Wie ben jij van De Pfaffs?

Je kent de familie Pfaff vast en zeker wel! Ben je een fan van de soap? Doe dan zeker deze quiz en ontdek op welk familielid jij het meest lijkt of met wie jij het best bevriend zou kunnen zijn!!

(Y)

Mogelijke uitkomsten

Bruce (13 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op de ondeugende Bruce!
Bruce Volders is het oudste kindje van Dave en Lyndsey en de jongste kleinzoon van Jean-Marie en Carmen. Hij werd geboren in Brasschaat op 20 juli 2006 en is dus vier jaar oud! Bruce gaat na de vakantie naar het tweede kleuterklasje. Hij heeft nog een kleiner zusje, Fay.

Bruce staat bekend om zijn grappen en grollen en zijn ondeugende karakter. Zo jong als hij ook is, Bruce weet toch al heel goed wat hij wil! En dat toont hij maar al te graag. Bij zijn geboorte kreeg hij als bijnaam "Beertje Bruce" omdat hij al zo'n stevige knaap was (54 cm en ruim 4 kg). Hij werd vernoemd naar acteur Bruce Willis.

Op de foto peuter Bruce (links) met zijn zusje Fay.

Carmen (63 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Carmen!

Carmen Seth werd geboren op 24 maart 1956 en is de draaiende kracht achter de familie. Zij is heel bezorgd, zorgt voor het huishouden en vangt de kleinkinderen op. Alsof dat nog niet genoeg is, staat zij wanneer nodig haar familie ook nog bij met raad en daad.

Carmen heeft het de laatste tijd niet makkelijk gehad. In 2007 kreeg ze het plotse overlijden van haar vader te verwerken. Vorig jaar brak ze haar schouder en had heel veel pijn en onlangs moest ze nog een esthetische ingreep ondergaan.

Gelukkig beleeft ze vaak ook fijne momenten. Carmen kan heel erg genieten van de kleine dingen, zoals een uitstapje met haar man, Jean-Marie, een lekker etentje of een goed glaasje wijn. Ook een goed boek of een leuk programma weet ze wel te waarderen. Een echte levensgenieter dus! Misschien wel net zoals jij? :)

Op bovenstaande foto zie je haar samen het haar echtgenoot Jean-Marie met wie ze ondertussen al meer dan 36 jaar getrouwd is!

Sam (18 x uitgekomen)

Jij zou het waarschijnlijk erg goed kunnen vinden met de plezante Sam!

Sam Gooris werd geboren op 20 april 1973 in Bonheiden en is een Vlaamse charmezanger. Hij startte zijn muzikale carrière in 1989 (hij was toen amper zestien!) toen hij de Soundmixshow won. Zijn grootste hits zijn ongetwijfeld "Marijke", "Laat het gras maar groeien" en "Basketsloefkes". Vandaag de dag heeft hij nog regelmatig een optreden en soms wordt hij gevraagd voor het opluisteren van een trouwfeest. Waar dan ook, Sam weet altijd voor ambiance te zorgen!!

Daarbuiten is Sam ook een familiemens. Hij is al meer dan tien jaar samen met Kelly Pfaff met wie hij een dochter, Shania, en een zoon, Kenji, heeft. Sam hangt vaak de flauwe plezante uit maar je merkt dat hij heel veel van zijn vrouw en kinderen houdt!!

Op de foto: Sam met zijn vrouw en kinderen tijdens een avondje film!

Shania (58 x uitgekomen)

Jij zou goed kunnen bevriend zijn met Shania!

Shania is het oudste kind van Sam en Kelly Gooris-Pfaff en tevens het oudste kleinkind van Jean-Marie en Carmen! Ze werd geboren op 10 mei 2000 en is het metekindje van Kelly's oudste zus Debby.

Shania is eigenlijk een heel gemakkelijk kind, net als haar broer Kenji. Wat haar kenmerkt is haar sportieve aard. Shania houdt van dansen, schaatsen, tennis en zwemmen. Daarnaast is ze al een echt modepopje; ze weet heel goed welke kledij ze moet aantrekken om er mooi uit te zien. Soms kiest ze ook de kledij voor haar jongere broertje Kenji. Voor haar eerste communie mocht ze zelf haar kledij laten ontwerpen door Nicky Vankets, tijdens haar eerste communie in 2007 was ze volledig in het roze gekleed.

Tegenwoordig is Shania tien jaar en begint ze meer en meer aandacht voor jongens te krijgen...!:) Na de vakantie gaat ze naar het vijfde leerjaar.

Nicolas (4 x uitgekomen)

Jij zou goed overeenkomen met Nicolas!

Nicolas Liébart werd geboren op 5 april 1980 en is de verloofde van oudste Pfaff-dochter Debby (ze maakten onlangs bekend dat ze in 2011 gaan trouwen - ze zullen dan al 10 jaar samen zijn).

Nicolas is huisman, maar heeft ook al als model gewerkt! Tot kort geleden stond hij Debby bij bij het runnen van haar zonnebankcenter Sunset Boulevard in Beveren. Recent kondigde Debby met pijn in het hart aan het zonnebankcenter te sluiten om meer tijd te kunnen doorbrengen met hun twee zoontjes Keano en Liam.

