Welke Ouran hig school host club boy past bij jou?

ik had even zin om een quiz te maken ^^

Mogelijke uitkomsten

Tamaki Suoh (33 x uitgekomen)

jou ouran high school host club boy is tamaki suoh de voorzitter van de Host club en de Prins type. Hij is erg gepassioneerd en vriendelijk, altijd klaar om mensen te helpen, en een belang heeft in veel dingen. Hij wordt beschouwd als de meest aantrekkelijke van de gastheren. Hij is ook zeer intelligent, en een begaafd pianist. Hij is heel oprecht in wat hij zegt. Echter, de andere clubleden vinden hem meer een idioot.

Kyoya Ootori (6 x uitgekomen)

jou ouran high school host club boy is kyoya ootori hij is de voorzitter van de club en hij is het coole type. Hij wordt vaak "Moeder" door Tamaki en "Shadow King" door de rest van de club genoemd. Hij is een derde zoon en heeft zijn hele leven doorgebracht ter ere van zijn familienaam en buigzaam zijn ware capaciteiten om niet overschaduwen zijn broers, maar het is duidelijk dat Kyoya meer ambitie, drive en talent aan dan beiden. hij geloofd dat het leven een spel is en hij zal verliezen.

Hikaru en Kaoru Hitachiin (19 x uitgekomen)

jou ouran high school host club boys zijn Hikaru en Kaoru Hitachiin ze zijn een identieke tweeling en worden in de club gezien als de homo tweeling. ze zijn even oud als haruhi van hun klas. Ze genieten van het spelen van spelletjes en het plagen van klasgenoten, in het bijzonder Tamaki. Kaoru gevoeliger, en zacht gesprokender dan Hikaru. Hikaru is heel onvolwassen en verlegen maar hij heefd ook een lieve kant, hij is zo voornamenlijk omdat hij het moeilijk vind om zijn gevoelens te uiten. hikaru en koaru tonen veel broederliefde tijdens de club waar veel meisjes van smelten.

Mitsukuni Haninozuka (11 x uitgekomen)

jou ouran high school host club is mitsukuni haninozuka ook wel honey genoemd. hij is het lolita jongentje en hij ziet eruit als een lagere school kind in plaats van de 17-jarige derdejaars hij eigenlijk is. honey is geobsedeerd met snoep en alles wat schattig is. honey is geliefd bij de andere personages voor zijn schattigheid en hij heefd een bijnaam voor iedereen (zoals Haru-chan voor Haruhi). honey heeft een pluche konijn genaamd "Usa-chan" (of "Bun-Bun" in het Engels Manga) en neemt hem overal met hem mee. Ondanks zijn kinderlijke uiterlijk, is hij bedrieglijk sterk en zeer bedreven in vechtsporten. Hij wordt meestal gevonden met Mori, zijn neef door huwelijk. Honey komt uit een familie die een landelijk bekende dojo bezit en staan bekend om hun krijgskunsten vaardigheden.

Takashi Morinozuka (24 x uitgekomen)

jou ouran high school host club boy is takashi morinozuka ook wel bekent als mori hij is de sterke maar stille type. Hij is de hoge, niet veel zeggende karakter hij staart meestal voor zich uit. Mori wijdt zijn leven aan honey om hem te beschermen en hij word alleen boos wanneer honey gewond is. Hij is echter ook nauw samen met de andere clubleden en vele klasgenoten kijken op naar hem vanwege zijn rustige maar zacht karakter. is spreekt meestal aleen als het nodig is of als hem iets gevraagd word.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • Kalindia

    Tamaki ^^

    1 decennium geleden
  • Requille

    Mori~

    1 decennium geleden
  • Morgenster

    Mori.
    Ik wist niet dat Honey al 17 is.
    Zwijmelt weg bij de gedachten aan Mori en Honey(H)

    1 decennium geleden
  • Bueera

    Kyouya! ^^

    1 decennium geleden
  • DeidarasGirl

    hikaru en kaoru =3

    hikaru is leuker... maar ik ben een yaoi fangirl dus ik neem ze alletwee xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?