Wie ben jij van vampire knight?

Vind jij anime's over vampiers te gek en wil je weten op wie van vampire knight jij lijkt? Doe dan deze quiz en kom erachter!

Mogelijke uitkomsten

Cross Yuuki (2 x uitgekomen)

Jij bent heel zorgzaam en bent snel bezorgd over mensen die je dierbaar zijn. Misschien heb je ook geheugenverlies, net als Yuuki! Verder ben je bang dat je anderen pijn doet.

Kiryuu Zero (16 x uitgekomen)

Jij bent een buitenbeentje, je wilt niet dat mensen zich met jou bemoeien. Soms haat je jezelf, en reageert dat af op anderen. Zo bouw je een misterieuze en norse persoonlijkheid op.

Kuran Kaname (21 x uitgekomen)

Jij draagt grote geheimen met je mee die je (voorlopig) aan niemand kunt vertellen. Je hebt pijnlijke, maar toch mooie herinneringen. Je bent erg mysterieus, maar ook ontzettend aardig. (ja, een aardige vampier, je hebt het goed gelezen. In Japan beschouwen ze vampiers als enorm knappe, aardige wezens, die alleen als ze honger hebben angstaanjagend zijn.)

Ruka (2 x uitgekomen)

Jij bent een rustig, verlegen persoon, maar als je boos wordt, ben je niet te genieten. Je explodeert, om het zo maar te zeggen, en wordt een zeer angstaanjagend persoon. Je bent stiekem verliefd op iemand, maar diegene heeft geen interesse in jou. Dit maakt je kapot vanbinnen, maar maakt je ook hard.

Hanabusa Aidou (7 x uitgekomen)

Je bent erg enthousiast over vanalles. Je bent heel knap (en dat heb je zelf maar al te goed door!) Je bent heel populair (vooral bij het andere geslacht) en soms lijkt het of je alleen onserieus kunt doen. Maar er zijn soms momenten waarop je heel serieus bent, en dan valt er niet met je te spotten!

Rima (4 x uitgekomen)

Je bent knap, mysterieus en dromerig. Je bent dol op knuffels, chocoladestokjes en strikjes.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?