welk land past bij jou?

naar welk land ga je het liefst op vakantie of wil je later misschien wel wonen? doe deze quizlet en je weet wat het beste bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

Italië (45 x uitgekomen)

Jij houdt van lekker eten als pizza, Lasagna en Spaghetti. in de zomer hou je van zon en strand, maar 's winters zou je ook graag op je ski's kunnen stappen. ook in de bergen voel je je lekker. Italië heeft het allemaal!

Frankrijk (13 x uitgekomen)

Frans, de taal van de liefde..jij houd er wel van, zo'n romance! daarnaast heeft frankrijk lekker eten als crossaintjes en stokbrood, smullen maar! :D en die wijn kun jij elke avond wel drinken!
in de winter kun je er leuk skiën en in de zomer, met lekker weer lig jij vooral aan het strand of in de zee!
Frankrijk is spertoeristisch, en jij vind het wel leuk, al die buitelanders! van shoppen in Parijs ben je ook helemaal weg! Fankrijk past precies bij jou!

Spanje (11 x uitgekomen)

Spanje heeft veel te bieden. Of je nu zin hebt in een zon, zee en strand vakantie of liever de cultuur van het land wilt opsnuiven. Spanje beschikt over een aantal mooie kustgebieden waar je lekker kunt luieren. ook van uitgaan houd jij wel!
perfect Spanje!

Turkije (9 x uitgekomen)

een turks kuuroord? jij hebt er vast welleens van gehoord! ook Turkije heeft prachtige stranden, maar vooral een erg mooie cultuur! genoeg te bezichtigen dus!

Nederland (0 x uitgekomen)

Jij houd niet zo van al dat gereis. in nederland voel jij je op je gemak! je spreekt de taal al en het is lekker makkelijk. dat weer vind jij ook prima! niet te heet, niet te koud.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • luaantje

    ik ben half italiaans en heb italie lol

    8 jaar geleden
  • Rayban

    Frankrijk, klopt wel ja. (:

    1 decennium geleden
  • Disconnected

    Italie!!

    1 decennium geleden
  • cd

    oke maar ik ga wwer want ik wilgwn weg

    1 decennium geleden
  • lotrfan2

    Italieeeeeeeee(cool)

    chilll landd(dance)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?