De knappe Nicolas is dol op karten en kan erg genieten van een romantisch etentje met Debby of een fijne uitstap met zijn gezin. Nicolas werd Franstalig opgevoed en wil deze lijn ook doortrekken voor zijn kindjes: hij spreekt Frans tegen hen en Debby babbelt tegen hen in het Nederlands!
Keano en Liam komen nooit iets tekort, integendeel! Altijd als er wel iemand die met hen speelt of hen een kus of knuffel geeft!

Nicolas heeft nog een broer, Philippe.

Liam (5 x uitgekomen)

Jouw zielsverwant binnen de Pfaffs is Liam, het jongste zoontje van Nicolas en Debby Liébart-Pfaff.

Liam werd geboren op 27 mei 2006. Bij zijn geboorte stond men ervan versteld dat hij zo donker was (huid en haren), helemaal anders dan zijn grote broer!

Over het algemeen is Liam een erg rustig kereltje, maar soms neemt hij de streken van zijn grote broer en zijn neefje Bruce over! :)
Verder doet hij wat alle jongens graag doen: voetballen. Ook houdt hij enorm van knuffelen met zijn ouders en grootouders! Hij is een heel leuk en schattig ventje om te zien! :)

Liam zit in dezelfde klas als zijn neefje Bruce. Na de zomervakantie gaan ze samen naar het tweede kleuterklasje!

Op de foto: Liam (rechts): tekenplezier! :)

Jean-Marie (4 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op het hoofd van de familie, Jean-Marie Pfaff!

Hij werd geboren op 4 december 1953 in Lebbeke en had meer dan 10 broers en zussen! Hij woonde destijds met zijn familie in een woonwagen in Beveren, waar ook zijn voetbalcarrière begonnen is!
In 1987 werd hij verkozen tot beste doelman van de wereld en mocht daarvoor op audiëntie bij de Paus. In 1990 kondigde hij het einde van zijn voetbalcarrière aan.
Velen kennen Jean-Marie vanwege zijn "Pfaff-Duits", een vreemde mix van Nederlands en Duits...:)

In 1974 trouwde hij met Carmen Seth. Met haar kreeg hij 3 dochters, die hem op hun beurt 6 kleinkinderen schonken!

De dag van vandaag neemt hij nog vaak deel aan fietstochten voor het goede doel, hij zorgt voor de kleinkinderen en kan enorm genieten van een goed glaasje wijn!

Op de foto: Opa ^^ spelend met Keano! :)

Debby (13 x uitgekomen)

Jij bent net als Debby!

Debby werd geboren op 30 mei 1975 (ze is 3 dagen na haar jongste zoontje jarig!! - dubbel feest dus ^^). Ze is de oudste dochter van Jean-Marie Pfaff en Carmen Seth en de enige nog ongehuwde dochter. Wel is ze al negen jaar een koppel met de knappe Nicolas Liébart, met wie ze volgend jaar in het huwelijksbootje stapt. Hun zoontjes Keano en Liam mochten het blijde nieuws aan de rest van de familie aankondigen! ^^ Debby poseert, net als haar jongere zus Kelly, ook wel al eens als model.

Een tijdje geleden werd ze opgenomen in het ziekenhuis vanwege een mysterieuze aandoening. Ondertussen gaat het weer beter met haar en kan ze zich, na het sluiten van haar zonnebankcenter, volledig concentreren op de opvoeding van haar kindjes.

Op de foto: Debby met haar verloofde, Nicolas.

Keano (4 x uitgekomen)

Jij bent net zo ondeugend als Keano, het oudste zoontje van Debby en Nicolas!! :)

Keano is het derde kleinkind van Jean-Marie en Carmen en werd geboren op 4 november 2004. Van kleins af aan wist hij iedereen al voor zich te winnen met zijn blonde haartjes en felblauwe oogjes...Maar als je denkt dat hij altijd een engeltje is, heb je het mis!! Keano is een heel vlijtig ventje dat er van houdt om ondeugende grapjes uit te halen. Sinds kort volgt hij ook voetbaltraining! (Wie weet wordt hij wel net zo goed als zijn opa? ^^)

Volgend jaar is een heel belangrijk jaar voor deze kleine kapoen...Niet alleen gaat hij na de zomervakantie naar het eerste leerjaar, hij doet in 2011 ook zijn eerste communie! (Dus is het naast de trouw van zijn ouders, nog een keer feest!! ^^)
Net als zijn broertje Liam, heeft Keano al een vriendinnetje, Sienna.

Op de foto: Keano (links) met zijn broertje Liam.

Kelly (11 x uitgekomen)

Your BFF is Kelly! ^^

De middelste Pfaff dochter werd geboren op 26 juli 1977 in Beveren-Waas. Dat dansen in haar lijf zit, is het minste wat je kan zeggen...
Al op 4-jarige leeftijd ging ze naar de dansschool. Het gezin was toen nog maar net naar Duitsland verhuisd voor Jean-Marie zijn carrière. Toen ze 9 was, won ze met haar dansgroepje het Duitse Kampioenschap én het Europese Kampioenschap!! Terug in België ging Kelly naar de balletschool.

