Welke ster is jouw stijlicoon?

Raak jij helemaal geïnspireerd door de kledingkeuze van Britney en Paris of past de stijl van Jennifer Aniston veel beter bij jou? Test nu welke ster jouw ultieme stijlicoon is!
(lol)

Mogelijke uitkomsten

Jennifer Aniston (9 x uitgekomen)

Minimalisme. Dat is het begrip dat in één woord de stijl van Jennifer omschrijft. Voor Jennifer geen poespas aan haar lijf. Zij gaat voor stylish simpel. Een mooi zwart jurkje voor de avond en overdag een net setje in natuurlijk kleuren. Jennifer gaat voor safe maar staat wél altijd op de lijsten met 'Best geklede sterren'!

Paris Hilton (14 x uitgekomen)

Paris is een echt meisje-meisje. Ze houdt van prinsessenjurken, roze, ruches, hakkeschoenen, tasjes en... diamonds are her best friend! Dat ze regelmatig op de lijst met "Worst Dressed Celeb's" staat, moet je bij deze even vergeten. Als jij op de dansvloer staat zorg je er immers voor dat je geen borst-incidenten veroorzaakt. Toch?

Kate Hudson (68 x uitgekomen)

Kate Hudson is Hollywood's favoriete hippie chick. Ze ziet eruit als ze zonder na te denken wat items uit de kast heeft getrokken (maar geloof me: er is echt wel over nagedacht!). Kate houdt van laidback, easy en sportief. Je ziet haar vaak op slippertjes, in een afgetrapte jeans of een Kiss-shirt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • Guernica

    Kate Hudson

    1 decennium geleden
  • norifloor

    kate xD

    1 decennium geleden
  • galatarayli

    kate!

    1 decennium geleden
  • Wolfwood

    Kate Hudson.

    1 decennium geleden
  • Hereafter

    PARIS?

    Wou liever Jeniffer zijn,maar ja..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?