zaak tot een goed einde te brengen en hun vader te redden. Ze leren dat de kracht van familie ieder obstakel kan overwinnen!

Barbie als rapunzel (19 x uitgekomen)

Help Barbie™ als Rapunzel tijdens haar nieuwste creatieve avontuur! Verbreek de betovering voordat het gemaskerd bal begint! Een verschrikkelijke vloek heeft het kasteel vernield, en heeft Prins Stefan in steen veranderd! Gebruik je fantasie en wees creatief, want jij moet acht magische opdrachten uitvoeren om het kasteel op te knappen en de ontbrekende edelstenen te vinden. Alleen met jouw hulp kan Rapunzel het kasteel en het hele koninkrijk redden. En alleen jij kunt er voor zorgen dat ze tijdig op het gemaskerd bal verschijnt

Barbie als Prinses en de Bedelaar (21 x uitgekomen)

Barbie in haar eerste animatiemusical, waarin zeven originele liedjes zijn opgenomen, komt Barbie tot leven in een moderne bewerking van het klassieke verhaal over persoonsverwarring en de kracht van vriendschap. Gebaseerd op het verhaal van Mark Twain speelt Barbie in De Prinses en de Bedelaar een spannende dubbelrol als de prinses én het arme dorpsmeisje dat als twee druppels water op haar lijkt. De levens van de twee meisjes kruisen elkaar als prinses Anneliese wordt ontvoerd en Erika, haar dubbelgangster, moet proberen haar te redden. Kan Erika net doen of ze een heuse prinses is en lukt het haar de slechterik Preminger te verslaan? En hoe loopt het af met de knappe koning Dominick? Hij wordt verliefd op Erika, terwijl hij denkt dat het Anneliese is. In deze magische musical durven twee mooie, avontuurlijke meisjes het aan hun dromen waar te maken. En zo komen ze erachter dat ieders lotsbestemming is voorbeschikt in een heel speciaal plekje: in je eigen hart!

Barbie als de eilandprinses (9 x uitgekomen)

Vaar samen uit met Barbie als De Eilandprinses, Een Muzikaal Film Avontuur met niet minder dan negen fantastische nieuwe songs! Nadat ze als klein meisje schipbreuk leed op een eiland, groeit Rosella (Barbie) op bij een familie van liefhebbende dieren. Ze leert er zingen en praten met de rode panda Sagi, Azul de pauw en het babyolifantje Tika. Maar wanneer Prins Antonio hun tropische paradijs ontdekt, is Rosella zo benieuwd naar haar verleden dat ze met de prins meegaat naar zijn kasteel. Terwijl ze met haar dierenfamilie de beschaving ontdekt, stuiten ze op een boosaardig plan om het koninkrijk over te nemen! De hartverwarmende ontknoping van Barbie als De Eilandprinses bewijst dat, als liefde je gids is, wonderen niet veraf zijn.
Beeld: 16:9
Geluid: Engels (Dolby Digital 2.0), Nederlands (Dolby Digital 5.1)
Ondertiteling: Nederlands, Engels

Barbie en het Diamantenkasteel (14 x uitgekomen)

Barbie en Teresa vertellen ons het sprookjesachtige verhaal van Liana en Alexa, twee vriendinnen die alles met elkaar delen, waaronder hun liefde voor muziek. Hun gewone leventje verandert echter op slag wanneer ze een toverspiegel krijgen en vriendschap sluiten met het meisje dat erin gevangen zit. Om hun nieuwe vriendinnetje te redden, ondernemen Liana en Alexa een hachelijke reis naar het Diamantkasteel. De zware tocht stelt hun vriendschap danig op de proef, maar dankzij de kracht van muziek en het gezelschap van twee schattige puppy's overwinnen ze samen alle obstakels. Zo ontdekken ze dat vriendschap de enige echte schat is.

Barbie Kerstverhaal (9 x uitgekomen)

Barbie Kerstverhaal is een bewerking van het klassieke ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens, maar dan natuurlijk met Barbie in de hoofdrol. Zij speelt de rol van Eden Starling, de glamoureuze zangeres van een theater in het Victoriaanse Londen. Samen met haar verwaande kat, Chuzzlewit, heeft de egoïstische Eden besloten dat alle artiesten van het toneelgezelschap op Kerstdag zelf moeten repeteren! Zelfs Catherine, haar jeugdvriendin en kostuumontwerpster, kan Eden niet van haar zelfzuchtige plannetje doen afzien. Maar dan voeren drie erg ongewone kerstmisgeesten Eden mee op een fantastische kerstreis die haar hart openzet voor het echte kerstgevoel en de vreugde van het geven.

Barbie duimelijntje (2 x uitgekomen)

Maak kennis met het piepkleine meisje Duimelijntje. Ze leeft in harmonie met de natuur in de magische wereld van de Twillerbees, een verborgen paradijs vol wilde bloemenpracht. Maar het door en door verwende meisje Makena heeft haar zinnen gezet op juist dit stukje wilde natuur en voor ze het beseffen, bevinden Duimelijntje en haar twee vriendjes zich in een luxueze flat in de grote stad. Tot hun ontzetting raken ze op de hoogte van bouwplannen die het land van de Twillerbees zullen vernietigen!

Daar besluit Duimelijntje met haar magische natuurkrachten een stokje voor te steken en te bewijzen dat zelfs het kleinste persoontje een groot verschil kan maken.

Barbie en de Drie Musketiers (9 x uitgekomen)

Het is "Eén voor Allen En Allen voor Eén!" in Barbie en de Drie Musketiers, een nieuw, meeslepend verhaal met Barbie en haar vriendinnen in de hoofdrollen! Ga mee op avontuur met Barbie als Corinne, een meisje van het platteland dat in Parijs haar grote droom wil waarmaken: Musketier worden! In de grote stad maakt ze kennis met drie meisjes die in het geheim dezelfde droom delen. Kunnen de meiden het gemaskerde bal bijwonen en op tijd hun musketiersplunje aanschieten om de prins te redden? Zonder daarbij een hak te verliezen? Zet je schrap voor een opwindend avontuur dat bewijst dat dromen écht kunnen uitkomen!

Barbie in een Zeemeermin Avontuur (8 x uitgekomen)

Barbie vertolkt de rol van Merliah, een surfkampioene uit Malibu. Het ene moment is ze nog een doodgewone tiener, maar een paar tellen later ontdekt ze een schokkend familiegeheim: ze is een zeemeermin! Voor Merliah™ en haar dolfijnenvriend Zuma begint een avontuurlijke onderzeese zoektocht naar haar moeder, de koningin van Oceana. Met de hulp van haar nieuwe zeemeerminvriendinnen slaagt Merliah erin om het oceaanrijk te redden. En uiteindelijk ontdekt ze dat wat je verschillend maakt van de anderen ook wel eens je grootste troef kan zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Wynter

    12 dansende prinssesen
    whaa
    die heb ik xd

    1 decennium geleden
  • Jugendfrei

    Barbie als rapunzel xD

    1 decennium geleden
  • Publisher

    Hahahaha..
    Ik kijk altijd Barbie als ik echt even iets doms moet zien.. Hahaha
    Ik had Barbie en de 12 Dansende prinsessen

    1 decennium geleden
  • Letsgetlost

    Barbie dagboek waahahah ...ik ken alleen barbie via m`n zusje :P

    1 decennium geleden
  • sarah200

    xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?