Welke bloem ben jij?

Er zijn een hele hoop bloemen. Op watvoor soort lijk jij? Ben jij de stoere en pittige roos? Of toch de lieve en vrolijke madelief? Test het!

Mogelijke uitkomsten

Roos (242 x uitgekomen)

Jij bent de stoere en vurige roos. Wanneer jij een doel hebt, ga je er voor de volle honderd procent voor. Ondanks je stoere karakter, houd je veel van anderen en zorg je ook voor ze.

Narcis (1984 x uitgekomen)

Jij bent de vrolijke narcis. Je bent gek van het lekker weer, en het liefst ben je de hele dag buiten met je vrienden. School vind je ook belangrijk, maar aan je huiswerk zitten is niets voor jou.

Madeliefje (528 x uitgekomen)

Jij bent een madeliefje. Je hebt een lief en behulpzaam karakter, en je staat altijd voor anderen klaar. Soms kan daar misbruik van worden gemaakt, en daar kun jij dan ook behoorlijk over in zitten. Ondanks alles ben je vaak vrolijk, maar ook kwetsbaar.

Zonnebloem (366 x uitgekomen)

Jij bent een zonnebloem. Je weet waar je voor staat en wat je wilt in je leven. Het liefst stippel jij je hele leven al uit. Je kunt je moeilijk op het heden concentreren, en wilt altijd maar verder kijken. Toch kun je ook genieten van elk moment.

Sneeuwklokje (174 x uitgekomen)

Jij bent een sneeuwklokje. Je hebt het vaak warm, en jij bent, gek genoeg, het vrolijkst in de winter. Vaak ben je somber en gevoelig, maar ook kan je extreem blij zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • UnicornL

    Zonnebloem, toffe quiz, kudo (Y)

    9 jaar geleden
  • SelinGirl

    narcis leuk :D
    de narcis is een mooie bloem :D

    1 decennium geleden
  • Liru

    sneeuwklokje

    1 decennium geleden
  • Rosalia

    roOs(L)

    My Favo Flower!

    1 decennium geleden
  • BeProud

    narcis

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?