Ook werkte ze noest aan haar modellencarrière. Ze reisde zowat de hele wereld af.

In 1998 won ze de verkiezing "Queen of the World" en amper een jaar later leerde ze Sam Gooris beter kennen toen ze in Oostende deelnam aan het programma "Sterrenslag." Het klikte vrijwel meteen en de twee trouwden op 15 december 1999.

Ongeveer een half jaar later werd hun eerste kindje, Shania, geboren en weer een jaar later, schonk Kelly het leven aan Kenji.

Kelly nam al deel aan tal van bekende dansprogramma's zoals, "Dancing on Ice" en "Sterren op de Dansvloer" en verzorgt af en toe ook dj-sets!

Maar Kelly is bovenal een hele zorgzame moeder die haar gezin altijd boven alles stelt!

Kenji (18 x uitgekomen)

Misschien had je vroeger net hetzelfde ondeugende karakter als deze kapoen? ^^

Dit is Kenji Gooris! Kenji werd geboren in Brasschaat op 24 november 2001 als jongste kind van Sam en Kelly en kleine broer van Shania.

Kenji lijkt als twee druppels water op zijn vader en kan het buitengewoon goed met zijn oudere zus vinden. Hij is een echte kapoen, maar heeft het hart op de juiste plaats. Iets wat hij heel goed kan is moppen tappen! :) OP tv is het ook vaak lachen met hem.
Kenji is eigenlijk ook best wel sportief en kan het redelijk goed vinden met Keano.

Enkele jaren geleden was er nog paniek rondom zijn persoontje toen hij met spoed in het ziekenhuis moest worden opgenomen nadat hij de ziekte van Lyme had opgelopen door een tekenbeet.

Voor zijn eerste communie mocht Kenji zijn communiekledij zelf laten ontwerpen door modeontwerper Nicky Vankets. Ook lieten zijn ouders een heel mooi portret van hem schilderen, net zoals ze dat het jaar daarvoor ook al hadden laten doen voor hun dochter.
Maar dat is alweer een hele tijd geleden. Na de zomervakantie gaat Kenji al naar het vierde leerjaar toe!

Foto: Kenji met zijn vader.

Dave (6 x uitgekomen)

Jij bent net als deze man!

Dave Volders werd geboren in Antwerpen op 29 mei 1978. Hij is de echtgenoot van Lyndsey en papa van Bruce en Fay. Al sinds zijn 18de werkt hij in de autosector. Sinds april 2006 woont het gezinnetje in hun nieuwe huisje.

Dave en Lyndsey vormen het perfecte koppel. Niet alleen zijn ze beide heel romantisch en ook sportief (ze houden er van om met de quad te rijden), wat nog belangrijker is is het feit dat ze dezelfde interesses delen en (bijna) altijd op dezelfde golflengte zitten!

Foto: Dave en Lyndsey, in blije verwachting van Bruce!

Lyndsey (36 x uitgekomen)

Jij zou het vast heel goed kunnen vinden met Lyndsey. De jongste Pfaff-dochter werd geboren in Beveren-Waas op 4 oktober 1978. Nadat ze haar diploma van Hotel en Bedrijfsbeheer had behaald, werkte ze een tijdje als hostess en organiseerde o.a. ook skiereizen voor kindjes.

Daarnaast heeft ze ervaring als tv-presentatrice. Momenteel werkt ze als redactrice voor het blad Flair!

Lyndsey weet van aanpakken! Zo nam ze al deel aan Parijs-Dakar en Fear Factor!
In 2004 trouwde ze met Dave. Ondertussen heeft het koppel twee kinderen, waardoor het bij Lynsey thuis altijd wel een vrolijke boel is! ^^

Fay (36 x uitgekomen)

Vind je dit ook geen schatje? Dit is Fay, de jongste dochter van Lynsey en Dave en tevens het jongste kleinkind van Jean-Marie en Carmen.

Fayke is een heel vinnig meisje dat ondanks haar jonge leeftijd al heel goed weet wat ze wil.
Bij haar geboorte op 10 september 2007 kreeg ze de bijnaam "Prinsesje Fay."
Sinds kort gaat ze ook naar school. Ook dit kleine meisje wordt groot! :)

Op de foto: Prinsesje Fay met opa. ^^

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Safety

    Fay

    Vind je dit ook geen schatje? Dit is Fay, de jongste dochter van Lynsey en Dave en tevens het jongste kleinkind van Jean-Marie en Carmen.
    Fayke is een heel vinnig meisje dat ondanks haar jonge leeftijd al heel goed weet wat ze wil.
    Bij haar geboorte op 10 september 2007 kreeg ze de bijnaam "Prinsesje Fay."
    Sinds kort gaat ze ook naar school. Ook dit kleine meisje wordt groot!
    Op de foto: Prinsesje Fay met opa. ^^



    In het echt ben ik ook op 10 september jarig!

    1 decennium geleden
  • Chelenny

    maar ik ben 11

    1 decennium geleden
  • Chelenny

    woooow lange quiz!!! ik ben fay. schattug!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?