Truth or Dare with Akatsuki =D

Lees de titel O_O,





trouwens, AKATSUKI WORLD DOMINATION!!!!

Mogelijke uitkomsten

Dare (171 x uitgekomen)

"Dare" Had je hyper geantwoord. Kisame keek je droog aan met een enorme grijns. "Pak Tobi's masker af." De rest van de leden beginnen te grinniken en te grijnzen. Tobi zelf schuivelt nerveus heen en weer op de grond. Je staat op en trekt Tobi mee naar de badkamer en doet die op slot. Je hoort een paar He!'s en flauw gemompel. Je negeert het en Tobi lijkt dat ook te doen. "Mag ik je masker af doen?" Fluister je op een zoete lieve toon. Als antwoord pakt hij je handen en brengt die naar zijn masker. Je pakt het masker en doet het af. Je kijkt in zijn prachtige ogen. Zijn huid zo egaal als wat glanst in het licht, en zijn lippen? Die zien eruit om gezoend te worden. OMG! Wat is hij een lekkerding!
Hij lijkt ongeveer het zelfde te denken maar dan over jou, hij legt zijn hand achter in je nek en trekt je zachtjes dichterbij hem, tot dat je op een begeven moment tegen hem aan staat. Hij drukt teder zijn lippen op de jouwe, en je gaat gewillig mee. Jullie staan een tijdje te zoenen en uiteindelijk wordt dat verstoord doordat er op de deur werd geklopt. "He! Geen seks in de badkamer he, ik moet straks nog douchen daar." Klonk de stem van Deidara vanachter de deur. Je grinnikt en maakt voor de grap een kreun geluid. "Te laat!" Roep je hijgend. Tobi, of eerder gezegt Madara, slaat een hand voor zijn mond om zijn lach in te moeten houden. "OMG!" Hoor je en je hoort de voetstappen vervagen. Je drukt nog een zoen op Madara's mond en doet dan draait dan het slot open van de badkamer deur. Je loopt droog naar de woonkamer terug, en gaat er weer bij zitten. Madara komt naast je zitten en slaat een arm om je heen, je ging tegen hem aanzitten en maakte je het jezelf comfortabel. "Hebben jullie echt geneukt?" Vroeg Deidara ongelovig. "Nee joh gek, die geluiden maakte ik alleen maar om je op te pesten."Lach je. De rest lacht mee en zo zitten jullie nog een tijdje. Jij en Madara leven nog lang en gelukkig EINDE!!! XD

truth (81 x uitgekomen)

"Truth" Had je kalm geantwoord. Kisame grijnst, dit bevalt jeniet echt, maar wat kan er nou gebeuren bij truth? De waarheid vertellen KOMOP!!
"Is het waar, dat jij Itachi heb gezien tijdens dat hij aan het trainen, eten, douchen etc. was ?" Je kijkt Kisame met grote ogen aan. "WAT?!" Gil je. "Dat zei ik toch." Antwoord hij droog.
Itachi, die al de heletijd tegenover je zit, kijkt je droog aan, maar ergens als je in zijn ogen kijkt, zie je emotie? Alsof hij wilt dat je ja zegt. "Nou?" Klinkt het ongeduldig van Kisame. Je bloost. Je voelt het gewoon. "Ja." Zeg je zachtjes. Itachi leek het te begrijpen en knikt te vrede. "Dacht ik al." Zag je zijn lippen zeggen, maar zonder geluid.
Het spel gaat verder wanneer de rest uitgelachen is.
Jullie spelen tot laat in de avond door, tot dat ze besluiten te gaan slapen. Je komt tot de conclusie dat jij geen bed heb dus denk je maar op de bank te gaan slapen. Wanneer iedereen op bed ligt, en jij op de bank, komt een wazig figuur naar je toegelopen. Je gaat in de gevechtspositie zitten, maar dan zie je dat het Itachi is en je verzwakt je houding. "Watkom je doen?" Fluister je. Als antwoord gaat hij naast je zitten en legd zijn hand op je onderug en drukt je dichter tegen zich aan. Hij plant zijn lippen op de jouwe, en natuurlijk ga je gewillig mee. Hij was de ware voor jou, je wist dat hij emotie zou kunnen tonen, je wist dat hij lief was en je wist dat je van hem houdt. Maar vooral, nu weet je ook dat hij van jou houdt.
JULLIE LEEFDE NOG LANG EN GELUKKIG.

EINDE!!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Kirisute

    Haha, truth... But I'm a guy and I wouldn't like to kiss Itachi or even touch him... Nope, isn't there an ending with Konan??? :3

    1 decennium geleden
  • SeoHyun

    (H) (yeah)Uchiha,s zijn super hot!(yeah) (H)

    1 decennium geleden
  • xxBibtjuhxx

    Phhaxx geweldeig !!!!
    (flower)(flower)

    1 decennium geleden
  • jcmgies

    tobi!!!!(H)

    1 decennium geleden
  • HoshiOokami

    whieeeee ik heb tobii xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?