Welke kledingstijl past bij jou?

Weet je niet precies welke kledingstijl je nou hebt (of heb je gewoon niets te doen)doe dan snel de quiz!

Mogelijke uitkomsten

Schattig (106 x uitgekomen)

Jij hebt een schattige stijl! Je houd van jurkjes en pastelkleurtjes. Ook vind je accessoires zoals bedelarmbandjes knipjes met bloemetjes erop waarschijnlijke erg leuk! Je bent van jezelf best romantisch en hebt vaak vlechtjes en staartjes in je haar. Je houd ook veel van bloemen en bent erg schattig! Je bent ook best een beetje populair maar niet overdreven veel.

Stoer (376 x uitgekomen)

Jij hebt een stoere stijl. Jij houd van jeans, spijkerbroeken, sneakers en stoere vestjes. Broeken met scheuren vind jij vast ook te gek! Van jezelf ben best populair in je vriendengroepje en daarbuiten. Je bent ook een grappig persoon. Je bent altijd wel in voor een grapje en als er een met jou word uitgehaald kan je en gelukkig om lachen! Je moet wel uitkijken dat je geen domme dingen gaat doen dus denk goed na als je weer eens wat wilt uithalen!

Simpel (159 x uitgekomen)

Jij hebt een simpele kledingstijl, als het maar lekker zit! Je draagt bijna altijd gewoon een broek met een
t´shirt en af en toe doe je de moeite om een armbandje ofzo om te doen. Van jezelf geef je niet zo heel veel om je uiterlijk. Je bent het liefst zo snel mogenlijk klaar met aankleden. Je draagt (bijna) nooit make-up en je haar zit vaak wel goed als je wakker word. Dit is niet zo erg maar het is wel erg leuk om eens wat meer tijd aan je uiterlijk te besteden!

Hippie (81 x uitgekomen)

Jij hebt een hippiestijl! Je houd van vrolijke kleren met felle kleuren. Je houd ook van accessoires waar erg veer kleurtjes bloemetjes en peace tekens inzitten. Je bent van jezelf een aardig en relaxt persoon, maar je kan ook heel kwaad worden om dingen zoals ongelijkheid enzo. Dat is heel goed, peace man!

Gothic (25 x uitgekomen)

Jij hebt een gothic kledingstijl. Je houd van kleuren als zwart rood en paars. Je stelt jezelf veel vragen over je leven en bent erg aardig. Make-up als zwarte nagellak en eyeliner draag je ook best vaak. Je houd ook van rokjes en jurken. Je bent niet erg populair, alleen de mensen die echte vrienden zijn kennen jou als jezelf. Je maakt niet zo makelijk vrienden, maar als je ze maakt is het dan ook voor het leven.

Sportief (72 x uitgekomen)

Jij hebt een sportieve stijl! Je houd van blousejes, vesten jogging en spijkerbroeken. Sneakers en allstars zitten je vast ook perfect! Je hebt je haar graag in een staart en als je accessoires hebt dan het liefst armbanden. Van jezelf ben je een vrolijke meid die snel vrienden maakt en best populair is. Veel mensen vinden je aardig maar je hebt wel een vast vriendenclubje waar je altijd mee optrekt. Ook hou je wel van sporten, je bent ook erg fanatiek!

Modieus (109 x uitgekomen)

Jij bent erg modieus. Je kleed je naar wat in de mode is en houd erg van een beetje dure merken. Je shopt graag en make-up is voor jou ook geen onbekend woord! Je hebt ook heel veel accessoires armbande tassen ringen kettingen alles kan! Je houd ook veel van schoenen met hoge hakken eronder. Van jezelf ben je erg populair en er zijn heel wat mensen die graag vrienden met je zouden zijn. Maar je moet uitkijken dat je niet naast je (hak)schoenen gaat lopen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • jesjuhx

    Modieus! =DD

    8 jaar geleden
  • Namstar

    Schattig ^^

    1 decennium geleden
  • iGoogle

    Schattig, klopt wel eigenlijk maar ik volg eerder de mode. Ik heb een beetje een mix van die twee.

    1 decennium geleden
  • MrsStalker

    Stoer! Dat klopt ook... Ik verkoop inderdaad iedereen een mep die mij pest... Ik heb een keer iemand z'n tand daarmee gebroken... Ik was toen Pisnijdig!:@:(((6)

    1 decennium geleden
  • Capricious

    Schattig. :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?