op wat voor jongen val jij

iedereen is wel eens verliefd.maar dan wil je wel weten op wat voor jongen je bent en je perfecten mats is doe dan snel de quiz!

Mogelijke uitkomsten

lief (21 x uitgekomen)

je houdt van jongens met groene of blauwe ogen ze zullen je ook verwennen en beschemen dus daar moet je niet op afknappen ze voelen gewoon dat ze dat moeten doen.

stoer (41 x uitgekomen)

je houdt van jongens die een beetje of heel stoer zijn, een motor plus leren jas is perfect,wel uitkijken dat hij niet de gevaarlijk is je moet wel uitkijken dat liefde niet boven veiligheid gaat.

geheimzinnig (8 x uitgekomen)

je houdt van jongens die een cadeau hebben en dat niet laten merken omdat ze geheimzinnnig zijn maar je moet opassen dat ze de geheimzinnig zijn dat je niks van ze weet.

sportief (22 x uitgekomen)

je houdt van jongens die doen sporten voetballen,gewicht heffen of iets anders niet op de computer natuurlijk of brijen wel natuurlijk want dat is gezonder en beter.

studie nurd (1 x uitgekomen)

je houdt van jongens die aldoor in de boeken zitten een tip heb een date dat je elkaar leuke verhalen voor lezen of een leer date dan kan je onopvallend een date hebben.

computer nurd (18 x uitgekomen)

je houdt van jongens die veel van computers weten maar haal ze er wel een achter weg en praat over iets ander zo kom je meer van elkaar te weten dan als je achter de computer zit.

stout (3 x uitgekomen)

je vinden stouten jongens leuk maar pas op voor jongens met bruine ogen want die gaan van alle jongens met oogkluren vreemd.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • xmrsxhoranx

    Computer nerd. Nee gwn niet aub (typing)

    7 jaar geleden
  • Aniekjeeex

    ik had lief maaruuuu ik weet een betere omschrijving in 1 woord


    (H)HAZZA (H)(K)(K)

    1 decennium geleden
  • roomx

    lief:)
    maar bij stout, waar slaat dat van die bruine ogen op?

    1 decennium geleden
  • xoEbruHoran

    Stoer...Klopt ook een beetje Taylor Lautner is stoer&sportief and i love himm(H)

    1 decennium geleden
  • caballo

    lief
    jep klop jongens moeten geem matcho zijn en niet pronken met de meisjes en geen player zijn en mogen best bescherment zijn(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?