Welke kat ben jij?

Wil jij weten welk kattenras er bij jou past?

Mogelijke uitkomsten

Brits korthaar (39 x uitgekomen)

De Brits korthaar is gemakkelijk in de omgang. Ze is stabiel van karakter en wordt best binnenshuis gehouden. Dat maakt haar ideaal voor een appartement. Ze vraagt niet veel aandacht maar zal je wel laten weten als ze aandacht nodig heeft, meestal door even te miauwen. Ze zal bij je komen zitten, eerder dan op je en ze houdt er niet van opgetild te worden. Ze houdt er van de huiselijke activiteiten van op afstand te volgen.

Heilige Birmaan (10 x uitgekomen)

Heilige Birmanen zijn zachtaardige, rustige en verdraagzame katten. Ze zijn echter wel op hun rust gesteld en u moet er dan ook voor zorgen dat uw kat een rustig plekje heeft om zich even terug te trekken.

Ze houden van gezelligheid en hebben tamelijk veel aandacht en contact met huisgenoten nodig. De omgang met andere katten verloopt meestal zonder problemen. Ze kunnen ook prima samenleven met honden. Ze zijn doorgaans niet luidruchtig. Ondanks hun rustige natuur zullen de meeste op zijn tijd graag spelen en ravotten, maar het is niet zo dat zij de hele woning als speelplaats beschouwen.

Maine Coon (13 x uitgekomen)

Ondanks het imposante voorkomen van de Maine Coon is het een rustige maar energieke kat met een goed sociaal besef naar andere huisdieren en mensen toe. Het humeur is over het algemeen vrij evenwichtig en stabiel, redelijk speels en tolerant. Het zijn het relatief zelfstandige katten die goed als enige kat in een huishouden gehouden kunnen worden. De kat beschouwt zich als onderdeel van het gezin en is altijd van een kleine afstand betrokken bij wat er gebeurt in huis. Het zijn geen echte schootkatten en de meeste liggen liever naast of in de buurt van de eigenaar.

Huiskat (31 x uitgekomen)

Huiskatten zijn misschien geen raskatten maar het blijven echte schatten. Ze zijn er in alle maten en vormen. Met allemaal verschillende karakters.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Deduction

    Brits korthaar :3

    1 decennium geleden
  • FokYou

    Huiskat!! :D:D:D:D

    1 decennium geleden
  • kiyokoXstar

    huiskat:)

    1 decennium geleden
  • Innsaei

    huiskat :)

    1 decennium geleden
  • IAMDEAD

    Brits Korthaar, die van ons lijkt op die huiskat! (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?