Wie ben jij van H2O?

Wie ben jij van H20?
H20 is een serie die elke zondag en zaterdag op ZAPP de zien is.
Wie ben jij?
Cleo,
Rikki
of
Emma?

Mogelijke uitkomsten

Cleo(Phoebe Tonkin) (89 x uitgekomen)

Cleo is onzeker en tikkeltje onhandig. Ze zou graag Emma's beste vriendin willen zijn, maar doet een beetje teveel haar best... Cleo ontdekt haar zeemeerminnenstaart als ze lekker in bad ligt. Haar magische kracht is dat ze één druppel water kan veranderen in een hele emmer! Ook kan ze water tot allerlei vormen kneden.

Cleo wordt gespeeld door Phoebe Tonkin. Ze is geboren in Sydney in 1989 en vanaf haar vierde jaar bezig met dansen zoals klassiek ballet, hip hop en tapdansen. Omdat ze het acteren zo leuk vindt, is ze lessen gaan volgen op de Austalian Theatre for Young People. Daar heeft ze onder andere in stukken van Shakespeare gespeeld. Later volgde ze drama lessen en was ze betrokken bij meerdere producties. In 2005 wo in ze een prijs met Midsummer Nights Dream.

Emma(Claire Holt) (14 x uitgekomen)

Emma is zelfverzekerd en erg goed in sport. Ook zij beseft na terugkeer uit de grot nog niet dat er iets is veranderd. Emma is de eerste die er achter komt: tijdens haar ochtendtraining in het zwembad ontdekt ze dat ze een enorme vissenstaart krijgt! Haar gave is dat ze water kan bevriezen.

De rol van Emma wordt gespeeld door Claire Holt. Claire is ook in het echt erg sportief en kan goed zwemmen. Hierdoor was het geen probleem om nu een zwemrol te spelen. Verder heeft een zwarte band Taekwondo, ze volleybalt en ze speelt waterpolo. Daarnaast is ze ook nog eens muzikaal: ze speelt piano, gitaar en ze zingt graag.

Rikki (Cariba Heine) (35 x uitgekomen)

Rikki is nieuw in de buurt. Ze is wat anders dan de rest; een beetje geheimzinnig, rebels en slim. Het kan haar ook niet schelen dat ze ruzie heeft met Zane. Als zij met de andere meiden uit de grot is ontsnapt, beseft ze nog niet dat er iets met haar veranderd is. Totdat ze later door een tuinsproeier per ongeluk nat wordt... Rikki's gave is dat ze met één beweging water kan laten koken.

Cariba Heine speelt de rol van Rikki. Haar droom is uitgekomen nu ze het personage van Rikki Chadwick mag spelen. Ze is op 1 oktober 1988 geboren in Zuid Afrika en woont sinds1991 in Australië. Cariba is begonnen met acteren op haar derde. Ze heeft een hoofdrol gespeeld in de film Ballistic Sessions, ze danste als jongste danseres in de Stargazers Convention in Sydney. Ook heeft ze met verschillende producties rond gereisd door Amerika en was ze te zien in de muziekclip van Will Young.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?