Welke pony van stal eikelboom ben jij???

hier is een quiz waarin je kan kijken welke pony je bent van stal eikelboom
veel plezier en succes!!

Mogelijke uitkomsten

Duck (8 x uitgekomen)

Duck is een lieve merrie, die wel wat streekjes heeft, maar toch erg braaf is. Ze loopt ook erg makkelijk nageeflijk

Flip (39 x uitgekomen)

Flip is een stoere pony, maar niet voor beginners. Hij heeft veel streken en is moeilijk om in galop te krijgen, daarbij geeft hij soms ook een bok. Ook staat hij veel stil.

Wicky (45 x uitgekomen)

Wicky is een lieve pony. Hij is voor zowel beginners al gevorderden, wel heeft hij een boel streken. Zo bokt hij heel vaak en draait zich vaak om, of snijd af om achter andere pony's aan te lopen.

Lucinda (5 x uitgekomen)

Lucinda is een typische pony voor beginners. Ze loopt de privélessen en is heel erg braaf.

Rody (1 x uitgekomen)

Rody is een brave pony, waar veel beginners op rijden. Hij vind springen erg leuk en rijd daarom ook veel op de springwedstrijden.

Satino (18 x uitgekomen)

Satino is een pony waar alleen de gevorderde ruiters op mogen rijden. Hij is erg snel in de les en ook best schrikachtig. Springen vind hij erg leuk, alleen met springwedstrijden is hij erg schrikachtig en heel erg snel.

Tommy (1 x uitgekomen)

Tommy is een heel erg oude pony. Hij loopt heel soms nog mee in de beginners lessen, maar voor de rest hoeft hij bijna niet meer te werken. Hij is heel braaf, alleen kan wel eigenwijs zijn als hij niet achter een ander paard aan mag.

Femke (5 x uitgekomen)

Femke is een lieve pony, maar alleen voor de ver gevorderden. Ze is erg snel en is ook erg moeilijk. Met wedstrijden word ze niet zo veel opgegeven omdat ze de hele tijd heel hard galoppeert. Springen vind ze wel leuk, ze was eerst dan ook een springpony.

Pooh (10 x uitgekomen)

Pooh is een lieve pony, en een beetje de vervanger voor Tommy. Pooh is er nu ongeveer een jaar en is erg lief voor de beginners. Hij schrikt echt ongeveer nooit, behalve dan natuurlijk als er echt iets súper engs gebeurt. Hij is vooral voor beginners bedoelt.

Happie (12 x uitgekomen)

Happie is een lieve pony. Die niet zo groot is en dan ook voor de wat kleinere mensen bedoeld is. Hij is erg lief, alleen heeft ook zo zijn streken. Hij loopt nu in de beginnerslessen, maar ook de gevorderden rijden er op.

Porky (10 x uitgekomen)

Porky is een lieve pony, die erg vlot is. Porky loopt veel in de beginners lessen en af en toe in de gevorderden lessen. Hij vind springen erg leuk en doet dan ook veel mee met de springwedstrijden.

Sacha (4 x uitgekomen)

Sacha is een pony waar alleen gevorderden op rijden. Ze is best snel in de lessen, en heeft ook zo haar streken. Ze vind springen erg leuk en doet dan ook veel mee op de springwedstrijden, ze is vroeger ook springpony geweest.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • StarGleek

    Pooh ^^

    1 decennium geleden
  • ImperfectMe

    Wicky^^

    1 decennium geleden
  • ikstop

    wickey, maar ik ken al die paarden niet ik rij wel paard maar andere manege:P dus ken ze niet, moet maar geloven wat er staat he?xD

    1 decennium geleden
  • EmoGirl3

    WOEHOE eerste berichtje

    xD had happie xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?