Welke artiest ben jij?

De beste antwoorden komen eruit

Mogelijke uitkomsten

Within Temptation (0 x uitgekomen)

Jij bent Sharon van Within Temptation. Jij houd van een chotic band. En van Metall muziek jij wilt alleen dicht bij concerten geven. In europa niet veder. Maar niet getreurd je haalt gouden platen.

Beyoncé (6 x uitgekomen)

Jij bent net Beyoncé je wilt zoveel mogelijk hits bereiken dat er veel nummers in de hitlijst komt. Doe maar toch rustig met clips uitbrengen. Net als Beyoncé hou jij van R&B (moderne vorm), Soul en Hip Hop. Je kan zingen en acteren. Dan een rustig nummer dan soms te wild. Je wilt liever terug in je oude band.

Britney Spears (11 x uitgekomen)

Je bent Britney Spears. Bijna de bekendste zangeres ter wereld. Maar je moet niet trouwen om de verkeerde redenen. Hopelijk ben je veranderd na je slechte tijd. Word niet te snel boos. Maar je hebt een prachtig leven je beste comeback heb je gekregen. Je houdt van verschillende soorten nummers bijv. Pop, dance, urban pop, elektropop, teen pop. Je houd ook meer van dansen dan zingen.

The Veronicas (1 x uitgekomen)

Jullie zijn het liefst samen met zijn tweetjes. Jullie zijn de elektropop bandje. Jullie willen ook niet meteen te veel nummers uitbrengen. Jullie beste nummers zijn 4Ever en Untoched. Een van jullie kan beter zingen en andere beter met een instrument. Jullie zijn beroemd in het buitenland. Jullie samen houden echt van electrorock, poppunk, poprock. Jullie vormen samen een goede band.

Cascada (0 x uitgekomen)

Jij bent net Cascada je houdt van dans nummers. Ze staan Wel hoog maar je hoort ze zo vaak op de radio. Je gebruikt ook nog een andere naam. Je maakt ook paar covers van bekende artiesten. Bijvoorbeeld : Avril Lavigne - Sk8er Boi. Je wordt ook steeds beter in het maken van muziek.

Lady Gaga (3 x uitgekomen)

Je bent Lady Gaga jij houd van opvallende kleding. Je wilt ook in de mode werken ook voor zonnebrillen. Soms lijkt het wel of je aandacht te kort komt. Je houdt ook van de ene hit na de andere. Maar je laat je fans ook niet zakken. En je blijft nog 30 jaar nummers maken. Je bent een kei in nummers maken onderandere : Britney Spears - Toxic. Je houdt van elektropop en gewone pop.

Mariah Carey (3 x uitgekomen)

Jij bent Mariah Carey iedereen kent wel nummers van jou. Je houdt vooral van rustige pop muziek. Maar je maakt ook R&B. Je bent na een korte relatie getrouwd. Maar je hebt een prachtige stem en heel veel mensen zijn geinspireerd in jouw muziek. Na je scheiding kleedje je wel sexy aan. Je wilt ook niet al te snel een nummer uitbrengen. Ze zegen wel dat je beter kunt zingen dan acteren.

Sugababes (3 x uitgekomen)

Je wilt liever in een groepje met maar 3 meiden. Je smaak valt echt bij pop R&B. Jullie groep is hellaas niet meer de oude de oude werden langzaam vervangen. Jullie nummers zijn wel goed aan het doen in de top 40 maar nooit zo hoog. Jullie hebben ook een merk schoenen. Jij word de volgende lid.

Paramore (3 x uitgekomen)

Jij zit het liefste in een band. Jij houdt van poppunk, punk en rock. Jij zit in een band met vrienden. Bijna elke artiest wil jou zijn onderandere : Miley Cyrus. Jullie nummers worden vaak gedraaid. Maar het is nooit echt geweest in de top 10 geweest. Maar veel tieners houden van jullie muziek.

Avril Lavigne (1 x uitgekomen)

Je bent Avril Lavigne een stoere rockster. Je bent van Alternatieve rock, moderne rock, poppunk, poprock en tienerpop. Je begon snel met nummers uitbrengen maar ondertussen toch rustiger. Je bent 11 jaar getrouwd geweest en je bent gescheiden omdat jullie ruzie hadden.

Pussycat Dolls (2 x uitgekomen)

Jij zit het liefst in een stoere meidengroep. Je houdt echt van Pop, urbanpop, dancepop en R&B. Je houdt van sexy en stoer. Alleen zijn de Pussycat Dolls gestopt, maar niet getreurd ze gaan nog solo. Ze zijn al een keer uitelkaar gegaan, misschien komen ze samen weer terug.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • xSibell

    Beyoncé. Leuke quizzz ! (:

    1 decennium geleden
  • livery

    Ik ben zelf Britney Spears. Hopelijk vind je deze quiz leuk.(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?