Welke Disneyfilm past bij jou?

Ik ging Kingdom Hearts spelen en toen kreeg ik heel erg zin in Disneyfilms en toen heb ik een marathon gehouden. Nu heb ik al die liedjes in mijn hoofd, maarja.

Mogelijke uitkomsten

Nightmare before christmas. (112 x uitgekomen)

Ok dit is mijn lievelingsfilm! Jack is zooooo schattig! Het gaat over Jack Skellington, de Pumpkin King. Hij is de baas van Halloween town, maar hij heeft genoeg van kinderen bang maken. Hij ontdekt Christmas town, en nu wil hij zelf Kerst organiseren! Alleen maakt hij alleen maar enge cadeau's en maakt hij iedereen bang in plaats van gelukkig.

De kleine zeemeermin. (361 x uitgekomen)

Omg ik ken deze film zowat uit mijn hoofd! Het gaat over een zeemeermin, Ariel, en ze wil graag een mens worden. Haar vader, de koning van de zee, vindt dat niet goed, want hij vind mensen gevaarlijk. Ze gaat zelf een kijkje nemen en wordt verliefd op een mens! Omg Sora is zo schattig als hij in Atlantica komt!

Doornroosje (169 x uitgekomen)

Hehehe Malificent is cool! Het gaat over een prinses die wordt vervloekt als ze nog maar net geboren is. Ze zal op haar 16e verjaardag haar vinger prikken aan een spinnewiel en in slaap vallen tot ze gewekt wordt door een liefdeskus. Malafide (of in het Engels Malificent, wat ik cooler vind) probeert te voorkomen dat de prins die haar liefheeft haar bereikt.

Hercules (87 x uitgekomen)

Een van de meligste disneyfilms. Het gaat over de zoon van Zeus en Hera. Hij wordt door Hades (de god van de onderwereld) sterfelijk gemaakt, zodat Hades hem kan doden. Hercules (jaaa, dat is zijn naam!) behoudt echter goddelijke krachten en doet zijn best om weer een god te worden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • exhaily

    De kleine zeemeermin <3

    1 decennium geleden
  • noxi

    nightmare before christmass
    nog nooit gezien maar die is toch van Tim Burton<3 ?

    1 decennium geleden
  • Peppin

    the little mermaid (: <3

    1 decennium geleden
  • OhMyFinnick

    The Nightmare Before Christmas, die film is ook zo nice.

    1 decennium geleden
  • SkyXSun

    Kleine zeemeermin.
    laat ik dat nou net niet zo leuk vinden XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?