Wich Band Suits You? (women vocals)

Naje de titel zegt het al. Het is muziek aan de alternatieve kant en dus weer met vrouwenstem. ik zal je eens uitleggen waarom. ik zit de laatste tijd allerlij vrouwenstem muziek op tezoeken wat handig is voor zangles xD dus ik ben eventjes helemaal into vrouwen bands x'D t is een beetje een failure want twee bands lijken best op elkaar en ik had niet echt genoeg inspiratie voor goede vragen x)anyway. succes =]

Mogelijke uitkomsten

Omnia (8 x uitgekomen)

Een Nederlandse keltische band die jou in hun muziek mee neemt naar middeleeuwse, fantasie verhalen. Ik heb deze band live gezien en het is een waar sprookje. Heerlijk. Met harp, digiridoo, fluiten en allerlei instrumenten waarvan ik mijn god de naam niet weet met een drummer en een gitarist die uit Ierland komt. En zoals ze zeiden:'We maby look black, but our harts and underware are green!'

Liedje: Tine Bealtaine

PS vind je Omnia leuk? Dan vind je Faun ook vast leuk! Dat is met iets meer technische invloeden maar voor de rest behoorlijk hetzelfde.

Fireflight (4 x uitgekomen)

Christian Hard Rock.(ze zeggen dat het melodische metal is maar daar ben ik het niet mee eens daar is het niet hard genoeg voor) Ze zingen vooral over jezus en god. Ik geloof niet, maar ze maken heerlijke rock. Ze zijn echt goed. Het hoort ook niet uit te maken of de muziek christelijk is ja of nee. Ik was heel blij dat ik deze band vond, de zang is perfect dus ik oefen dit ook bij zangles. Lekker levendig :)

Liedje: Unbreakable

Civet (5 x uitgekomen)

Een super stoere punk band met alleen maar meiden. Kick ass die shit. Wil ik happy worden luister ik dit of Ska-P(de beste ska band ooit). Een hele ruige stem (alsof ze 10 pakken perdag rookt) rocken ze de nummers door.

Liedje: Son Of A Bitch

Be Your Own Pet (9 x uitgekomen)

Tsja hoe moet ik het zeggen. Oplaaiend? nee naja ik weet even het woord niet maar je krijgt zeker zin om te dansen =D hele vrolijke poprock. ook als je naar die live optredens op youtube kijkt echt een stel energieke mensen vooral de zangeres die heeft een hele mooie stem. it's nice !

Liedje: The Kelly Affair

The Oohlas (2 x uitgekomen)

Een beetje hippie achtige rock band. Happiness waar je hoofd lekker op heen en weer gaat en dan je lekker met je voeten gaat trappellen ^^ Je kunt er lekker gek op doen, ook vooral met vrienden. Het zijn zelf ook een stel vrienden die vooral veel lol maken samen met hun muziek. En sorry ik kon nog niet echt een coole foto van hun vinden. zo bekent zijn ze nog neit ;p maar het gaat om de muziek!

Liedje: Octopus

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • BlackWings

    je moet halestorm even luisteren ^^ met uhm doe maar I get off
    denk dat je dat ook wel mooi vind

    1 decennium geleden
  • Never2Late

    stiekem moet je ze gewoon allemaal checken ;p want het zijn allemaal leuke bands ^^

    1 decennium geleden
  • BlueBird

    Be your own pet :)

    1 decennium geleden
  • kuolema

    omnia, ja idd past wel

    1 decennium geleden
  • Noah98

    The Oohlas

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?