De enge leraars quiz, welke enge/irritante/vervelende en aparte leraar heb jij?

Enge leraren, je hebt ze in alle soorten en maten, vind hier uit welke leraar jouw leraar uit de hel het best omschrijft. Maar er zijn ook engerds waarmee je kan lachen, is dat jouw leraar? Vind t hier uit!
P.S IK HEB NIETS TEGEN HOMO'S, KLEINERE MENSEN OF ANDERE DINGEN IN DIE CATEGORIE!!!!!!!!!!

Mogelijke uitkomsten

De homofiele Elvis-look alike (21 x uitgekomen)

OGOD deze knakker is zo eng, maar als ie een verhaaltje voorleest ligt de hele klas in een deuk, maar die Elvis denkt dan gwn dat iedereen hem zo goed vind XD, dit is een van de leukere enge leraren die er bestaan XD, maar hij doet een beetje gay achtig dus je vermoed dat ie homo is.

De op een vis lijkende lilliputter (8 x uitgekomen)

Hij is klein, heeft een bril, hij is homosexueel(vermoed iedereen),hij heeft een eng vislipje, loopt op zn tenen en kan net niet bij het bord, maar hij is te eigenwijs om een stoel te pakken en daar op de klimmen zodat ie er wel bij kan, dus kan je ook om deze enge leraar lachen,maar hij word enorm pissig en deelt straf uit zodra er ook maar iets misgaat. Maar ook hij is waarschijnlijk gay, zou hij iets hebben met de Elvis look alike..?

De enge leraar met de lange neus (28 x uitgekomen)

Deze knakker heeft een neus van 3 meter 99 of langer en is geobsedeerd door zijn vak, als hij jullie klas opvangt als de andere leraar nooit is komen opdagen, jawel, dan krijg je nog een portie van zijn vak voor je kiezen! GRRRR! en door die stonede-kanarie look van hem let je meet op hem dan op de opdrachten, want die lange neus gecombineerd met een klein leesbrilletje (staande op het topje van zijn neus) en zijn ik-ben-altijd-stoned look leid ie je gwn af, waardoor je zelfs kans hebt op meerdere onvoldoendes! HELP!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • XHeroes

    De homofiele Elvis-look alike (Y)

    1 decennium geleden
  • Monster4Life

    Jeej leve die aardige *krijgt spontaan bronchitis van t hoesten* leraren toch XD

    1 decennium geleden
  • angelx15

    goh. t komt me heeel bekend voor.. Uhm t ligt op t puntje van mn tong.

    HOERDIJK,
    REMKNEUS &
    RADIJS =D

    deze quiz is geniaal xd

    1 decennium geleden
  • Adommy

    wth? xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?